This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-26. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 25 травня 2018
    Новини партнерів
    Третина новин на російському телебаченні присвячена Україні – дослідження УКМЦ

    Третя частина усіх новин на топових російських телеканалах присвячена Україні. Більше 90% згадок про Україну – негативні. Головні об’єкти уваги російських ЗМІ – українські державні інституції, які, на думку російських медіа, представляють радикальну меншість держави. Такі висновки в Українському кризовому медіа-центрі представила Група з аналізу гібридних загроз УКМЦ.


    Докладнiше
  • 25 травня 2018
    Новини партнерів
    Запрошуємо до поширення мультимедійних історій «Сусіди»

    «Сусіди» – це спільний мультимедійний проект України, Грузії та Молдови, який розповідає про повсякденне життя людей у цих країнах. Всі три держави мають подібні проблеми в бізнесі, повсякденному житті та розвитку міст. 


    Докладнiше
  • 21 травня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    «Щоб розблокувати численні випадки замороження реформи друкованих ЗМІ, треба терміново внести зміни до закону» – Олексій Погорєлов

    Ми (УАМБ) сьогодні подали на ГромРаду аналіз стану роздержавлення місцевих газет та пропозиції щодо оперативного посилення Закону про роздержавлення - щоб прибрати основні перешкоди та дати можливість максимальному числу бажаючих встигнути роздержавитися. Група медіа юристів - експертів з різних ГО - вже підготувала проект змін до Закону, і наразі відбувається фінальне узгодження тексту законопроекту. Маємо надію, що невдовзі він буде зареєстрований у ВРУ. Просимо медіа про потужну інформаційну підтримку та роз'яснювальну роботу. Вкрай важливо привернути увагу депутатів до питання,що ці зміни потрібні терміново!

     


    Докладнiше
  • 25 травня 2018
    Новини партнерів
    Громадська рада при Комітеті свободи слова та інформаційної політики обговорила питання реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ та безпеки журналістів.

    З початку реформування друкованої державної та комунальної преси за даними Держкомтелерадіо станом на 8 травня 2018 року в Україні реформовано 197 друкованих ЗМІ та редакцій (184 - комунальних, 13- державних) з 733 (647- комунальних, 86 - державних), внесених до Зведеного переліку Держкомтелерадіо.


    Докладнiше
  • 24 травня 2018
    Новини партнерів
    ВПРОВАДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ ДІЛОВОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ – ПЕРШИЙ РІК ДІЯЛЬНОСТІ МЕРЕЖІ

    Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (Мережа) запрошує взяти участь у перших щорічних зборах учасників мережі. 


    Докладнiше
  • 24 травня 2018
    Новини партнерів
    Тренінг, присвячений презентації відкритого масового англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності

    За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з січня до  червня 2018 року реалізується загальнодержавний проект - масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course - MOOC). Слухачі курсу зможуть вдосконалити знання англійської мови, та в той же час, дізнатися більше щодо сучасних засобів масової інформації.


    Докладнiше
  • 23 травня 2018
    Новини партнерів
    ТЕНДЕР на створення офіційного веб-порталу державної регіональної політики

    Група радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» спільно з Директоратом регіонального розвитку Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводять конкурс на визначення підрядника для створення офіційного веб-порталу державної регіональної політики і Директорату регіонального розвитку Мінрегіону.


    Докладнiше
  • 23 травня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Оголошено список переможців у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії».

     


    Докладнiше
  • 16 травня 2018
    Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    II этап номинации «Viva! Advertising Stars Award»

    Стартовал II этап номинации «Viva! Advertising Stars Award» от Киевского Международного Фестиваля Рекламы 2018 совместно с журналом VIVA!. Теперь у каждого желающего есть шанс повлиять на выбор лучшей звезды в рекламе.


    Докладнiше
  • 16 травня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Оголошено переможців IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії». Цього року у п’яти основних та двох спеціальних номінаціях за звання найбільш професійних, впливових та актуальних журналістських матеріалів змагались 585 робіт. Участь у проекті брали журналісти з усіх куточків України. Також в основних номінаціях, окрім головного переможця, було названо і найкращий матеріал на локальну тематику.

     


    Докладнiше
  • 14 травня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Оголошено список фіналістів у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    Організатори IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018» оголошують шорт-лист фіналістів у спеціальній номінації - «Зарядись проти корупції».

     


    Докладнiше
  • 11 травня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Визначено шорт-лист фіналістів у Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» конкурсу «Честь Професії 2018»

    У Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:

    Докладнiше