This version of the page http://oiff.com.ua/press/accreditation.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-30. The original page over time could change.
Акредитація преси

Акредитація преси

9-й Одеський міжнародний кінофестиваль (13-21 липня 2018) запрошує до співпраці журналістів та представників ЗМІ.

УМОВИ АКРЕДИТАЦІЇ

Акредитація ПРЕСА надається тільки співробітникам офіційних ЗМІ (зареєстровані друковані видання, радіо і телебачення, інформаційні та інформаційно-освітні Інтернет-портали, сайти) з метою висвітлення подій фестивалю.

Кожній категорії ЗМІ відповідає максимальна акредитаційна квота, яка становить*:

  • для телеканалів – 3 особи
  • для друкованих та онлайн ЗМІ – 2 особи
  • для радіостанцій – 1 особа

Необхідність отримання акредитацій в кількості, що перевищує квоту для окремого видання, повинна бути обґрунтована й підтверджена офіційним листом від керівника проекту/видання.

Для подачі заявки на акредитацію необхідно зареєструватися і заповнити форму на сайті ОМКФ.

Прес-служба ОМКФ залишає за собою право при розгляді заявки запросити додаткові матеріали у апліканта, а також відмовити в акредитації без пояснення причин.

Залежно від термінів подачі заявки, акредитація ПРЕСА надається: - З 10 квітня до 12 червня 2018 - БЕЗКОШТОВНО - 13 до 30 червня 2018 - при оплаті 800 UAH - 1 липня 2018 - акредитація закрита

Отримання акредитації ПРЕСА передбачає автоматичне включення електронної адреси журналіста в базу поштової розсилки прес-центру ОМКФ (новини, прес-релізи, інформація для акредитованих ЗМІ).

З метою дотримання авторських прав, а також для зручності глядачів, фото- та відеозйомка під час фестивальних показів фільмів конкурсної та позаконкурсної програм заборонена. Пакет фото- та відеоматеріалів до фільмів буде наданий прес-службою. Прес-служба ОМКФ приймає заявки з організації ексклюзивних інтерв'ю з усіма гостями фестивалю, але не гарантує реалізацію такої можливості.

Журналіст, який отримав акредитацію, зобов'язується надавати копії матеріалів про ОМКФ ( .pdf, відео-, аудіо -, лінки) у встановлений прес-службою термін. У випадку не надання матеріалів, журналісту може бути відмовлено в акредитації у наступні роки.

РІВНІ АКРЕДИТАЦІЇ

На фестивалі існують два рівні (I і II) акредитації для преси.

Акредитація I-го рівня надає можливість відвідування спеціальних подій фестивалю та пріоритетний доступ на деякі покази.

Рівень акредитації надається прес-службою на підставі історії співпраці з фестивалем. Прес-служба залишає за собою право не пояснювати своє рішення в індивідуальних випадках. Рівень акредитації не підлягає повторному розгляду протягом одного року. У листі-підтвердженні про акредитацію буде вказаний отриманий журналістом рівень.

ПРАВИЛА АКРЕДИТАЦІЇ ЗМІ НА ОМКФ

Акредитація діє протягом усього фестивалю (13 - 21 липня) та дає право відвідувати:

  • Події для преси (прес-конференції, зустрічі та інш.) у прес-шатрі
  • Ранкові та денні фестивальні покази на сеанси до 18:00 щодня в Фестивальному палаці і Фестивальному центрі «Родіна»;
  • Вечірні фестивальні покази (після 18:00) у Фестивальному Палаці і Фестивальному центрі «Родіна» за умови попереднього замовлення квитка на інфо-поінті прес-центру та якщо наявні вільні місця за 5 хвилин до початку сеансу через вхід LAST MINUTE ACCESS (за рішенням адміністратора кінозалу, у порядку черги);
  • Заходи секції Film Industry Office (17 – 20 липня) та відкриті для преси події Кіноринку (перелік подій буде оголошений додатково);
  • Майстер-класи та творчі зустрічі з гостями фестивалю (режисерами, акторами, продюсерами та ін.);
  • Покази просто неба;
  • Щоденні вечірки у Фестивальному Клубі ОМКФ, на яких збираються учасники та гості кінофестивалю;

Акредитаційний бейдж ПРЕСА також надає можливість:

  • перебувати в прес-зоні на інфо-поінті прес-центру та біля Червоної доріжки під час відриття та закриття фестивалю
  • cкористатися безкоштовним шатлом, який курсує між локаціями кінофестивалю
  • отримати знижки та приємні бонуси в ресторанах та кафе Одеси по програмі лояльності від ОМКФ

Акредитаційний бейдж є власністю Одеського міжнародного кінофестивалю, надається безпосередньо акредитованому представнику ЗМІ та не передається іншим особам. Інакше бейдж буде вилучено, а акредитацію анульовано. У разі втрати акредитаційного бейджа відновлення проводиться на платній основі.

Акредитаційний бейдж можна буде отримати на стійці акредитації з 9 липня 2018 р. Служба розташовується в Одеському академічному театрі музичної комедії імені М. Водяного (м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3, службовий вхід, навпроти стадіону «Спартак»)

Подача заявки на акредитацію

Для подачі заявки на акредитацію, вам необхідно Зареєструватись або Увійти якщо у ви вже проходили реєстрацію на нашому сайті

З питань звертайтеся до відповідного медіа - координатора:

Українські ЗМІ: Анна Бурдина / a.burdina@oiff.com.ua +380504415033

Одеські ЗМІ: Олена Лебединська / e.lebedinskaya@oiff.com.ua

Міжнародні ЗМІ: international@oiff.com.ua

З нетерпінням чекаємо вас на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі, і впевнені, що саме завдяки вам ОМКФ-2018 стане однією з головних масштабних культурних подій літа!

Стежте за ОМКФ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

Офіційна сторінка ОМКФ в Facebook

Офіційна сторінка ОМКФ в Instagram

Офіційна сторінка ОМКФ в YouTube