This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-26. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 25 травня 2018Конкурс публікацій, що ґрунтуються на матеріалах, підготовлених за участі провідних фахівців Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою»

    Конкурс проводиться з метою активізації журналістської діяльності представників органів місцевого самоврядування і громадянського суспільства, засобів масової інформації і вищих навчальних закладів, центрів розвитку місцевого самоврядування та інших інституцій для висвітлення процесів впровадження нової державної регіональної політики в Україні, підвищення поінформованості та обізнаності населення стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади; демонстрації наявних можливостей та кращих практик розвитку громад; формування партнерських відносин Агенцій регіонального розвитку з журналістами, які готові висвітлювати процеси регіонального розвитку; а також для залучення інтелектуальних ресурсів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми "U-LEAD з Європою" для підвищення компетенції фахівців на регіональному рівні.


    Докладнiше
  • 24 травня 2018Стипендії на участь у тренінгу з безпеки для журналістів

    Незалежні журналісти й автори документальних фільмів з усього світу, чия діяльність присвячена тематиці порушення прав людини, можуть подати заявку на отримання стипендії. Дедлайн – 15 липня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Конкурс для журналістів від Thomson Foundation

    Журналісти-початківці можуть подавати заявки на повністю оплачувану участь в навчальному курсі в Лондоні. Дедлайн – 1 червня 2018 року (далі - англ.).  

     


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Отримайте фінансування для ваших матеріалів про Вірменію

    OPEN Media Hub почав прийом заявок на новий конкурс, спрямований на підтримку телевізійних і онлайн-журналістів країн регіону Європейського сусідства у виробництві контенту (аудіовізуальні історії, новини і ін.) на тему відносин між Європейським союзом і їх країнами. Ми надамо фінансові кошти і практичні рекомендації для забезпечення і поширення історій на належному якісному рівні, а також для збільшення обсягу професійної, аналітичного, поглибленого контенту.


    Докладнiше
  • 11 травня 2018Гранти на проведення журналістських розслідувань

    Пулітцерівський Центр оголошує прийом заявок на грант. Гранти надаються для реалізації журналістських проектів, що стосується теми власності на землю або права власності взагалі. Дедлайн – 31 травня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 13 квітня 2018ІІІ всеукраїнський конкурс журналістських робіт "Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади", дедлайн 20.12.18

    Постійними партнерами Міністерства у питаннях проведення Конкурсу є Програма Ради Європи "Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні" (далі – Програма РЄ) та ГO "Інтерньюз-Україна".


    Докладнiше
  • 30 березня 2018Стажування для журналістів у Німеччині

    Internationale Journalisten-Programme/IJP запрошує журналістів подавати заявки на отримання стипендій. Мета двомісячної програми – допомогти молодим журналістам та журналісткам, що спеціалізуються на міжнародній тематиці, отримати додаткову кваліфікацію за кордоном. Обов’язковою умовою є знання німецької мови. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.


    Докладнiше
  • 23 березня 2018Гранти Посольства США для регіональних медіа та медіа-ГО у Південно-Східній Україні

    Фонд розвитку медіа Посольства США в Україні запрошує до участі у конкурсі грантів незалежні медіа та пов'язані з медіа-сферою громадські організації з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Тематика конкурсу присвячена підвищенню професійних стандартів в аналітичній та розслідувальній журналістиці. Розмір гранту - до 25000 доларів США. Дедлайн - 15 квітня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 23 березня 2018Конкурс грантів на проведення антикорупційних журналістських розслідувань

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує конкурс грантів на проведення антикорупційних журналістських розслідувань. Партнерами конкурсу є громадські антикорупційні ініціативи –  ГО «Громадський люстраційний комітет» та ГО «Автомайдан». Дедлайн - 6 квітня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Розпочато відбір учасників весняної одинадцятої сесії стажування в рамках проекту «Хаб медіамобільності»

    Фундація «Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання Детектор медіа запрошує студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у 15-тиденному стажуванні в Києві в редакція провідних медіа.


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Стипендії на участь у тренінгу з журналістики (Чехія)

    Студенти, що отримують освіту в сфері журналістики, комунікацій та суміжних дисциплін, мають можливість отримати навчальні стипендії на участь у тренінговому курсі.  Дедлайн – 6 травня 2018 року.


    Докладнiше
  • 9 березня 2018Подавайте заявку на тренінг цифрових комунікацій для тренерів

    Ви вже навчаєте інших цифрових комунікацій, але хочете дійсно підвищити свої навички?

    Докладнiше