This version of the page http://ldpu.org.ua/ (91.194.250.248) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-29. The original page over time could change.
Ліберально-демократична партія України -
Головна Контакти Карта сайту




29 травня, 2018
UKR     RUS     ENG



Статут
Програми
Структура партії
Історія
Персоналії
Як стати членом партії



Інститут Лібералізму
Конституційний процес
Конференції та круглі столи
Бібліотека


Світлини
Обличчя партії


Новітня історія ліберальних демократів у форумах
Народні симпатики партії
Вільне слово
Громадський захист
Ваша підтримка
Ліберальна перспектива для України


Tweets by @PRESS_LDPU


Звернення українських лібералів до молодого покоління
23.04.2018  16:56
Шановні молоді колеги, друзі! Ліберально-демократична партія України звертається до вас у важкий поворотний момент історії України. Ставайте частиною ліберальної спільноти, давайте разом змінювати ситуацію в країні! Ми пропонуємо Україні Ліберальну перспективу. Наша політична сила як ідеологічна партія європейського парламентського типу має більш як чвертьвікову історію. ЛДПУ ніколи не була клановою та перебуває у відкритому спілкуванні з партіями ліберального напрямку, з рядом громадських організацій, у тому числі молодіжних. На відміну від традиційних прикладів недостатньої участі молоді у керівництві українських демократичних партій нового часу, ми завжди надавали можливості молодим людям для прогресу в партії. Активна молода людина ліберального світогляду має всі шанси стати лідером партії, увійти в центральні керівні органи, кандидувати в депутати, президенти. Разом переможемо!
Детальніше
10.05.2018  16:56 / Коментарі
Чергова звітність у НАЗК
Четвертого травня 2018 року Ліберально-демократична партія України надала звіт за перший квартал 2018 року Національному агентству запобігання корупції шляхом розміщення у поштовій скрині агентства. Із задоволенням відзначимо, що вічко скрині тепер стало ширшим і тепер може пропустити досить об’ємні стоси звітів. Невідомо, чи пов’язано це зі змінами у керівництві агентства, але треба відзначити, що обіцяного переходу на спрощений бланк звітності поки що не сталося.
23.04.2018  16:39 / Акції та заходи
Участь у конференції
29 березня 2018 року голова ЛДПУ Яків Гольденберг і вчений секретар Інституту лібералізму Андрій Мигаль взяли участь у конференції "Шлях до економічного прогресу України".
Усі новини
07.12.2017
Яків Гольденберг: Як не програти битву за нашу демократичну Україну
"..Враховуючи нинішню слабкість парламентських партій, що дійсно можуть щось вирішити у залі, маємо підтримати громадські ініціативи антикорупційних громадських структур. Не будемо нагадувати їм, до чого призводить позірна непартійність громадських ініціатив (і на Майдані це було деякий час, і невипадково). Зрештою, у нас це майже завжди закінчується створенням із громадських організацій звичайних партій. І це нас не турбує. Вважаю, що й ініціатори мають звернутися до всіх позапарламентських партій, щоби виступити разом, нехай і без своїх прапорів. Також уважаю, що й партії, і члени партій, і безпартійні громадяни, що не входять у антикорупційні організації, Автомайдан, повинні самі їх підтримати. Тільки разом переможемо!"
10.10.2017
Адам Кузнєц: Нова економіка – нобелівське визнання
Талер разом із Хершем Шефріним створив альтернативну модель для опису дилеми, викликаної внутрішньою боротьбою між плануючим "я" і чинним діючим "я" (модель "планувальник/діяч"). Планувальник мислить і приймає рішення з метою довгострокового щастя, в той час як діяч керується більш короткостроковими цілями. Планувальник мислить і приймає рішення з метою довгострокового щастя, в той час як діяч керується більш короткостроковими цілями. Це поділ було прийнято в сучасній психології, а також підтримується нещодавніми дослідженнями в області нейронауки. Знову підказуємо: вивчайте сучасні теорії, займайте лідерські позиції, не старайтеся працювати на монополістів, приходьте до самостійної вільної творчості.
11.09.2017
Яків Гольденберг: Літера проти духу
"Громадськість України вже більше 10 років із захопленням споглядає такий собі полегшений варіант Французської революції, коли, наприклад, проти тимчасових союзників замість гільйотини застосовуються більш м’які та набагато різноманітніші засоби. Під час процесу отримали інтервенцію, подолати яку поки що нема кому. Про наполеонівські завоювання у сучасному світі марить саме інтервент, і це ще гірше."
Усі публікації

08:37 За добу на Донбасі поранено 6 українських військових, - штаб ООС
08:17 "Повернути Грузії та Україні надію на вступ до НАТО". Члени Парламентської асамблеї Альянсу ухвалили підсумкову декларацію саміту
08:15 Під час обстрілу в Донецькій області загинула дитина
08:14 Польща обговорює з США постійне розміщення американських військових на її території
08:13 На Херсонщині горить 100 га лісу
08:12 За час агресії РФ постраждали понад 4,4 млн українців
08:09 США пригрозили Ірану найсильнішими санкціями в історії
19:19 Дуда: Росія - найбільша загроза для світу, у НАТО мають зробити висновки
19:18 Керівник "Центру громадського здоров'я МОЗ" : Сироватка від ботулізму надійде в Україну в серпні-вересні
19:17 Українська тенісистка Цуренко виграла матч першого кола на Roland Garros
19:16 КПВВ на Донбасі перейдуть на літній режим роботи
08:57 НАБУ викрито корупційні схеми в оборонному секторі на більш ніж 1 млрд гривень
08:55  Саудівська Аравія погрожує створити ядерну зброю
08:54 Дуда: Росія - найбільша загроза для світу, у НАТО мають зробити висновки
08:52 Ціни на нафту продовжують падіння
На вашу думку, чи актуально , на разі, внесення змін до Конституції
Так
Ні
Дивитися результати
Новітня історія ліберальних демократів у форумах


© 2005 Ліберально-демократична партія України.
Прес-служба ЛДПУ: press_ldpu@ukr.net. Для зауважень та пропозицій: reklama_ldpu@ukr.net
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.ldpu.org.ua є обов'язковим.
Розробка та дизайн УРА Internet
      
Разработка web-сайтов