This version of the page http://www.uapp.org/news_media_ua.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-14. The original page over time could change.
Ринок преси України / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Ринок преси України

  • 6 вересня 2017СТАВЛЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ДО ЗМІ У 2017 р.: українці ставляться до ЗМІ критичніше, вимагають від журналістів матеріалів вищої якості та достовірності

    м. КИЇВ, (5 вересня 2017 р.) – Більш ніж половина українських читачів і глядачів знають, що у ЗМІ з’являються «оплачені матеріали» (розмовне – «джинса»), але їм все легше вдається розпізнавати такі матеріали. Це стало відомо завдяки опитуванню під назвою «Ставлення населення до ЗМІ та споживання різних типів ЗМІ у 2017 р.», яке було оприлюднено сьогодні. Як з’ясувалося, про існування «джинси» знають 55% опитаних, з них 63% заявили, що можуть розрізнити «оплачену новину» - це на 16% більше, ніж минулого року. 


    Докладнiше
  • 26 червня 2017Журналістка "Текстів" перемогла на найпрестижнішому конкурсі з журналістики даних

    Журналістка «Текстів» Ярина Серкез перемогла на найпрестижнішому у світі конкурсі з журналістики даних «Data Journalism Awards» у номінації «Студенти та молоді data-журналісти року».


    Докладнiше
  • 11 травня 2017Назад к бумаге? Сайт, проработавший на рынке 20 лет, запустил печатный журнал
    АМЕРИКАНСКИЙ САЙТ ДЛЯ ДИЗАЙНЕРОВ И АРХИТЕКТОРОВ ARCHINECT, РАБОТАЮЩИЙ С 1997 ГОДА, НАЧНЕТ ВЫПУСКАТЬ ПЕЧАТНЫЙ ЖУРНАЛ ED.
    •  

     


    Докладнiше
  • 3 жовтня 2016«Медіа Група Україна» запускає Регіональний портал Донбасу «Донецкие новости»

    У вересні 2016 року видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», що входить до «Медіа Групи Україна», запустив новий інтернет-проект – регіональний портал Донбасу «Донецкие новости». Проект стартував на базі сайту газети «Донецкие новости», але на новому домені dnews.dn.ua.


    Докладнiше
  • 12 вересня 2016у Луцьку відбудеться WEST MEDIA FORUM

    WEST MEDIA FORUM «Регіональні медіа: свобода, цінності, ціна» – це інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом між найкращими регіональними журналістами країни.


    Докладнiше
  • 12 вересня 2016ШЕФ-РЕДАКТОРОМ ВИДАВНИЧОЇ ГРУПИ «КАРТЕЛЬ» ПРИЗНАЧЕНО ВІТАЛІЯ ПИРОВИЧА

    З вересня 2016 року посаду шеф-редактора ВГ "Картель" обійматиме Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua. Головним редактором Depo.ua тепер стане Ольга Лукінова, яка до цього була редактором мережі регіональних порталів  Depo.ua.


    Докладнiше
  • 20 липня 2016Держкомтелерадіо та координатор проектів ОБСЄ в Україні започатковують проект на підтримку державних та комунальних ЗМІ, що реформуються у першому етапі Держкомтелерадіо та координатор пр

    Державний комітет телебачення і радіомовлення України разом із координатором проектів ОБСЄ в Україні започатковує проект «Підтримка сталого розвитку реформування державних та комунальних ЗМІ».


    Докладнiше
  • 19 травня 2016«Бизнес» меняет стратегию и редакторский состав

    Главным редактором делового еженедельника «Бизнес» назначен Вячеслав Мироненко. Такое решение принято в связи с изменением стратегии, сообщает издание.


    Докладнiше
  • 18 лютого 2016Запрошення на другий етап проекту "Україна шукає стартапи"

    КПМГ в Україні запрошує Вас відвідати другий етап проекту «Україна шукає стартапи», який відбудеться 20-21 лютого 2016 року у Торгово-промисловій палаті України.

     

    Докладнiше
  • 11 лютого 2016Команда ГО «Телекритика» запустила інтернет-видання «Детектор медіа»

    Восьмого лютого розпочало роботу інтернет-видання «Детектор медіа» (http://detector.media) — новий проект команди Громадської організації «Телекритика» на чолі з Наталією Лигачовою.


    Докладнiше
  • 20 січня 201640% українців звертають увагу на рекламу в месенджерах - дослідження iVOX Ukraine

    Компанія iVOX Ukraine провела дослідження серед українських інтернет користувачів, щоб з'ясувати, яким месенджерам віддають перевагу українці та як вони ставляться до реклами в додатках для відправки швидких повідомлень через інтернет.


    Докладнiше
  • 29 жовтня 2015ПРИБУТОК УКРПОШТИ У ТРЕТЬОМУ КВАРТАЛІ ЗРІС У ТРИ РАЗИ

    Прибуток національного оператора поштового зв'язку у третьому кварталі 2015 року збільшився у три рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав близько 14 млн грн, що перевищило план у шість разів.


    Докладнiше