Gérer les cookies*

PEUGEOT 308

NEW PEUGEOT 308

від 515 000 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Новий хетчбек PEUGEOT 308 став сміливішим, ніж будь-коли. Тож приготуйтеся до справжнього драйву!

НОВИЙ 308. НЕПЕРЕСІЧНИЙ ДИЗАЙН

ХАРАКТЕР ТА ПОТУЖНІСТЬ

Приготуйтеся, адже на вас чекає кохання з першого погляду адже достатньо одного погляду, щоб оцінити особистіть нового PEUGEOT 308. Знаменитий лев Peugeot посідає чільне місце на виразній решітці радіатора, елегантності автомобілю додають також  16-ти дюймові диски Zyrcon i . Новий компактний 5-дверний хетчбек PEUGEOT 308  має повністю інтегровані світлодіодні ходові вогні та галогенові фари,i що додають помітності на дорозі.

PEUGEOT i-COCKPIT® ЗМІНЮЄ УЯВЛЕННЯ ПРО КЕРМУВАННЯ

Вмостіться зручніше та розслабтеся – ви у світі PEUGEOT i-Cockpit®, розробленого заради вашого задоволення. Компактне кермо, зручна передня панель інструментів та ємнісний сенсорний екран забезпечать більше швидке, легке та інтуїтивне керування. i. Додайте до картини Hi-Fi пакет Denoni  та пакет Driver Sport Pack i , щоб отримати справді непересічне водійське задоволення.

НОВИЙ 308 GT LINE - СПОРТИВНИЙ ДИЗАЙН

СТИЛЬ, ЩО ВИРІЗНЯЄТЬСЯ

Сміливі, чисті та розкішні лінії, матеріали найвищого ґатунку - новий PEUGEOT 308 GT Line може похизуватися стильним спортивним дизайном. Високоякісне оздоблення з «ефектом шкіри»/ Oxford Mistral зі швами червоного кольору, кермо, повністю оздоблене шкірою з алюмінієвими акцентами – ви будете насолоджуватися інтер’єром щодня.   

ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ

Покладіть край метушні за кермом за допомогою новітнім засобам допомоги водію та навігаційный 3D-системі з розпізнаванням голосу. Ваш смартфон під’єднується до сенсорного екрану за допомогою фукнції Mirror Screen Triple Playiщо надає максимум комфорту в салоні.

ФОТО ТА ВІДЕО

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