This version of the page http://www.isover.ua/applications/sudnobuduvannya (54.228.198.220) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-31. The original page over time could change.
Суднобудування
Безпека - це одна з основних вимог у суднобудуванні. Ключовою тут є пожежна безпека конструкцій і корабля в цілому. Крім безпеки, сьогодні як ніколи важлива проблема зниження ваги і збільшення корисного навантаження корабля. Найкращий матеріал, здатний вирішити обидва ці завдання, - матеріал ISOVER ULTIMATE Marine. Він об'єднує в собі найкращі якості вогнезахисних і теплоізоляційних матеріалів на основі кам'яної вати і скловолокна.
 

 Переваги ISOVER ULTIMATE Marine

 
  • Відмінна вогнестійкість. Надійно захищає конструкції корабля від полум'я при пожежі. Дозволяє організувати різні схеми протипожежної ізоляції конструкцій, що задовольняють найвищим вимогам, забезпечуючи межу вогнестійкості конструкції А60.
  • Висока еластичність і легкість. Дозволяє істотно знизити вагу протипожежної ізоляції і полегшити монтаж. Можлива ізоляція будь-яких найскладніших за формою елементів конструкції.
  • Широкий асортиментний ряд. Матеріали ULTIMATE Marine виробляють у вигляді плит і рулонів різної щільності, які мають різні варіанти покриттів: починаючи від алюмінієвої фольги і закінчуючи склотканиною щільністю 420 г/м2.
  • Звукозахист. У пасажирських суднах вимоги до звукоізоляції дуже високі. ULTIMATE Marine може виконувати звукопоглинаючі функції не тільки при внутрішньому оздобленні кают, але і в суднових машинах, агрегатах та інших джерелах шуму.
  • Зручність роботи. Матеріал ULTIMATE Marine легко згинається і встановлюється одним робочим! Еластичність матеріалу дозволяє встановлювати його врозпір між, наприклад, ребрами жорсткості переборок. Установка матеріалу врозпір не тільки полегшує подальше закріплення матеріалу, але найголовніше, гарантує відсутність «містків холоду».