This version of the page http://galinfo.com.ua/topthemes/pres-tsentr/ (138.201.124.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-08. The original page over time could change.
Прес-центр - ТОП ТЕМА
ЗНАЙТИ
В центрі Львова Прес-центр
Слухай онлайн

Львівські пожежники готові евакуювати людей з висоти 16-го поверху

У випадку виникнення пожежі у львівських висотках рятувальники готові провести евакуацію людей на максимальній висоті – шістнадцятого поверху. Про це сьогодні, 18 квітня, під час прес-конференції у прес-центрі АІА «Гал-інфо» розповів заступник начальника ГУ ДСНС України у Львівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям Юрій Кагітін....
ТОП ТЕМА
    • Відкритий Кубок Львова з мотокросу збере десятки учасників з Європи 18 травня 2018 13:55 18 травня у прес-центрі «Гал-інфо» (вул. Міцкевича, 8) відбулася прес-конференція учасників Відкритого Кубка Львова з мотокросу, який відбудеться вже цієї неділі на Майорівці. Представники ЗМІ отримували відповіді на свої запитання від відомого латвійського мотогонщика Яніса Каркліньша, львівського спортсмена Андрія Шумелди та президента ГО «Мотоклуб «Зазір’я» Володимир Муха.
    • Надзвичайники перевіряють громадські заклади на протипожежну безпеку 18 квітня 2018 13:39 ГУ ДСНС у Львівській області проводить перевірки щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей. Про це сьогодні, 18 квітня, під час прес-конференції у Прес-центрі Гал-інфо розповів заступник начальника ГУ ДСНС України у Львівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям Юрій Кагітін.
    • Спалення сухостою на Львівщині: 214 пожеж, одна смерть та загоряння лісу 18 квітня 2018 12:49 На Львівщині від початку року було 214 пожеж внаслідок паління сухостою. Про це сьогодні, 18 квітня, під час прес-конференції у прес-центрі АІА «Гал-інфо» розповів заступник начальника ГУ ДСНС України у Львівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям Юрій Кагітін.
    • Після реконструкції палац спорту "Україна" буде виключно спортивно-оздоровчою спорудою 17 квітня 2018 12:52 Львів потерпає від браку сучасних тенісних кортів, особливо критих, для тренувальних занять та змагань. На базі Палацу спорту "Україна" щорічно проводили міжнародний юніорський тенісний турнір під егідою Міжнародної тенісної федерації "ITF Lion Cup" - одне з найпрестижніших змагань у національному календарі.
    • «Українська нація вироджується», - Сергій Мельничук у Львові 12 квітня 2018 15:57 Сьогодні, 12 квітня, до Львова завітав засновник добровольчого батальйону Айдар, керівник новоствореного Комітету захисту Конституції, позафракційний народний депутат України Сергій Мельничук. Політик візьме участь у круглому столі на тему дотримання конституційних прав та свобод громадян в Україні, інформує кореспондент Гал-інфо.
    • Латвійські уроки для України: минуле – фундамент майбутнього 04 квітня 2018 15:46 Про Латвійські уроки для України та спільне минуле як фундамент майбутнього в розмові з доктором історичних наук, професором Ризького університету Еріксом Екабсонсом.
    • ФК «Львів» представив новачків команди 30 березня 2018 14:10 Сьогодні, 30 березня, у конференц-залі Гал-інфо відбулося представлення новачків футбольного клубу «Львів».
    • Як львівські патрульні змагались у писанкарстві. Фоторепортаж 29 березня 2018 17:35 Напередодні Великодня учні та викладачі художнього ліцею при Львівській національній академії мистецтв провели майстер-клас із розпису писанок. Подія відбулась у формі змагання між львівськими патрульними та їхніми дітьми.
    • У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу 21 березня 2018 15:41 У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу. Блюз і джаз – це музика свободи та імпровізації. Метою заходу є популяризація цих жанрів в Україні.
