LC

ВІД КОНЦЕПТУ ДО КУПЕ

Розроблене і створене для сміливої нової ери, купе LC – захоплюючий дух нове розкішне купе.

ЗУСТРІЧАЙТE КУПЕ LC

Якщо коли-небудь і був автомобіль, який дійсно залишив незабутнє враження на всі ваші почуття, так це новий Lexus LC. Ми взяли концепт LF-LC, який заслуговує нагороди, і ретельно перетворили його на приголомшуючий серійний автомобіль. Lexus LC це не просто купе 2+2, яке зачаровує вас своєю розкішною естетикою, це результат удосконалення колективом майже з 4000 проектувальників, інженерів і техніків, щоб доставити дійсно надзвичайний досвід курування.

  • Відмінно створене купе

    Характерна для Lexus веретеноподібна радіаторна решітка доповнює унікальну конфігурацію передніх фар, а завдяки інженерним рішенням купе LC отримало низько розташований капот. Стосовно задньої частини, лінія вздовж даху салону звужується між широкими колісними арками, посилюючі мускулисту статуру автомобіля.

  • Силовий агрегат

    Тільки для моделей з гібридним двигуном. Модель 500h вперше в світі обладнана чотирьохступеневою гібридною системою Multi Stage. Це V-образний 6-циліндровий 3,5-літровий бензиновий двигун об'єднаний з сучасним електродвигуном і гібридною системою Multi Stage для забезпечення надзвичайно ефективних і динамічних характеристик.

  • Використання легких матеріалів

    Для виготовлення даху і дверних рам купе LC використовується неймовірно міцний та легкий армований вуглецевим волокном пластик. Двері, багажник і капот виробляються з легкосплавного алюмінію, а міцна рама кузова зроблена зі сталі з надвисокою межею міцності на розрив.

  • Орієнтований на водія дизайн

    Ергономічний дизайн передньої панелі надає вам упевненості, щоб насолоджуватися натхненним керуванням. Усі важливі прилади та дисплеї розташовані поруч під рукою. Часто використовувані перемикачі як, наприклад, вибір режиму руху (DMS), сконцентровані навколо керма.

  • Майстерність Такумі

    Відкрийте для себе приголомшуючу майстерність ручної прошивки і ретельного підбору матеріалів для купе LC – від магнієвого перемикача передач і приголомшуючого оздоблення дверей матеріалом Алькантара®, до витончено закінченого, покритого шкірою тактильного важеля перемикання передач.

  • Інтелектуальні технології

    Дисплей з 3D ефектом у стилі концепту LFA, новий мультимедійний екран з сенсорною панеллю і велика кольорова приладова панель на вітровому склі забезпечують вас не тільки потрібною інформацією, але і розважають.

ВІДЧУЙТЕ КУПЕ LC

Коли ми створювали нове купе LC преміум-класу, не були залишені без уваги навіть дрібниці. Відмова йти на будь-який компроміс відобразилася на його спокусливому кузові, для створення якого були задіяні новітні технології й інженерна майстерність. Спроектоване, щоб перевершити всі очікування, купе LC розпочинає нову і захоплюючу еру в історії Lexus.

ВІДЧУЙТЕ КУПЕ LC

Модель, що представлена на фотографії, не завжди збігається з моделями, які є в наявності у дилерів в Україні.

СТВОРІТЬ СВІЙ LC

LC

ПОВНІСТЮ ОНОВЛЕНА СЕРІЯ LEXUS LC З ВІДТІНКОМ STRUCTURAL BLUE

Цей дивовижний колір уперше застосовується в новій, особливій версії купе класу люкс – LC Limited Edition. Ці автомобілі, що пропонуються у дуже обмеженій кількості, оберуть експерти, які розуміють і цінують застосування компанією Lexus передових технологій і найвищих стандартів техніки майстрів Такумі.  

Next steps

ОФІЦІЙНІ ДИЛЕРИ LEXUS

ВІДЧУЙТЕ СЕБЕ ЗА КЕРМОМ

СТВОРІТЬ СВІЙ LC

ІНШІ МОДЕЛІ НАШОГО РЯДУ

  • RC

    ЕЛЕГАНТНЕ СПОРТИВНЕ КУПЕ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • IS

    ДИНАМІЧНИЙ СПОРТИВНИЙ СЕДАН

    Гібридна силова установка або бензиновий двигун
  • GS

    МІСТКИЙ СЕДАН З ХАРАКТЕРОМ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • ES

    ВИТОНЧЕНИЙ CЕДАН БІЗНЕС-КЛАСУ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • NX

    ДИВОВОЖНИЙ МІСЬКИЙ КРОСОВЕР

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою
  • RX

    ВИШУКАНИЙ КРОСОВЕР БІЗНЕС-КЛАСУ

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою
  • GX

    ПОЗАШЛЯХОВИК КЛАСУ «ЛЮКС»

    Доступний з бензиновим двигуном
  • LX

    ЛЕГЕНДАРНИЙ ФЛАГМАН ПОЗЯШЛЯХОВИКІВ

    Доступний з бензиновим або дизельним двигуном
  • LS

    НОВИЙ ФЛАГМАНСЬКИЙ СЕДАН

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою