This version of the page http://www.0372.ua/auto (37.59.77.226) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-20. The original page over time could change.
Автобазар Чернівців: покупка і продаж авто на 0372.ua

Автобазар Чернівців

+ Додати оголошення

ОБЕРЕЖНО! Можна втратити гроші! Шановні відвідувачі розділу «Авто», будьте пильні! Почастішали випадки розміщення на нашому сайті оголошень з номерами телефонів при дзвінку на які Ви втратите гроші. Це телефонні номери з кодами +38 070 і +38 090. Крім інших застосованих заходів по захисту користувачів сайту від шахрайства, просимо Вас не здійснювати дзвінки за такими номерами, а також за номерами, вказаними в оголошенні нерозбірливо, нестандартним шрифтом.

Марка
Модель
Колір
Паливо
Кількість дверей
Тип кузова
Тип приводу
Рік випуску
Пробіг, тис.км
Ціна
Коробка передач
Об'єм двигуна
Потужність двигуна, к.с
Додаткові опції
Показати
Сортувати:
Відображати:

Як купити машину в Чернівцях?

Категорія «Авто» на нашому сайті стане вашим добровільним помічником у цій нескладній на перший погляд, але дуже відповідальній справі. У нас ви легко знайдете чудову машину улюбленої марки, включаючи, Audi, BMW, Skoda, Porsche, Opel, Nissan, Ford, Hyundai, Lexus, Subaru, Volvo, Toyota, Mercedes, Mazda та інші. Робота зручної системи фільтрації допоможе не розсіювати увагу потенційного покупця на другорядні (особисто для нього) пропозиції та структурувати оголошень авто Чернівців за марками, моделями та цінами. Автобазар Чернівців відповідно до заощадженої суми дозволяє розглянути варіанти для купівлі б/у авто в Чернівцях або нового авто. Купити машину в рідному місті вигідно, адже ви економити кошти на переоформлення транспорту з іншої області та можете розглянути більше варіантів, адже вам нічого не заважає зустрічатись з потенційними продавцями та переглядати варіанти.

Продати авто в Чернівцях

Звертаємо вашу увагу, що категорія також дозволяє розмістити власне оголошення про продаж авто в Чернівцях. Для цього необхідно натиснути на напис «Додати автомобіль на продаж» та заповнити поля основних характеристик, щоб продати машину було якомога легше. Старайтеся додати до оголошення якісні, вдалі фото різних ракурсів автомобіля, щоб ваша машина на авто базарі виділялась та давала повну картину стану транспорту.

Автобазар в Чернівцях працює, щоб пересування таким прекрасним містом, яке являється гордістю усієї Буковини та України, дарувало вам лише задоволення!

Показати