Новини

24.04.2018

ARTWINERY розширює асортимент столових вин торгової марки «Артемівське»

Компанія «Артвайнері» представляє нові позиції тихих столових вин від ТМ «Артемiвське». Асортимент лінійки поповнився двома позиціями: біле напівсолодке і червоне напівсолодке столове вино. Обидві позиції представлені в упаковці «bag in box», об'ємом 3 літри, з краном для розливу.

детальніше
16.04.2018

Компанія ARTWINERY представила свою продукцію на Міжнародній виставці в Будапешті

5-7 квітня 2018 року в Будапешті відбулася Міжнародна торгова виставка вин і алкогольних напоїв VinCE Budapest Wine Show, в рамках якої найбільший виробник ігристих вин за класичною технологією ПрАТ «Артвайнері» представив свою продукцію.

детальніше
04.04.2018

«Артвайнері» відкрив шампань-бар у київському ТРЦ Gulliver

У березні провідний український виробник класичних ігристих вин «Артвайнері» відкрив CHARTE BAR у київському торгово-розважальному центрі Gulliver. Четвертий CHARTE BAR, наймолодший представник уже популярної в столиці родини, розрахований на 52 посадочних місця і повторює класичний інтер'єр раніше відкритих закладів.

детальніше
08.03.2018

Вітання з міжнародним жіночим днем

Я бажаю Вам здоров'я, любові, радості і щастя!
Нехай збуваються всі Ваші надії і мрії!
І нехай кожен день буде наповнений теплом і посмішками рідних і близьких!
Відмінного Вам настрою, віри в свої сили і добрих змін у житті!

детальніше
15.02.2018

«Артемiвське» визнане найкращим ігристим вином українського виробництва

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху», який проводить незалежне дослідження споживчих уподобань в Україні, підбив підсумки за 2017 рік. У номінації «Найкраще ігристе вино українського виробництва» перемогла торгова марка «Артемiвське».

детальніше
 1  |  2  |  3  |  4  ...  18