This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-18. The original page over time could change.
Новини - Компанія

  • ТОП-10 шкідливих програм в Україні: квітень, 2018

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє основні тенденції розповсюдження комп'ютерних загроз у квітні 2018 року.

  • Загрози для Android: прийоми маскування та способи обману користувачів

    Поки аналітики з безпеки розробляють нові методи аналізу шкідливого програмного забезпечення, кіберзлочинці шукають витончені способи інфікування та приховування власної шкідливої діяльності на пристроях користувачів.

  • Нова версія рішення Safetica доступна користувачам

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію Safetica —рішення для запобігання втраті даних. Версія 8.0 володіє новими функціями та можливостями, які дозволяють прискорити розгортання продукту, а також захистити конфіденційні дані компанії.

  • Група кібершпигунів Sednit розширила інструментарій і продовжує атакувати користувачів

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про поширення нового сімейства шкідливих програм Zebrocy групою кіберзлочинців Sednit (також відомої як Strontium, APT28, Fancy Bear та Sofacy).

  • Kuppinger Cole підтвердила високу якість продуктів ESET

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання найвищих відзнак за підсумками дослідження «Kuppinger Cole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions» у категоріях «Інноваційність», «Продукт», «Ринок» та «Загальне лідерство».

  • Програма-вимагач в обмін на доступ до файлів пропонує жертвам пограти в гру

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нового зразка програми-вимагача, який блокує файли жертви та для повернення доступу пропонує користувачу пограти у комп’ютерну гру.

  • ESET представила нові рішення для захисту підприємств

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представила нове покоління продуктів і послуг для безпеки корпоративного середовища на конференції RSA 2018 року, яка проходить з 16 квітня у Сан-Франциско.

  • Шкідливі додатки для Android поширюються під виглядом антивірусів

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — виявила в офіційному магазині Google Play тридцять п’ять шкідливих додатків, замаскованих під програми для антивірусного захисту мобільних пристроїв.

  • ESET представляє два нові плагіни для партнерів програми MSP

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про запуск нових плагінів — ESET Direct Endpoint Management для SolarWinds N-Central та ESET Direct Endpoint Management для Autotask (тепер Datto).

  • ТОП-10 шкідливих програм в Україні: березень, 2018

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє основні тенденції розповсюдження комп'ютерних загроз у березні 2018 року.