This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-26. The original page over time could change.
Календар подій / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

 

  • 25 травня 2018
    Професійні конкурси
    Конкурс публікацій, що ґрунтуються на матеріалах, підготовлених за участі провідних фахівців Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою»

    Конкурс проводиться з метою активізації журналістської діяльності представників органів місцевого самоврядування і громадянського суспільства, засобів масової інформації і вищих навчальних закладів, центрів розвитку місцевого самоврядування та інших інституцій для висвітлення процесів впровадження нової державної регіональної політики в Україні, підвищення поінформованості та обізнаності населення стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади; демонстрації наявних можливостей та кращих практик розвитку громад; формування партнерських відносин Агенцій регіонального розвитку з журналістами, які готові висвітлювати процеси регіонального розвитку; а також для залучення інтелектуальних ресурсів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми "U-LEAD з Європою" для підвищення компетенції фахівців на регіональному рівні.


    Докладнiше
  • 25 травня 2018
    Семінари, тренінги
    Медіа експедиція “Освітня реформа в дії: успішні проекти, реалізовані дітьми у школах Львівщини”

    У вівторок 29 травня 2018 року запрошуємо журналістів, зацікавлених у темі освіти, до участі у медіа експедиції «Освітня реформа в дії: успішні проекти, реалізовані дітьми у школах Львівщини».


    Докладнiше
  • 24 травня 2018
    Професійні конкурси
    Стипендії на участь у тренінгу з безпеки для журналістів

    Незалежні журналісти й автори документальних фільмів з усього світу, чия діяльність присвячена тематиці порушення прав людини, можуть подати заявку на отримання стипендії. Дедлайн – 15 липня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 24 травня 2018
    Семінари, тренінги
    Семінар для молодих журналістів у Німеччині

    Семінар для молодих журналістів – частина щорічної міжнародної медіа-конференції M100 Sanssouci Colloquium у Потсдамі. Програма призначена для молодих журналістів та редакторів у віці від 18 до 26 років з країн Європи  та Східного Партнерства. Дедлайн – 12 червня 2018 року (далі – англ.). 


    Докладнiше
  • 24 травня 2018
    Семінари, тренінги
    ІРРП запрошує журналістів-розслідувачів на тримодульний тренінг з безпеки

    ГО "Інститут розвитку Регіональної Преси" оголошує набір на тримодульний тренінг з безпеки для журналістів-розслідувачів.


    Докладнiше
  • 23 травня 2018
    Професійні конкурси
    Конкурс для журналістів від Thomson Foundation

    Журналісти-початківці можуть подавати заявки на повністю оплачувану участь в навчальному курсі в Лондоні. Дедлайн – 1 червня 2018 року (далі - англ.).  

     


    Докладнiше
  • 23 травня 2018
    Семінари, тренінги
    Семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти» (Харків, Сєвєродонецьк)

    Академія української преси проводить семінари з журналістики. Як журналіст впливає на перебіг та розвиток конфліктів, яку термінологію варто використовувати у матеріалах, як патріотизм поєднується з професіоналізмом, від чого та від кого, насамперед, залежить безпека журналістів - про це та інше можна буде дізнатися, взявши участь у семінарі. Медіаексперти кваліфіковано дадуть відповіді на всі поставлені питання. Дати проведення - 29 травня - 1 червня 2018 року.


    Докладнiше
  • 23 травня 2018
    Професійні конкурси
    Отримайте фінансування для ваших матеріалів про Вірменію

    OPEN Media Hub почав прийом заявок на новий конкурс, спрямований на підтримку телевізійних і онлайн-журналістів країн регіону Європейського сусідства у виробництві контенту (аудіовізуальні історії, новини і ін.) на тему відносин між Європейським союзом і їх країнами. Ми надамо фінансові кошти і практичні рекомендації для забезпечення і поширення історій на належному якісному рівні, а також для збільшення обсягу професійної, аналітичного, поглибленого контенту.


    Докладнiше
  • 16 травня 2018
    Конгреси, конференції
    Конкурс статей та блогів “Трансформація вугільних регіонів”

    Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує конкурс статей та блогів, що присвячені темі трансформації вугільних регіонів України: переходу від традиційної видобувної промисловості до відновлюваних джерел енергії, розвитку енергоефективних та сучасних екологічних технологій,  успішним прикладам вирішення місцевих екологічних та соціальних проблем.


    Докладнiше
  • 16 травня 2018
    Семінари, тренінги
    Набір до медіа-школи «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я»

    м. Черкаси – с. Білозір`я – смт. Ірдинь – с. Хацьки – с. Степанки – с. Думанці – с.Чубівка – с. Жаботин – м.Сміла – м.Черкаси
    21-25 червня 2018 р. проводиться перша медіа-шкоа та прес-тур за темою «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я».


    Докладнiше
  • 11 травня 2018
    Семінари, тренінги
    Набір на Медіашколу для журналістів в Житомирській області

    Запрошуємо на Медіашколу для журналістів друкованих та он-лайн ЗМІ Житомирської області.


    Докладнiше
  • 11 травня 2018
    Конгреси, конференції
    Лекторій «Свобода слова в умовах безпекових викликів: чому не можна її обмежувати»

    У вільному суспільстві не може бути виправдань брехні чи напівправді, чим би вони не прикривалися: війною або намаганням бути такими собі «дуже патріотичними» українцями/ками.


    Докладнiше