    • 19 березня завершується реєстрація на участь ЗНО 15 березня 2018 13:40 19 березня завершується реєстрація на участь ЗНО. Про це сьогодні, 15 березня, під час прес-конференції у прес-центрі Гал-інфо розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Володимирівна Середяк.
    • Медреформа: що потрібно знати пацієнтам? 14 березня 2018 17:33 Щоб отримувати медичні послуги, українцям потрібно обрати лікаря. Це можна зробити незалежно від свого місця проживання та від того, де лікар працює – в поліклініці, приватній клініці чи має власну практику.
    • Цьогоріч львів’янин вперше спробує підкорити Еверест 12 березня 2018 16:10 7 квітня четверо альпіністів з України, серед яких перша українка на Евересті Ірина Галай, розпочнуть підкорення найвищої вершини світу. Експедиція триватиме до 6 червня. Понад місяць альпіністи витратять на підготовку до сходження.
    • На сцені Театру Заньковецької виступлять легендарні «Мандри» 13 лютого 2018 14:35 3 березня в межах ювілейного туру «Час Летить» відомий український гурт «Мандри» дасть одразу два концерти на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові.
    • Приїжджі цигани - або ув'язнити, або змусити піти 09 лютого 2018 13:04 У Львові звичайні громадяни взялися боротись із вуличними крадіями. Активісти об’єднались у фейсбук-спільноту “Л.О.В.Ц.І.” (Львівська Організована Виховна Цивільна Ініціатива). Щовечора вони виходять патрулювати центральні вулиці міста.
    • У Львові приїжджі цигани напали на активістів та чинили опір поліції 08 лютого 2018 12:20 Учора, 7 лютого, ввечері стався черговий інцидент із приїжджими циганами, які грабують людей у Львові. Про це сьогодні, 8 лютого, під час прес-конференції в прес-центрі Гал-інфо розповіла координаторка об'єднання «Л.О.В.Ц.І» Роксолана Лісовська.
    • Їм не вистачає відчуття небезпеки 05 лютого 2018 11:00 Охоронна фірма «ТзОВ Служба охорони «Під Куполом» працює у Львові менше як рік. Однак за короткий час вона здобула добру репутацію. Одна з причин цього – особистісна: її заснували колишні учасники АТО. Ризик і взаємна довіра – це їхня стихія.
    • Зеновій Курса: Львів заслуговує на баскетбольний клуб Суперліги 31 січня 2018 11:50 Минулоріч Зеновій Курса став президентом федерації баскетболу Львівщини. Під час звітно-виборчої конференції за нього проголосували майже усі присутні делегати.
    • Лісова варта: поради для громадських активістів з питань правопорушень 25 січня 2018 16:32 Сьогодні, 25 січня, громадські активісти в чергове порушили питання незаконності вирубки лісів на Львівщині. Під час тематичної прес-конференції в Гал-інфо був присутній координатор проекту WWF "Лісова варта" Дмитро Карабчук.
    • Міжнародний сертифікат з іноземної не зарахується як результат ЗНО 24 січня 2018 15:05 Про особливості та нововведення проведення ЗНО–2018 з іноземних мов розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк під час зустрічі з журналістами в прес-центрі Гал-інфо.
    • У Львові не діють жодні пам’ятко-охоронні програми, - археолог 20 грудня 2017 16:21 У Львові у конференц-залі «Гал-інфо» відбулася прес-конференція «Археологічні відкриття 2017 року у Львові». Також археологи влаштували невелику експозицію, яка презентувала знахідки 2017 року.
    • Вартість проїзду у маршрутках міста Львова зросте з 1 січня 14 листопада 2017 16:19 Вартість проїзду у маршрутках міста Львова зросте з 1 січня. Про це не прес-конференції в Гал-інфо повідомив депутат ЛМР Андрій Карбовник.
    • У Львові чехи вибачилися за вислови свого президента щодо Криму 19 жовтня 2017 09:45 Учора, 18 жовтня, під час прес-конференції у Львові з приводу проведення наймасштабнішого проекту з оцифрування документів, які стосуються репресованих громадян Чехословаччини, і знаходяться в архіві обласного СБУ представник чеського Інституту досліджень тоталітарних режимів Адам Граділек вибачився за слова президента Чехії Мілоша Земана щодо анексії Криму.
