This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-09. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
Субота 09 червня 2018 р. 14:51 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани

Новини

Чернігівський міський голова про головні реформи в Україні

  Сучасний стан судової реформи, її проблеми, етапи, інструменти та стандарти безперебійного функціонування, а також перспективи та очікування від судової реформи обговорили на конференції «Господарська юрисдикція. Виклики сьогодення», що проходила 8 червня в Чернігові за участі представників органів міської державної влади та суддівського врядування.
  У заході, зокрема, взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
  - Як голова міської виконавчої влади, я хотів би бачити потужну державу, де усі гілки влади об’єднані однією метою - збудувати економічно потужну, дійсно суверенну державу з щасливими громадянами, - сказав міський голова на початку зустрічі. - Сьогодні реформи в Україні не в усіх аспектах гармонізують з тією моделлю, яка може працювати. Хоча це дещо не ваша проблематика, але я хочу, щоб ви почули, що досі жодна посадова особа не порахувала вартості заміни міських мереж та звідки брати на це кошти. Наразі ми не маємо навіть 1-2 відсотків коштів на вирішення цієї проблеми. І не маємо уявлення шляхів її вирішення. А це є підвалини держави, на які варто теж звертати увагу.
09 червня 2018 р.

Орієнтовний план основних заходів з 11 по 16 червня 2018 року

  11.06.18 - 09.00
  Нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань архітектури та містобудування, капітального будівництва і земельних питань
  Атрощенко О.А.
08 червня 2018 р.

Олімпійський день у Чернігові

  Сьогодні у Чернігові проходить Олімпійський день. Це свято спорту традиційно зібрало на території Центрального парку культури та відпочинку велику кількість юних спортсменів.
 
  Олімпійський забіг, веселі старти, показові виступи вихованців спортивних шкіл та товариств з різних видів спорту, спілкування з видатними спортсменами Чернігівщини і не тільки. Все це заради популяризації олімпійського руху і залучення підростаючого покоління до занять фізкультурою та спортом.
08 червня 2018 р.

16-17 червня - фестиваль пляжного спорту "Beach games Chernihiv"

  У Чернігові 16 та 17 червня відбудеться І-й фестиваль пляжного спорту "Beach games Chernihiv". Фестиваль присвячений початку пляжного сезону 2018 року.
  Офіційне відкриття - 16 червня об 11 годині.
  Місце проведення - міський пляж «Золотий берег».
08 червня 2018 р.

Відпочивати можна з користю: кожні вихідні цього літа у сквері Хмельницького!

  Цього літа в чернігівському сквері Хмельницького цікаві та корисні – але при цьому щоразу різні! – розваги чекають на відвідувачів кожної суботи та неділі.
 
  При цьому йдеться не тільки про дитячі розваги, а й про те, що цікаве іншим віковим групам. Ідея в тому, щоби те, що «зачепить», знайшов для себе кожен.
 
  Усе це працюватиме з 16.00 до 20.00. Причому програма створюється так, щоби протягом цих годин острівці активної діяльності працювали один за одним: коли один з них закінчував роботу, то інший – починав. Тому люди, які приходитимуть у сквер Хмельницьокого пообіді по суботах та неділях, знайдуть щось цікаве для себе і своїх дітей у будь-які години.
08 червня 2018 р.

Амбулаторія поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2 обслуговуватиме дорослих і дітей

  Амбулаторію сімейних лікарів поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2, яка почала нещодавно працювати, сьогодні відвідав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
  Медичний заклад розташований у районі «П'яти Кутів» за адресою: пров. 1-го Травня, на другому поверсі.
  Начальник управління охорони здоров’я міської ради Владислав Кухар повідомив, що для проведення капітального ремонту приміщень цієї будівлі з міського бюджету були виділені кошти у сумі 1,87 млн грн. Проектні та ремонтні роботи на замовлення та під контролем управління капітального будівництва міської ради проведені підрядником – «МЖК сервіс».
  У цьому медичному закладі обслуговуватимуться пацієнти, які проживають у межах вулиць Савчука; Гетьмана Полуботка, 44-80; проспекту Перемоги, 114-163; вул. Шевченка, 22-53-в; вул. 1 Травня,7-41, 24-48, 50-136, 73-123 та інші.
  Лікарі вестимуть прийом як дорослого, так і дитячого населення.
08 червня 2018 р.

У Чернігові готують проект звернення до законодавчої та виконавчої гілки влади, щоб повернути електромережі у власність міста

  Вчора, 7 червня, відбулося засідання робочої групи з питання опрацювання доцільності, можливості та шляхів передачі в комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів енергетичної системи, що розташовані на території міста. Нараду провів секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок.
 
  Головним завданням робочої групи було вивчити наявні можливості та механізми, а також доцільність повернення електромереж у власність територіальної громади.
 
  Теми попередніх засідань були присвячені обговоренню юридичних механізмів передачі майна від приватної фірми в комунальну власність.
08 червня 2018 р.

9-10 червня - культурологічно-просвітницький проект «ChAC»

  У Чернігові 9 та 10 червня в рамках реалізації культурологічно-просвітницького проекту «ChAC» на території скверу ім. Б. Хмельницького будуть проведені цікаві заходи: виставка-презентація, лекторії, майстер-класи та розважальні програми для дітей. Також відбудеться фестиваль танцю "Chernihiv salsa fest".
  Час проведення з 16 до 20 години.
07 червня 2018 р.

9 червня - Chernihiv salsa orchestra fest

  Вперше у Чернігові 9 червня відбудеться Chernihiv salsa orchestra fest.
  Початок о 19 годині.
  Всі чернігівці запрошуються до скверу ім. Богдана Хмельницького, щоб взяти участь у цьому заході.
07 червня 2018 р.

Зміни у русі громадського транспорту на час перекриття руху на перехресті вулиць Шевченка - О. Молодчого та вул. Незалежності

  У зв’язку з проведенням асфальтування вулиці Незалежності в Чернігові з 8 червня буде ускладнений рух транспортних засобів на маршрутах громадського транспорту, які проходять через даний мікрорайон.
 
  На час перекриття ділянок вулиць вносяться зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.
 
  Рекомендований об’їзд ділянки вулично-шляхової мережі міста, де проводяться ремонтні роботи дорожнього покриття, здійснюватиметься вулицею Красносільського, а на час проведення робіт на перехресті вулиць Любецька-Незалежності-Глібова - по вул. Ріпкинська, Гагаріна, Л. Пашина, Глібова.
07 червня 2018 р.

Всього сторінок (1027)1234 > остання
Анонс

16-17 червня - фестиваль пляжного спорту "Beach games Chernihiv"


9-10 червня - культурологічно-просвітницький проект «ChAC»


9 червня - Chernihiv salsa orchestra fest


Міський Палац культури: репертуар на червень


Молодь Чернігова запрошується до табору «Перехрестя-Юнь-2018»


До уваги власників автотранспорту


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.