євроремонт Кімнат

Євроремонт кімнати, ванної кімнати і санвузла

 

Дізнайтеся вартість Вашого ремонту

 

1.Виберіть тип об'єкта

 

Квартира

 

Котедж / таунхаус

 

Офіс

 

Кімната / кухня

 

3.Тип ремонту

 

Косметичний

 

Комплексний

 

Капітальний

 

Євростандарт

 

Класу "Люкс"

 

4.Включені роботи:

 

Це роботи самого висого рівня, включаючи безперервний шеф-монтаж, подкотовку індивідуального дизайну з експлікацією кожного приміщення, з урахуванням систем вентиляції та кондиціонування.Ми запропонуємо Вам декілька варіантів дизайн-проектів, з урахуванням Ваших смаків і побажань.Варіант включає практично необмежені варіанти перепланування.

Орієнтовна вартість Вашого ремонту становить: руб.  

Дана сума є дуже приблизною, оскільки не враховує унікальні особливості Вашого об'єкта.Щоб дізнатися більш точну інформацію скористайтеся кнопкою розташованої нижче.

 

Порахувати

 

* Ви можете вибрати тільки ті роботи, які вам потрібні

 

Возможно не включен flash в браузері.

 

Євроремонт ванна і санвузол

 

Відмінною особливістю євроремонту від звичайного стандартного, нехай навіть і капітального ремонту, є наявність дизайн проекту.Саме в ньому заздалегідь будуть враховані всі Ваші побажання, і Ви зможете візуально уявляти собі, що у результаті вийде з Вашого приміщення.Наші дизайнери точно зможуть зрозуміти, де слід замінити комунікації повністю, а де можна частково, надасть допомогу при виборі колірної гами приміщення, а так само матеріалів для покриття підлоги, стін і стелі.Ви знаєте, що кахельна плитка не єдиний варіант обробки ванної кімнати? Ні? Наші фахівці запропонують Вам багато інших варіантів обробки, проте вибір все одно залишиться за Вами.Після складання проекту, ми починаємо безпосередньо євроремонт ванної кімнати.

 

Якщо у Вас ванна суміщена з туалетом, то ми готові запропонувати Вам професійний євроремонт санвузла, який відрізняється від звичайного застосуванням сучасних технологій ремонту і прекрасним дизайн проектом.

 

Євроремонт кухні Зупинили свій вибір на кухні і хочете зробити в ній євроремонт? Правильно.Адже саме в цьому приміщенні повинен панувати уют.Современние будівельні технології дозволяють зробити з звичайної кухні справжній витвір мистецтва, ми готові Вам допомогти втілити Вашу мрію про прекрасну і комфортною кухні в реальність.

Возможно, вам понравится
квартири подобово Умань
Оренда квартири Київ

Компанія «Дизайн-Буд» пропонує послуги з поточного та капітального ремонту багатоквартирних будинків. - Бізнес-довідник "ціни Пульс»
НІ шкідливих vydelenij квітів та реєстрації охоплення.· Відсутність запаху. Тепер ремонт під'їздів можна проводити круглий рік, а не тільки влітку.Ваші мешканці ніколи більше не будуть задихатися, і страждати від алергії, пов'язаної з ремонтом в під'їзді.

• Як влаштований фестиваль Alfa Майбутнє Люди-2014 - Свіже
А якби не вічний ремонт Горьковського шосе, все було б дещо комфортніше.Але ні про що не шкодуємо - важливі же .. Тому не дивно, що народ таким чином коротав час у пробках на під'їзді до місця проведення фестивалю.Як влаштований фестиваль Alfa Future ...

Похожие страницы
  • Євроремонт в Будинку
  • Євроремонт Фото Ванна
  • євроремонт Ванної
  • Євроремонт Кухня Студія
  • Євроремонт на кухні