This version of the page http://k-z.com.ua/myr (104.28.4.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-04. The original page over time could change.
Мир - Конфликты и законы
  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Мир

Військові США проводять попередні дискусії про переведення потужних систем протиракетної оборони до Німеччини, щоб посилити оборону Європи, повідомляє агентство Reuters, посилаючись на два обізнані джерела. Експерти застерігають, що цей крок може призвести до посилення напруження у відносинах з москвою, передає «Голос Америки».

Щонайменше у трьох місцях на польському узбережжі Балтійського моря знайшли сигнальні ракети з російських підводних човнів, - передає RMF FM. Зазначається, що такі ракети використовуються, наприклад, у разі аварійного підйому судна, аби позначити його місце розташування, повідомляє Польське радіо.

Організація економічного співробітництва та розвитку (OECD) погіршила прогноз економічного зростання для Німеччини на наступний рік з 2,4% до 2,2%. Експерти побоюються, що теперішня кризова ситуація в Італії призведе до економічного реґресу в Німеччині та усій Європі, повідомляє Польське радіо.

«Нинішня криза в Італії може виявитися для країн Єврозони набагато більш небезпечною, ніж криза у Греції», – заявив тижневикові «Der Spiegel» економіст, професор Гарольд Джеймс. Економічний щоденний часопис «Handelsblatt» переконує, що італійська криза вже негативно вплинула на становище німецьких банків. «Вчорашній біржовий ринок Німеччини закрився падінням. Ціна за акцію Deutsche Bank впала на 4,5%, а Commerzbank – на понад 4%», – читаємо в газеті.

«Ми з полегшенням дізнались, що Аркадій Бабченко живий», - йдеться в заяві Комітету захисту журналістів (CPJ), базованої у Нью-Йорку неприбуткової організації. В Комітеті наполягають, що українська влада має пояснити свої дії, передає «Голос Америки».

«Українська влада має розкрити, чому були необхідні такі надзвичайні заходи з інсценування новин про вбивство російського журналіста», - йдеться в заяві.

На Заході повідомлення про інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка викликали суперечливу реакцію, пише «Голос Америки».

«Україна переграла Путіна, А ТАКОЖ в процесі схопила як замовного вбивцю, так і особу, яка замовила напад на Бабченка», - пише колишній радник Гілларі Клінтон американець українського походження Адам Пархоменко.

Это может быть интересно:

  1. ​Адвокат Трампа побоюється перспектив зустрічі Трампа з прокурорами Мюллера
  2. ​Американські військові вшанували День Пам’яті в Україні
  3. ​Напад на вибори в штаті Теннессі провели цього місяця з комп’ютера в Україні
  4. ​Маккейн закликає США до кібервійни з росією за втручання у президентські вибори
Гороскопи

Овен

Телец

Близнецы

Рак

Лев

Дева

Весы

Скорпион

Стрелец

Козерог

Водолей

Рыбы
Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

03.06.2018 21:56

​У районі населених пунктів Авдіївка та Мар’їнка противник вдався до активізації бойових дій

03.06.2018 20:26

​В Одесі поліція затримала жінку-водія автомобіля за ДТП, у якій загинула дитина

03.06.2018 15:41

​У Києві поліцейські затримали «викрадачів» людини. З’ясувалося, що побиття і викрадення молодика - це... розіграш

03.06.2018 15:07

​Біля узбережжя Анталії затонув катер з біженцями - 9 загиблих, одна людина зникла безвісти

03.06.2018 11:29

​Хто оплатить готель Кіма? - у США стикнулись з проблемою проживання лідера КНДР на час зустрічі з Трампом

03.06.2018 10:43

​У п'ятницю, 1 червня, у Варшаві відбулася акція підтримки Олега Сенцова #SaveOlegSentsov

03.06.2018 10:15

​Бойові дії на Донбасі: 28 обстрілів, 3-х українських бійців поранено

02.06.2018 22:01

​Новым символом Крыма стал забор

02.06.2018 20:50

​Окупанти 33 рази за добу порушували режим припинення вогню

Упродовж минулої доби, 2 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною та контрольованою. На окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

Публикация пленок Онищенко изменила Ваше отношение к Порошенко?

Результаты
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2018.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.