This version of the page http://kiis.com.ua/ (89.184.76.45) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-22. The original page over time could change.
Домашня сторінка КМІС
домашня  мапа сайту
КИЇВСЬКИЙ
МІЖНАРОДНИЙ
ІНСТИТУТ
СОЦІОЛОГІЇ
соціологічні та
маркетингові
дослідження
тел. 537-3376
office@kiis.com.ua
Укр | Eng | Рус
ПРО НАС
НОВИНИ
ПОСЛУГИ
ДАНІ
КОНТАКТИ
Ставлення населення України до Росії та населення Росії до України, лютий 2018 року

Кількість позитивно налаштованих до Росії українців порівняно з груднем 2017 р. суттєво не змінилося і складає 45% (було 42%). В Росії кількість позитивно налаштованих до України збільшилася порівняно з груднем, складає 33% (було 28%). Проте, ставлення населення України до Росії з 2008 року (коли ми почали моніторинг цих питань) залишається кращим,ніж ставлення населення Росії до України.

Порівняно з груднем 2017 р., підтримка незалежності України збільшилася на 3 процентних пункти і становить 88% (було 85%). Проте загальна тенденція не змінилась – майже 90% населення вважають, що Україна має бути незалежною державою. 

Докладніше
Довіра до медіа, презентація дослідження КМІС
27 березня в приміщенні УКРІНФОРМ Детектор медіа та КМІС презентують результати масштабного дослідження про медіаспоживання, довіру до медіа, наслідки кремлівської пропаганди в Україні та медіаграмотність громадян.
Докладніше
Ставлення українців до державних свят, лютий 2018 р.

Найпопулярнішими офіційними святами українців є:

  • Пасха (Великдень) – 82%
  • Різдво Христове – 81%
  • Новий рік – 79%
  • Міжнародний жіночий день – 45%
  • Трійця – 35%
  • День Перемоги – 31%
  • День Незалежності України – 16%
Докладніше
Ставлення громадян України і Росії до Сталіна
Серед українців в цілому переважає негативне ставлення до Сталіна – 42% ставиться до нього з ворожістю, страхом чи ненавистю, 30% ставиться байдуже і 14% - позитивно (з повагою, симпатією чи захопленням).  

Українці ставляться до Сталіна набагато гірше, ніж росіяни (громадяни Росії). Якщо позитивно до Сталіна ставиться 14% українців, то росіян приблизно втричі більше – 40%, мудрим керівником, що привів СРСР до процвітання, в Україні вважають 28%, в Росії – 58%, потребу в керівнику такого типу, як Сталін, виловлюють 23% українців і 33% росіян, а жорстоким нелюдським тираном Сталіна вважають 77% українців і тільки 44% росіян.
Докладніше
МЕТОДИ
Для отображения блока требуется Flash Player 10

Інтерв'ю 'віч-на-віч' CAPI CATI Інтернет-опитування Поштові опитування Вуличні опитування Анкетування Трекінгові дослідження Панельні дослідження Омнібус Інтерв'ю в місцях продажу Екзит-поли Таємний покупець Аудит роздрібної торгівлі Виміри потоків Глибинні інтерв'ю Фокус-групи Мозкові штурми Експертні опитування Хол-тести Етнографічні методи Контент-аналіз Кабінетні дослідження
Google+