This version of the page http://www.team.ua/team-education/ (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-31. The original page over time could change.
Центр сертифікованого навчання компанії ТЕАМ Лтд.
  • Продукція
  • Послуги
    • Інформаційно-технологічний супровід 1С:Підприємство
    • Ліцензування продуктів Microsoft
  • Рішення
    • Автоматизація підприємства
      • Автоматизація бухгалтерії
      • Автоматизація виробництва
      • Автоматизація роздрібної торгівлі
      • Автоматизація мобільної торгівлі
    • Серверні рішення
      • Серверні рішення початкового рівня
    • Для закладів освіти
    • Хмарні (cloud) рішення
  • Навчання
  • Сервіс
    • Гарантія
      • Бренди
      • Умови гарантійного обслуговування
      • Сертифікати
    • Платні послуги та комплектуючі
    • Каталог комплектуючих
    • Корисна інформація
  • Акції
  • Блог

Навчальний центр

Шановні друзі, навчальний центр компанії ТЕАМ запрошує Вас на сертифіковані курси "1С"

Ефективність впровадження програм "1С" на підприємстві напряму залежить від кваліфікації персоналу, який буде працювати з нею. Тому, якщо Ви плануєте працювати c програмами "1С" або хочете впроваджувати у себе на підприємстві програми "1С", обов'язково пройдіть навчання по сертифікованим курсам "1С". Це істотно підвищить Вашу кваліфікацію та ефективність використання програмного забезпечення, допоможе отримати віддачу від впровадження та модернізації облікової системи в короткі терміни.

  • Навчальний центр
  • Программа курсів
  • Розклад курсів
  • Відгуки

Центри Сертифікованого Навчання забезпечують доступне і якісне навчання по продуктам системи програм "1С: Підприємство 8".

За роки існування в ЦСН пройшли навчання сотні тисяч людей в різних регіонах Росії та СНД.

Для проекту ЦСН підготовлені сертифіковані курси навчання, необхідні для вивчення платформи "1С: Підприємство 8" або прикладних рішень як "з нуля", так і для вивчення окремих тем, що викликають найбільшу складність. Всі курси розроблені викладачами - методистами 1С-Навчальних центрів, які мають великий досвід впровадження програмних продуктів "1С: Підприємство" і авторизовані безпосередньо фахівцями відділу розробки фірми "1С". ЦСН отримує від фірми "1С" повний і готовий комплект матеріалів для проведення навчання, який повністю відповідає тій методології, яка була закладена при проектуванні платформи "1С: Підприємство 8" і прикладних рішень, при цьому сертифіковані курси підтримуються і оновлюються фірмою "1С" по мірі виходу нових редакцій програмних продуктів.

Викладачі, які читають курси в регіональних ЦСН, проходять навчання з кожного курсу і складають іспит на право його викладання. Кожен викладач ЦСН має іменний сертифікат викладача ЦСН з кожного курсу, який має право проводити. Такий підхід забезпечує відповідність рівня кваліфікації викладача будь-якого регіонального ЦСН вимогам, що пред'являються фірмою "1С".

Курси ЦСН призначені для наступних категорій слухачів:

  • IT-фахівці підприємств;
  • Практичні впроваджувачі фірм-франчайзі;
  • Бухгалтери, менеджери, керівники;
  • Студенти ВНЗ і середніх спеціальних навчальних закладів;

Всі ЦСН проводять навчальні курси за своїм розкладом по єдиним сертифікованим методикам і матеріалам.
Після закінчення навчання кожен слухач отримує свідоцтво фірми "1С" про проходження курсу навчання.

Використання прикладного рішення "1С:Бухгалтерія 8 для України"
Курс розрахований на фахівців, які володіють знаннями в предметних областях бухгалтерського та податкового обліків, а також базовими принципами роботи з прикладними рішеннями на основі програмного комплексу "1С: Підприємство 8".

Тривалість курсу: 40 академічних годин. Детальніше>>


Використання прикладного рішення "1С:Зарплата та Управління персоналом"
Курс розрахований на фахівців, які володіють:

  • інформаційними технологіями на рівні досвідченого користувача персонального комп'ютера;
  • володіють знаннями в предметній області розрахунку й обліку заробітної плати, управління персоналом і організації документообігу кадрової служби підприємства;
  • володіють знаннями і володіють навичками роботи з типовими рішеннями на базі платформи "1С:Підприємство 8".

Тривалість курсу: 32 академічних години. Детальніше>>



Ведення бухгалтерського та податкового обліку в прикладному рішенні "1С: Управління торгівельним підприємством 8 для України"
Курс розрахований на фахівців, які володіють знаннями в предметних областях бухгалтерського та податкового обліків, а також базовими принципами роботи з прикладними рішеннями на основі програмного комплексу "1С: Підприємство 8".