    • У Львові чехи оцифровують 6 тис. справ репресованих у 1939-1941 роках 18 жовтня 2017 17:53 У Львові триває один із наймасштабніших проектів з оцифрування архівно-кримінальних справ репресованих радянським тоталітарним режимом. Над цим проектом працюють представники чеського Інституту досліджень тоталітарних режимів спільно із Управлінням СБ України у Львівській області та Національним музеєм-меморіалом «Тюрма на Лонцького». Про це сьогодні, 18 жовтня, йшлося під час прес-конференції у конференц-залі Гал-інфо.
    • Хто і на яких підставах здійснює рейдерство ТРЦ «Victoria Gardens» 27 вересня 2017 14:53 Звільнений у грудні 2016 року керівник ТРЦ «Victoria Gardens» Оджаклі Айтач спільно з двома громадянами України Петром Бігуном та Юрієм Губіним намагаються незаконно захопити підприємство на підставі підроблених у Туреччині документів.
    • Сусіди України теж користуються "путінською методичкою"? 26 вересня 2017 15:10 Після того як 25 вересня Президент України підписав Закон України № 2145-VІІІ "Про освіту", прийнятий Верховною Радою України 5 вересня 2017 року, інформаційний простір вибухнув.
    • Як не виховати ґвалтівника. Найвідвертіша книга для підлітків 26 вересня 2017 09:12 «Я не боюсь сказати». Свого часу саме під цим хештегом у соцмережах українці ділилися своїми страшними спогадами про сексуальне насильство. Жінка, яка розпочала цей флешмоб ,– журналістка, громадська активістка, блогер та письменниця Настя Мельниченко.
    • Віталій Ломакович: «Для проведення пенсійної реформи потрібна політична воля» 21 вересня 2017 12:17 Про рівень професіоналізму українських журналістів, пенсійну реформу та «зелене» будівництво читайте у нашому інтерв’ю з відомим українським бізнесменом-благодійником.
    • Українська література - дитина із неповної родини, - Андрій Кокотюха 18 вересня 2017 16:15 Відомий український письменник Андрій Кокотюха, автор сценарію до фільму «Червоний», автор 63 книг, серед яких 14 історичних романів, у інтерв'ю Гал-інфо розповів, чому він вважає сучасну українську літературу - "дитиною із неповної родини", чому його книги потрібно екранізувати, а також пояснив свій поділ літератури на масову та високу.
    • У Львові презентують антологію українських письменників Донбасу 13 вересня 2017 16:35 У Львові в рамках 24-го Форуму видавців видавництво "Легенда" презентує унікальну антологію прози, поезії та драми «Порода». У антології зібрано роботи понад 60 авторів із Луганської та Донецької областей. Про це сьогодні на прес-конференції розповів Станіслав Федорчук, керівник проекту видання Антології української літератури «Порода», Голова Правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини», інформує кореспондент Гал-інфо.
    • Вступна кампанія чи досліди на людях? 05 вересня 2017 14:30 Функціонування Єдиної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) не витримує жодної критики. Складається таке враження, що її доробляли під час вступної кампанії. Тобто, цьогоріч під час вступу до вишів і працівники приймальних комісій, і абітурієнти були у ролі піддослідних кроликів. Дослід проводило Міністерство освіти та науки України.
12
© 2005–2018
Агенція інформації та аналітики

Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на galinfo.com.ua
  • Новини
  • Львів
  • Блоги
  • Статті
  • Фото
  • Відео
  • Анонси
  • Архів
  • Агенція
  • Реклама
  • ПОЛІТИКА
  • ЕКОНОМІКА
  • CУСПІЛЬСТВО
  • КУЛЬТУРА
  • ЗДОРОВ'Я
  • СПОРТ
  • КРИМІНАЛ
  • НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