Євроремонт Своїми Руками Відео

Ремонт ванної кімнати своїми руками: відео-інструкція від майстрів

Тема нашої сьогоднішньої статті - ремонт ванної кімнати своїми руками - відео про виконання якого ви також зможете побачити наприкінці прочитання запропонованої нами інструкції.

 

Ми розповімо, як підготувати ванну до ремонту, як встановити нову ванну і укласти плитку, а також про багатьох інших супутніх деталях ремонту.

 

Gotovimsâ для ремонту

 

Zadumav виконати ремонт ванної Своїми руками sleduet ретельно готується.По-перше, потрібно подбати про наявність інструменту.

 

Тут потрібно розвідний ключ, ніж для різання труб, рівень, плиткоріз, скребки (шпателі) для розрівнювання розчину по поверхні, при цьому краї скребків мають бути:

 
     
  • з одного боку зубчастий;
  •  
  • з іншого - рівний.
  •  
 

При необхідності зняття старої плитки, робити це потрібно першою справою.Якщо плитка в непоганому стані, то вона може бути, за бажанням, використана повторно.Її не потрібно буде повністю знімати, а тільки частково - для того, щоб витягти стару ванну.При цьому знімають ряд примикає до неї плитки.

 

Перекривши запірну арматуру подачі води, демонтують мають місце змішувачі, від'єднують від ванни зливну трубу, демонтують і позбавляються від сантехніки.

 

Заміна труб у ванній

 

Коли ремонт у ванній, необхідно провести заміну або čugunnyh старі сталеві труби, труби не є розповіді про analogičnogo матеріалу, а також пластикові або металопластикові.

 

Подивившись тематичне відео - ремонт ванни своїми руками, ви переконаєтеся, що більш кращим варіантом труб для ванної є металопластикові вироби.Вони без проблем можуть бути змонтовані власними руками, так як легко гнуться і з'єднуються без застосування зварювання.

 

Після визначення відповідного виду труб і їх придбання, демонтують старі труби, а після на їх місце встановлюють знову придбані за допомогою спеціальних кріплень.

 

Рада!

 

Вмонтовуючи трубопровід, необхідно уникати великої кількості поворотів і стиків, оскільки в цих місцях найбільша ймовірність виникнення протікання.І чим більше стиків, тим вище ризик.

Похожие страницы
  • Євроремонт Своїми Руками
  • Євроремонт Ванних Кімнат Фото
  • Євроремонт Квартир Фото Ванна