This version of the page http://m1.tv/stars/62 (91.244.124.91) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-03. The original page over time could change.
Avicii : М1
Avicii

Avicii

http://www.gettyimages.com

Шведський діджей та музичний продюсер Avicii (справжнє ім'я — Тім Берглінг) народився 8 вересня 1989 року в Стокгольмі. Його також знають під псевдонімами Тім Берг (англ. Tim Berg) і Том Хангс (англ. Tom Hangs).

Кар'єра хлопця розпочалася з його реміксу на музичну тему з відеоігри Lazy Jones. Згодом він записав власний трек під назвою «Lazy Lace», який незабаром було представлено на Strike Recordings. За словами діджея, він надихався творчістю таких артистів, як Лейдбек Люк, Стів Анжелла, Tocadisco, Daft Punk, Ерік Прідз і Аксвелл. Ставши переможцем у програмі Піта Тонга Fast Trax, Avicii отримав чимало цікавих пропозицій по роботі. Таким чином, у квітні 2008 року вийшов трек «Manman» на лейблі Тонга Bedroom Bedlam. У травні Берглінг почав співпрацю з At Night Management і Vicious Grooves.

2010 рік став для Avicii знаковим: саме тоді він став популярним завдяки синглам «My Feelings for You», «Seek Bromance», «Blessed» і «Levels». Влітку 2011-го британська виконавиця Леона Льюїс презентувала композицію «Collide», в якій було використано уривок з треку діджея «Penguin». Дозвіл на таку «позику» співачка не отримала, тому після скандалу зі звинуваченнями в плагіаті й погрозами судового розгляду сингл співачки згодом вийшов із зазначенням Avicii як співавтора.

Восени того року новий сингл Тіма, «Levels», полонив серця мільйонів слухачів по всьому світу: він став хітом у Великобританії, Австрії та Німеччини, а в рідній Швеції Тім вперше опинився на вершині чарту з цією композицією. Трек став основою пісні Flo Rida «Good Feeling», яка мала величезний попит у багатьох країнах і займала перші позиції в різноманітних музичних чартах. У рейтингу видання DJ Magazine за 2011 рік Avicii піднявся з 39-го на 6 місце, а наступного року увійшов до трійки переможців.

На 54-й церемонії «Греммі» артист разом з колегою Девідом Гетта стали номінантами в категорії «Кращий танцювальний запис» за їхній спільний трек «Sunshine». У

2013 році ще одну номінацію на цю престижну премію отримав інший його трек під назвою «Levels» як «Кращий танцювальний запис».

13 вересня того року діджей представив свій дебютний студійний альбом «True», котрий отримав платинові сертифікати в таких країнах, як Австрія, Канада, Мексика, Норвегія, Польща, Швеція і Великобританія. За даними журналу Forbes, у 2013-му Avicii входив до десятки найбільш високооплачуваних діджеїв світу: його річний прибуток складав 20 мільйонів американських доларів.

28 березня 2014 року Тіма Берглінга було госпіталізовано через проблеми з жовчним міхуром. Через це на фестивалі UMF в Маямі, де він мав виступати, його замінив Deadmau5.

2 жовтня 2015 року Avicii випустив свій другий студійний альбом під назвою «Stories». 29 березня 2016-го він заявив про закінчення публічних виступів і турів.

10 серпня 2017 року діджей перервав творчу відпустку і видав міні-альбом «AVĪCI (01)», що складається з шістьох композицій. Крім того, у 2017-му він презентував сингли «Without You» і «Lonely Together». У вересні того року музикант анонсував документальний фільм «Avicii: True Stories». У кіно можна побачити хроніки з його гастролей, а також інтерв'ю з колегами — Девідом Гетта, Вайклефом Жаном, Нілом Роджерсом та Крісом Мартіном з гурту Coldplay.

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Авичи_(диджей)

http://avicii.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Avicii


Новини Avicii
25 серпня 2015 Кельвіна Гарріса визнали найвисокооплачуванішим діджеєм
Читати далi
Avicii зробив близько 600 версій пісні із Крісом Мартіном
Фрагмент нової пісні Мадонни «Rebel Heart» потрапив до веб-простору
Колектив One Direction приєднався до клубу мільярдерів
Джастін Бібер – найбагатша знаменитість у віковій категорії до 30
Кельвін Харріс став найвисокооплачуванішим діджеєм світу
Авічі готується вразити публіку «ол-стар» альбомом
Шакіра поставила хрест на чоловіках
Dj Lutique привітав KISS FM з днем народження
KISS FM — X РОКІВ № 1!
Діджей AVICII завітав на день народження української радіостанції
2012 року KISS FM відзначить своє X-річчя!
Тієсто заробляє більше, ніж Девід Гетта
© Телеодин, 2017
Ефір
Lost In Your Light
Dua Lipa feat. Miguel
Інфоблок
Як жити без тебе
Олег Винник
@Хіт (Lyric Video)
Наталка Карпа
Se Acabo el Amor
Abraham Mateo, Yandel, Jennifer Lopez
Я без оружия
Султан Ураган & Натали
Keep Us Apart feat. Bright Sparks
Jen Jis & Feder
Тримай (lyric video)
NK
Люда хочет войти
Людмила Соколова
Текіла
Alyosha
Accelerate
Christina Aguilera feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz
Гроза
Денис Реконвальд
Промінь (Lyric Video)
All stars MOZGI Ent.
Flames
David Guetta & Sia
Дима
Ida Galich
Havana
Camila Cabello feat. Young Thug
Не ховай очей
Ірина Білик
One Kiss
Calvin Harris, Dua Lipa
Сберегу
ALEKSEEV
Musica
Michelle Andrade
Push Back
Ne-Yo, Bebe Rexha, Stefflon Don
Get Out
Funking Smoothie
Solo
Clean Bandit feat. Demi Lovato
Е,Бой
Время и Стекло
Sin Pijama
Becky G, Natti Natasha
Танцы
Руки Вверх!
То, от чего без ума
MONATIK
Luna Llena
Malu Trevejo
Мужчина моей мечты
Тина Кароль
Don't Say You Love Me
Fifth Harmony
Моє тіло
VALEVSKAYA
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv