This version of the page http://oiff.com.ua/viewers/festival-pass.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-29. The original page over time could change.
Фестивальний абонемент

Фестивальний абонемент

Для покупки фестивального абонемента Вам потрібно Увійти або Зареєструватися

Стань частиною головної кіноподії літа - 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю!

З 13 до 21 липня 2018 року на березі Чорного моря зберуться кіномитці та кіномани з усього світу. 9 днів ексклюзивних прем'єр зарубіжних та українських фільмів від кращих режисерів, майстер-класи провідних світових кінопрофесіоналів, унікальний open-air кіноперформанс на Потьомкінських сходах, спеціальні покази та найяскравіші вечірки сезону – все це об'єднає в собі Одеський міжнародний кінофестиваль!

Ексклюзивне кіно: Одеський міжнародний кінофестиваль – це унікальна можливість першим побачити прем'єри кінофільмів з усього світу.

Переможця обирають глядачі: Головними арбітрами ОМКФ стають самі глядачі – саме вони обирають кращий фільм Міжнародної конкурсної програми, який за результатами голосування отримує головну нагороду ОМКФ – Гран-Прі (статуетка «Золотий» Дюк та грошовий приз).

Фестивальний Абонемент діє протягом усього Одеського кінофестивалю і дозволяє відвідувати:

  • Ранкові та денні фестивальні покази на сеанси до 18:00 щодня в Фестивальному палаці і Фестивальному центрі «Родіна»;
  • Вечірні фестивальні покази (після 18:00) у Фестивальному Палаці і Фестивальному центрі «Родіна». За умови попереднього замовлення квитка та якщо наявні вільні місця за 5 хвилин до початку сеансу через вхід LAST MINUTE ACCESS (за рішенням адміністратора кінозалу, у порядку черги);
  • Майстер-класи та творчі зустрічі з гостями фестивалю (режисерами, акторами, продюсерами та ін.);
  • Покази просто неба (вільний вхід);
  • Щоденні вечірки у Фестивальному Клубі ОМКФ, на яких збираються учасники та гості кінофестивалю;
  • Мистецькі заходи АРТ-ОМКФ;
  • ...та безліч інших спеціальних подій кінофестивалю!

Вартість фестивального абонемента:

  • 1.02 - 31.03 - 1250 грн.
  • 1.04 - 31.05 - 1500 грн.
  • 1.06 - 21.07 - 1750 грн.

Всі власники Фестивального Абонемента візьмуть участь в програмі лояльності від Одеського міжнародного кінофестивалю та отримають знижки та приємні бонуси в ресторанах та кафе Одеси. Також передбачений шаттл, який курсує між локаціями кінофестивалю.

Щоб придбати Фестивальний абонемент, потрібно зареєструватися або увійти у персональний кабінет на сайті (зверху на сторінці) і обрати зручний спосіб оплати. У відповідь на e-mail ви отримаєте лист про розпочату процедуру купівлі абонемента та фінальне підтвердження від адміністрації фестивалю з подальшими детальними інструкціями. На ваше ім'я буде виписаний акредитаційний бейдж, який ви зможете отримати в Акредитаційній службі починаючи з 9-го липня. Служба розташовується в Одеському академічному театрі музичної комедії імені Михайла Водяного (вул. Пантелеймонівська, 3 службовий вхід, навпроти стадіону «Спартак»). Графік роботи Акредитаційної служби буде повідомлено додатково.