Тривалість курсу: 40 академічних годин. Детальніше>>

Дата/Час
Назва курсу
Телефон

16.06.-27.06.
18:00-22:00
Використання прикладного рішення "1С:Бухгалтерія 8 для України"(0432) 55-40-77
Зареєструватись
по мірі набору групиВикористання прикладного рішення "1С:Зарплата та Управління персоналом"(0432) 55-40-77
Зареєструватись
по мірі набору групи
Ведення бухгалтерського та податкового обліку в прикладному рішенні "1С: Управління торгівельним підприємством 8 для України"(0432) 55-40-77
Зареєструватись

Бойко Л.А., головний бухгалтер ПП "Тепло-інвест", м. Вінниця

В грудні 2011 р. я прослухала сертифікований курс лекцій по "Використанню прикладного рішення 1С:Бухгалтерія 8 для України" на підприємстві ТОВ "ТЕАМ Лтд." Лекції і практичні заняття, які проводила заступник начальника відділу програмного забезпечення Дзюбанчук Наталія Анатоліївна, були цікавими, змістовними, зрозумілими і доступними. Після цього курсу можна сміливо і швидко застосовувати нову версію "1С:Бухгалтерія 8" на підприємстві.
Дуже вдячна Вам за одержані знання.

Голуб Л.В., главный бухгалтер ООО "Винницавнештранс", г. Винница

Мной, Голуб Людмилой Владимировной, главным бухгалтером ООО "Винницавнештранс" в декабре месяце пройден курс сертифицированного обучения "Использование прикладного решения "1С:Бухгалтерия 8 для Украины" на базе экономического програмного обеспечения фирмы "1С" на предприятии ООО "ТЕАМ Лтд.".
Лекции и практические занятия, которые проводила Дзюбанчук Наталья Анатолиевна - зам.начальника отдела програмного обеспечения, были доступны и понятны. Занятия проводились в дружественной атмосфере и с индивидуальным подходом к каждому слушателю. И я уверенно овладела инструментарием типовой конфигурации и могу применять её на приктике. В чем искренне выражаю свою благодарность.

Байко С.В., ведущий инженер ДП НЕК "Укрэнерго", г. Винница

Курс по программе "Зарплата и Управление персоналом", который я прослушала в ООО "ТЕАМ Лтд" понравился, все понятно и доходчиво. Курс очень интересный и полезный, излагается в форме, понятной даже для начинающих пользователей программы. Курс обучения разработан и изложен на профессиональном уровне. Огромное спасибо преподавателю Дзюбанчук Н. А. за индивидуальный подход и методику изложения материала. Ответы на вопросы полные. Очень хороший, грамотный преподаватель.

Знания, полученные на курсе, помогут в дальнейшей работе. Считаю, что прежде чем начинать работу в "Зарплата и Управление персоналом" и допускать ошибки, следует сначала посетить настоящий курс.

Обуховская А.А., бухгалтер ЧП Яренчук И.С., г. Хмельник

Сегодня недостаточно просто знать все про бухгалтерский учет, нужно еще и уметь его вести в программе "1С: Бухгалтерия 8 для Украины". Для того чтобы научится свободно и эффективно работать в программе 1С, я записалась на курсы в ООО "ТЕАМ Лтд". Этот курс дал мне очень многое. Самое главное, что я стала уверенно работать в 1С, что очень облегчило работу. Особенно помогли практичские работы и мой преподаватель Дзюбанчук Н.А. хороший специалист, практик своего дела. Очень доступно дает информацию.

Чиж Н. В., головний бухгалтер ТОВ фірма "Поділля", м. Хмільник

Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Поділля" висловлює вдячність Наталії Анатоліївні Дзюбанчук, заступнику начальника відділу программного забезпечення, за глибокі знання та практичні навики отримані працівником нашого підприємства в рамках навчального курсу "Використання прикладного рішення "1С:Бухгалтерія 8 для України".

Дякуємо за вміння професійно і грамотно пояснити та навчити працювати людей із програмним продуктом "1С:Бухгалтерія 8 для України".

Для нашого підприємства було важливо вести повний бухгалтерський та податковий облік в автоматизованому вигляді. Отримана інформація на курсах дає можливість самостійно та повноційно вести облік в програмі, швидко, якісно та ефективно отримувати необхідну звітність.

Домбровская А.К., частный бизнес, г. Винница

Я рада, что из всех предлагаемых курсов в Виннице мне посчастливилось попасть именно на Ваши. Я никогда на работе не сталкивалась с бухгалтерскими операциями и более того, даже не имела ни малейшего понятия о бухгалтерском учете. Благодаря Вашим знаниям и умению преподнести материал, я поняла методику ведения учета и более того мне начало нравится.

Каждый день в течении двух недель я с огромным удовольствием посещала курсы и все это благодаря Вам, как замечательному преподавателю. Спасибо большое за Ваше терпение и внимание к каждому обучающемуся.

Мельник Н.Ю., головний бухгалтер ТОВ "Вінницька кабельна компанія"

Якісний курс. Викладення матеріалу доступне  із докладними розс'ясненнями. Курс відмінно збалансований, охоплює всі частини обліку, з акцентуванням на всіх важливих моментах, про які спочатку навіть і не підозрюєш.

У викладача відчувається впевненість і професійне знання справи.

Мені дуже сподобалось, адже самому складно отримати такий обсяг корисних знань у короткий термін.