This version of the page http://www.aval.ua/personal/travelservices/ (185.84.148.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-07. The original page over time could change.
Поради подорожуючим







Інформаційний центр
0(800) 500-500
У Києві 490-88-88 або 521 з мобільного (для абонентів Vodafone)
068 490 08 88 з мобільного (для абонентів Київстар)

 — з питань
Інтернет-банкінгу для приватних осіб

Для клієнтів малого та середнього бізнесу
0 (800) 505-045

Центр технічної підтримки Райффайзен Бізнес Онлайн та Інтернет-банкінгу для суб'єктів господарювання
0 (800) 505-770У Києві: 495-41-40

Режим роботи: понеділок - п'ятниця (08:00 - 19:00).

Інформаційний центр підтримки бізнес-клієнтів з питань валютного регулювання:
0 (800)500-025 Режим роботи: понеділок – п'ятниця (09:00 – 18:00).

Центр цілодобової підтримки з питань еквайрингу
0 (800) 500-738 У Києві: 495-91-91

Центр із врегулювання простроченої кредитної заборгованості
0 (800) 509-900 У Києві: 496 11 46

Інформування осіб про пов'язаність із банком

Центральний офіс
01011, Україна
м. Київ, вул. Лєскова, 9


Райффайзен Лізинг Аваль

Поради подорожуючим

ЯК ВІДКРИВАТИ
ЄВРОПУ БЕЗ ВІЗ
І ЗАЙВИХ ВИТРАТ

Як заощадити
на квитках,

забронювавши
їх онлайн
Як зберегти гроші
від втрати, а себе – від негараздів
Як оформити
страховку
швидко
та надійно

Як забронювати
житло
зі знижкою


Як вкладати
гроші

та отримувати відсотки
Як повернути
частину грошей,

витрачених
на шопінг

Із 11 червня 2017 року українські туристи, які мають біометричний паспорт, можуть вільно пересуватися країнами Шенгенської угоди.

Віза більше не потрібна для туристичного чи гостьового візиту майже в усі країни Євросоюзу, а також до Норвегії, Швейцарії, Ісландії та Ліхтенштейну, які до нього не входять. Загалом, це 30 європейських країн, окрім Великої Британії та Ірландії.

Як вигідно та комфортно подорожувати Європою?

Передусім, необхідно отримати біометричний паспорт. Він коштуватиме від 557 грн 32 коп., у разі оформлення до 20 робочих днів. Але можна швидше. Дізнатися деталі процедури можна на сайті ДМС України.

Прикордонники країни в’їзду мають право перевірити мету Вашого приїзду та спроможність повернення. Для підтвердження намірів Вам може знадобитися бронювання готелю, лист із запрошенням, зворотний квиток, страховий поліс, готівка чи виписка з банку про достатність коштів.

Достатньою сумою грошей вважається приблизно 50 євро на день перебування. Інформацію про рух коштів та залишок на Вашому рахунку можна безкоштовно отримати за допомогою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» та в Мобільному додатку. Немає жодних обмежень на частоту перетину кордону, але перебувати за кордоном без візи можна загалом 90 днів протягом періоду 180 днів.


30 країн
Шенгенської зони

80 днів
зі 190 днів



~50 євро
на день

ЯК ЗАОЩАДИТИ
НА КВИТКАХ,

ЗАБРОНЮВАВШИ ЇХ ОНЛАЙН

Вартість авіаквитків на однакові напрямки може значно відрізнятися залежно від авіакомпанії, часу бронювання та додаткових сервісів. Ви обов’язково все одно знайдете вигідний рейс на Momondo.ua або Skyscanner.com.ua. Ідеальний спосіб — це встигнути забронювати квиток із суттєвою знижкою чи, взагалі, за символічну ціну за 3–4 місяці до дати поїздки.

Для поїздок до сусідніх країн Укрзалізниця запускає нові поїзди із можливістю замовлення квитків онлайн та оплати Вашою платіжною карткою.

ЯК ЗБЕРЕГТИ ГРОШІ
ВІД ВТРАТИ, А СЕБЕ –
ВІД НЕГАРАЗДІВ

Тримати всі гроші в дорожній валізі банально небезпечно. Плануючи поїздку за кордон, відкрийте платіжні картки преміум-класу Visa Gold та Mastercard Gold із вбудованим чіпом на умовах пакетів послуг «Активний» для приватних клієнтів та «Оптимальний Плюс» для зарплатних клієнтів. Отримайте безкоштовне обслуговування, здійснюючи лише 10 платежів на місяць.

Вам сподобаються знижки, що надаються власникам преміальних карток класу Gold під час бронювання готелів, відвідуванні ресторанів та шопінгу в межах Програм лояльності: «Привілеї від Visa» та «Безцінні привілеї» Mastercard.

Радимо також більш зручну альтернативу таємним кишеням — кредитну картку із можливістю безконтактних розрахунків. Відкривайте нові країни, здійснюйте свої бажання та не турбуйтеся про гроші з кредитною карткою «Хочу-картка». Почувайтеся вільно з кредитним лімітом до 50 тис. грн. Намагайтеся розраховуватися карткою – так можна уникнути комісії за зняття готівки.

Для досвідчених мандрівників та тривалих подорожей радимо оформити кредитну картку World Mastercard. Із нею можна знімати гроші в банкоматах за кордоном без комісії, користуватися сервісом Fast Line в аеропорту Бориспіль та спеціальними пропозиціями/знижками від партнерів преміальної програми Mastercard.

Обираючи картку, подумайте про вибір валюти. Краще відкривати рахунок у тій валюті, в якій вестимуться розрахунки. За кордоном, сплачуючи покупки карткою чи знімаючи готівку в банкоматах, обирайте національну валюту країни перебування. Це дасть змогу уникнути зайвої конвертації та комісій.

Попередьте банк про те, у якій країні та впродовж якого часу Ви використовуватимете платіжну картку, аби уникнути її блокування через підозру у шахрайстві. Для цього достатньо зателефонувати до Інформаційного центру за номером 0-800-500-500 або 044-490-88-88, повідомити про заплановану поїздку та встановити потрібні ліміти на операції з карткою.

ЯК ОФОРМИТИ
СТРАХОВКУ

ШВИДКО ТА НАДІЙНО

Щоби почуватися захищеним від зайвих та незапланованих витрат, оформіть поліс туристичного страхування для себе та родини. Страховий поліс забезпечить спокій та захист, у якій би країні ви не перебували.

Оформити поліс можна онлайн за 5 хвилин!

Спеціально для клієнтів Райффайзен Банку Аваль Страхова компанія «УНІКА» дарує знижку 5%. Введіть код «SAFETRAVEL» в поле «Ввести код знижки» під час розрахунку вартості полісу страхування на Uniqa.ua.

ЯК ЗАБРОНЮВАТИ
ЖИТЛО

ЗІ ЗНИЖКОЮ

Бронювання житла завчасно допоможе зекономити кошти та перетнути кордон. Шукайте помешкання на Hotels.com. Під час вибору зверніть увагу на відгуки користувачів і знижки. Оплатіть бронювання преміальними картками Visa Gold та Mastercard Gold і скористайтеся привілеями та знижками.


Знижка 10%
для клієнтів Райффайзен Банку Аваль на Hotels.com. Код купона з 1 січня 2018 року – AVAL1



Скопіюйте код

Якщо буде можливість, оберіть «Сплатити зараз»


Вставте код купона на сторінці

Знижку застосовано. Насолоджуйтесь своїм готелем!

Купони не можна використовувати при оплаті в готелях.

ЯК ВКЛАДАТИ ГРОШІ
ТА ОТРИМУВАТИ
ВІДСОТКИ

Спланувавши бюджет на подорож, не залишайте гроші «під матрацом». Оформіть вклад на вимогу «Універсальний»*, і Ваші накопичення можуть збільшуватися на 10% на рік. У разі потреби в коштах, Ви можете миттєво та безкоштовно зарахувати їх на картку за допомогою Інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн» та в Мобільному додатку.

ЯК ПОВЕРНУТИ
ЧАСТИНУ ГРОШЕЙ,

ВИТРАЧЕНИХ НА ШОПІНГ

Збільшити задоволення від покупок за кордоном допоможе повернення від 7% до 27% їхньої вартості завдяки системі Tax Free. Це – міжнародна система повернення витрачених за кордоном коштів, яка надає можливість отримувати грошове відшкодування частини податку на додану вартість (ПДВ), що входить у вартість купленого за кордоном товару.

Під час шопінгу в магазинах, які співпрацюють із мережами Tax Free, попросіть продавця оформити спеціальну форму. Під час виїзду з країни на ній потрібно поставити штамп митниці або електронну позначку, а також пред’явити митникам придбані речі та паспорт. Перед вильотом за кордон, рекомендуємо вам ознайомитися із цією опцією та дізнатися, як правильно оформити чек на повернення коштів.

Пункти з вивісками «Tax Refund» або «Tax Free» розташовано в аеропортах. Звернувшись до них, можна отримати гроші одразу в аеропорту. Якщо Ви подорожуєте не літаком або з якихось причин не встигаєте оформити повернення в аеропорті, можете отримати кошти в одному з українських банків, які співпрацюють з оператором Tax Free.

* для пакетів «Преміальний», «Преміальний 3.0», «Оптимальний», «Оптимальний плюс», «Активний», «Оптимальний Легкий», «Пенсійний Оптимальний», «Пенсійний Легкий»

Для смартфонів

Показники Банку*

на 31 березня 2018 р.
млрд грн
Статутний капітал6,15
Капітал12,17
Активи65,80

* згідно з МСФЗ(неаудована)

Курси валют

Райффайзен Банк Аваль*НБУ*
 куп.прод.**
$25,95026,200
30,50030,900
Руб.0,4130,422

* станом на 07.06.2018 08:43

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

 
100  $2616,236600
100  3078,002400
10  Руб.4,219300

* станом на 07.06.2018 08:45

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

$/€ 0,8500
€/$ 1,1765

Корисні посилання

  • Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб
  • Депозитні та поточні рахунки
  • Грошові перекази
  • Райффайзен Банк Інтернаціональ