This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/news/1164 (127.255.255.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-17. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Новини

Новини


16.08.2016 31-й міжнародний фестиваль моди KYIV FASHION

 
7 - 9 вересня 2016 року в столиці України відбудеться наймасштабніша подія фешн-індустрії - 31-й міжнародний фестиваль моди KYIV FASHION.
 
KYIV FASHION вже протягом багатьох років є одним з головних b-2-b заходів в сфері моди і найважливішим інструментом для роботи у фешн-бізнесі України.
 
Майбутня міжнародна виставка моди KYIV FASHION об'єднає понад 300 виробників з Франції, Італії, Туреччини, Польщі, Латвії, України, які представлять класичні, трендові та інноваційні рішення в нових колекціях чоловічого, жіночого та дитячого одягу, білизни, хутряних виробів і в серіях витончених і модних аксесуарів. Широке різноманітність текстильних матеріалів, технологій крою та сучасного швейного обладнання, будуть представлені найбільш успішними компаніями лідерами галузі. Відвідувачі зможуть побачити на виставці близько 700 національних і зарубіжних торгових марок.
 
Вперше в Україні! Турецьку національну експозицію представить всесвітньо відомий Союз експортерів текстилю і готового одягу Стамбула (ITKIB). Союз експортерів був заснований в 1986 році, завдяки Секретаріату у справах зовнішньої торгівлі апарату прем'єр-міністра Турецької Республіки, для сприяння збільшенню потенціалу експорту текстильної виробництва і регулювання діяльності турецьких експортерів. Компанії, які представляє ITKIB на провідних міжнародних виставках, це надійні ділові партнери, які завжди гарантують дотримання найвищого рівня якості і стандартів в фешн бізнесі.
 
KYIV FASHION - абсолютно унікальна бізнес-майданчик, яка показує наявні досягнення і розкриває перспективи та можливості для розвитку індустрії моди і є чудовою платформою для презентації на українському ринку представникам інших країн.
 
В рамках міжнародного фестивалю моди KYIV FASHION відбудеться традиційний конкурс модного одягу «Автограф», який продемонструє мистецтво, як молодих, початківців модельєрів-дизайнерів, так і професійних. Проведення конкурсу на професійній міжнародній виставці і участь в ньому різних фешн експертів і великих операторів ринку дозволить встановити взаємовигідні контакти.
 
У подіумної програмі Fashion Show на головному подіумі виставці будуть представлені найяскравіші та найцікавіші колекцій жіночого, чоловічого, дитячого одягу та білизни від українських і зарубіжних компаній. Компанії презентують головні сезонні тренди, а також найактуальніші тенденції в світі моди в цілому і безпосередньо на модному ринку України.
 
Спеціальна експозиція буде присвячена презентації виставки історії розвитку української моди в період 1950 - 1980 років. Вона дозволить зробить віртуальну подорож в маловідомий широкому колу світ української моди.
 
Завдяки насиченій бізнес-програмі, учасників та гостей міжнародної виставки KYIV FASHION чекає маса відкриттів, цікавих ідей і бізнес рішень. Організатори запропонують актуальну і ефективну серію семінарів і бізнес зустрічей, а на практичних і спеціалізованих лекціях слухачі зможуть ознайомитися з ключовими тенденціями стилю і проаналізувати сучасну моду в контексті сезонних змін і модних течій, а також більш детально поглянути на сучасні інструменти в управлінні магазином і торговим персоналом.
 
Для виробників верхнього одягу і трикотажу, зацікавлених у розміщенні на своїх виробництвах замовлення від відомого бренду Guess by Marciano, запрошеним експертом керуючим розвитком продукту для бренду Marciano, буде проведено спеціалізований семінар, яка пояснювала б всі деталі роботи з Guess. Організатор спільно з Українською асоціацією підприємств легкої промисловості "Укрлегпром" проведе конференцію з залученням владних структур і різних експертів, що охоплює найбільш гостро стоять перед підприємствами галузі проблеми, а також перспективи розвитку на зовнішніх і внутрішніх ринку. В рамках дискусійної панелі Public Talk для дизайнерів, початківців брендів і діючих компаній, які потребують реорганізації, освітнім центром Fast Fashion Education до обговорення будуть підняті питання Менеджменту бренду в Fashion індустрії, завдання управління і виведення українського бренду на міжнародну платформу.
 
Очікується, що осінній фестиваль моди KYIV FASHION відвідає понад 11 тисяч відвідувачів з України, країн ближнього і далекого зарубіжжя.
Детальну інформацію про фестиваль можна дізнатися на офіційному сайті: www.kyivfashion.kiev.ua також по тел./факсу: +38 (044) 461-93-40, +38 (044) 490-62-01, адресою офісу: Багговутівська, 17- 21, 4 поверх (час роботи: 9:00 - 18:00) та електронною адресою: sasha@kmkya.kiev.ua
Організатор фестивалю KYIV FASHION - компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».



Залишити свій коментар

Введіть Ваше ім`я:

Вкажіть Ваш Email:

Введіть Ваш коментар:


Назад