This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-02. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Новини

Оприлюднено правильні відповіді до завдань з англійської мови

Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з англійської мови.

Відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови

Згідно з оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з англійської мови взяли 83 990 осіб, що становить 94 % від загальної кількості зареєстрованих.

У МОН назвали найтиповіші помилки вступників при роботі з електронним кабінетом

Реєстрація на неіснуючу або заборонену пошту, розбіжності даних в атестаті та сертифікаті ЗНО, завантаження файлів у великому розмірі – ці помилки є одними з найтиповіших під час подачі вступниками документів в електронному вигляді.

З 2019 року вступники в медичні та педагогічні виші, що захочуть працювати в селах, можуть бути зараховані першочергово, - постанова Уряду

Уряд визначив, як відбуватиметься першочергове зарахування на бюджет тих вступників, які укладуть угоду про відпрацювання у селах або селищах міського типу.

Міносвіти планує заздалегіль верифікувати перелік сільських шкіл

МОН звернулося до місцевих органів управління освітою з проханням верифікувати списки шкіл, розташованих на території сіл, – інформацію про них розміщено на сайті Міністерства у розділі Вступна кампанія 2018.

Україна та Ізраїль відновлять співпрацю і двосторонні наукові проекти, які було призупинено ще в 2008 році

Робота українсько-ізраїльського Комітету з науково-технічного співробітництва та проведення спільного конкурсу дослідних проектів – Україна й Ізраїль відновлюють співпрацю, яку було призупинено ще в 2008 році.

Міносвіти затвердило порядок видачі дублікатів сертифікатів ЗНО

Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено порядок видачі повторних документів про проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Відбувся виїзний «День НФаУ» у Зміївському ліцеї №1 ім. З.К.Слюсаренка

Рішенням Вченої ради НФаУ було запроваджено щорічну премію ректора НФаУ найкращим ліцеїстам Зміївського ліцею № 1 ім. З.К. Слюсаренка.

Завтра відбудеться тестування з іноземних мов

29 травня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

Результати тестування з української мови і літератури будуть відомі до 15 червня

До 15 червня на інформаційних сторінках учасників ЗНО будуть розміщені результати тестування з української мови і літератури.

Лілія Гриневич розповіла міністрами 48 європейських країн про нову якість вищої освіти в Україні

Попри виклики, Україна модернізує систему освіти на всіх рівнях. Після Революції Гідності наша країна зробила величезну законодавчу роботу.

Відбулося тестування з української мови і літератури

За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні взяли 323 407 осіб, що становить 97 % від загальної кількості зареєстрованих.

«Управління якістю в фармації» – у НФаУ відбулась міжнародна конференція

18 травня 2018 р. у Національному фармацевтичному університеті відбулася щорічна ХII Науково-практична конференція з міжнародною участю “Управління якістю в фармації”.

Завтра ЗНО з української мови і літератури

24 травня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Вирішено, як обиратимуть науковців в держустанови – Постанова Кабміну

Уряд визначив, як проходитиме конкурс на вакантні наукові посади державних наукових установ. Відповідна постанова була прийнята сьогодні, 23 травня 2018 року, під час засідання Кабміну.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...