This version of the page http://3school.osvit.pro/ (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-29. The original page over time could change.
Головна - Бучанський НВК СЗОШ І-ІІІ ступенів №3

Вітаємо вас на сайті нашого навчального закладу, тут ви знайдете інформацію про різні напрями діяльності закладу, зможете ознайомитись із навчальними та творчими здобутками наших учнів, а також зможете переглянути усі важливі новини котрі відбулися в НВК.

Натисніть щоб переглянути нововведення

Дякуємо за клік!

Як бачите у нас значні зміни на сайті. У нас багато нововведень, ми намагалися зробити використання ресурсу більш зручним та приємним. Відтепер ви можете переглядати оптимізовані сторінки на мобільних пристроях, статичні рубрики мають позначку останнього редагування, новини зручно фільтруються і сортуються. Окрім того оновлена уся інформація в існуючих розділах та додані необхідні нові. Якщо у вас є пропозиції щодо розвитку проекту - пишіть нам (форма внизу сторінки).

Якщо у вас є зауваження або претензії то зробіть краще всерівно пишіть нам )

Спробуйте! Для сортування новин використовуйте інтерактивний рубрикатор.

Відкриття табірної зміни - 2018

У вівторок, у Бучанському НВК №3, відбулось відкриття табірної зміни. Пришкільний табір "Веселка" запросив до себе на відпочинок більше як 200 школярів. Літо, сонечко і гарний настрій - ось головні правила, які панують на відпочинку! 

Екскурсія учнів 2-Е класу до Музею води

Після останнього уроку у цьому навчальному році, учні 2-Е класу, разом із класним керівником Бодян Тетяною Іванівною, побували у Київському Музеї води. Свято Останнього дзвоника вийшло у дітвори трохи не традиційним, але цікавим та веселим. 
"Веселого…

Педагогічна рада №11

Сьогодні, 25 травня 2018 року, у актовій залі школи відбулась Педрада. Тема педагогічної ради: "Закінчення 2017-2018 навчального року та перевід до наступного класу учнів 1-8, 10-х класів".
На порядку денному розглядалося два питання:
1.…

Свято Останнього дзвоника - 2018

Сьогодні веселий і водночас хвилюючий день для усіх освітян. Веселий - для малечі, бо після навчального року нарешті розпочалися довгоочікувані літні канікули, де багато сонечка, море емоцій і багато нових знайомств. Хвилюючий - для випускників, які…

Ласкаво просимо до п'ятого класу

У середу, 23 травня, у шкільній актовій залі початкова школа проводжала своїх випускників, учнів 4-Б, 4-Д та 4-В до п“ятого класу. Діти стали дорослими і, мов пташенята, вперше вилетіли із свого гнізда. Нехай їх політ буде легким та щасливим у безхмарному…

Завантажити ще 5 із 297

© Усі права захищено. Буча 2012-2018