This version of the page http://kntu.net.ua/index.php/rus (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-23. The original page over time could change.
Головна - Херсонский национальный технический университет

Головна

ШАНОВНІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ!

Сьогодні Ви стоїте на порозі вирішення доленосного питання де і як здобути високоякісну вищу освіту, адже від правильності вибору залежить Ваше майбутнє.

Херсонський національний технічний університет має славну історію, яскраве сьогодення і впевнене майбутнє.
ХНТУ – це потужний навчально - науковий комплекс з довготривалими традиціями, потужними науковими школами та інноваційними технологіями навчання.

Університет на сучасному рівні реалізує програми підготовки та підвищення кваліфікації фахівців, виконує науково-дослідницькі роботи для підприємств і організацій галузей машинобудування, текстильної, харчової та легкої промисловості, технічної і економічної кібернетики, електроніки, менеджменту, економіки, комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії тощо.

В університеті створено всі умови для успішного навчання, академічної мобільності студентів, професійного самовдосконалення, гарного відпочинку, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку особистості.
ХНТУ- це шлях до успіху, кар'єрного росту і гарантованого майбутнього!
Запрошуємо на навчання талановитих, сміливих, ініціативних, молодих людей, які мають намір самостійно досягти успіху в своєму житті.

Приєднуйтеся до нашої дружньої університетської родини!

З повагою, Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона

Бардачов Юрій Миколайович

 
 

Онлайн-опитування. Реформування освіти зсередини

 
 

Документи (доступ до публічної інформації)

Телефонний довідник ХНТУ

 
 

Оголошення!

Конкурс на заміщення вакантних посад

До уваги студентів і викладачів ХНТУ!

 
 

Новини університету

21.05.2018

Виставки до Дня науки

У читальному залі бібліотеки демонструються виставки до Дня науки "Освіта і наука - важливі чинники розвитку України" та до ювілею Першого проректора ХНТУ, доктора технічних наук, професора Ю.Г.Розова "Славетний шлях на освітянській ниві"

Показать больше

21.05.2018

Інформаційна година, присвячена Дню Європи в Україні

17 травня 2018 року в читальному залі бібліотеки ХНТУ відбулася інформаційна година «Пізнаємо Європу разом», присвячена Дню Європи в Україні.

Показать больше

21.05.2018

Шановні колеги!

Вітаємо всіх науковців з професійним святом - Днем науки!

Показать больше

18.05.2018

Участь студентів ХНТУ у ХХ Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії».

Щороку у травні Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша збирає найкращі колективи з усього світу для участі в Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії».

Показать больше

18.05.2018

Хореографічний колектив ХНТУ "Смайл" відкрив театральний фестиваль " Мельпомена Таврії"

Студентський хореографічний колектив "Смайл" мав можливість відкривати патріотичний танцювальний флешмоб "Молодь Херсонщини – майбутнє Європи" в рамках відкриття театрального фестивалю " Мельпомена Таврії" та нагороджений дипломом за участь .

Показать больше

18.05.2018

Міжнародна науково-практична конференція

Напередодні Дня науки на базі ХНТУ - кафедри експертизи, технології і дизайну текстилю відбулась Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву - 2018: Інноваційні технології легкої промисловості».

Показать больше
Все новости