This version of the page http://compendium.com.ua/dec/271854/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-09. The original page over time could change.
ЦИНАБСИН | Інструкція МОЗ, ціна в аптеках, склад, показання | Довідник Компендіум

ЦИНАБСИН

ДХУ R05X

СОСТАВ И ФОРМА ВЫПУСКА

табл., № 20, № 100

Cinnabaris D3 25 мг
Hydrastis D3 25 мг
Kalium bichromicum D3 25 мг
Echinacea D1 25 мг

№  UA/6790/01/01 з 09.08.2017 Без рецепту C

ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

Цинабсин є гомеопатичним препаратом, який містить 4 активних інгредієнти:

Cinnabaris D3 — мінеральна сіль, яка використовується для лікування запалення придаткових пазух носа, головного болю та нежитю;

Echinacea D1 — зміцнює імунну систему та допомагає організму швидше подолати інфекцію;

Hydrastis D3 — використовується для лікування запалення слизових оболонок з рясними виділеннями;

Kalium bichromicum D3 — допомагає усунути різноманітні симптоми застуди.

Препарат Цинабсин усуває типові симптоми синуситу і стимулює самовідновлення сил організму. Зменшує набряк слизових оболонок і полегшує носове дихання. Знижує відчуття тиску в придаткових пазухах. Розріджує виділення і полегшує дренаж. Має протизапальну дію.

ПОКАЗАННЯ

гострі та хронічні запалення придаткових пазух носа (синусити).

ЗАСТОСУВАННЯ

дітям віком 2–5 років: при гострих станах — по 1 таблетці 3 рази на добу до поліпшення стану. При подальшому лікуванні продовжувати приймати по 1 таблетці 3 рази на добу;

дітям віком 6–11 років: при гострих станах — по 1 таблетці кожні 2 год (але не більше 6 таблеток на добу) до поліпшення стану. При подальшому лікуванні приймати по 1 таблетці 3 рази на добу;

дорослим і дітям віком старше 12 років: при гострих станах — по 1 таблетці кожну годину (але не більше 12 таблеток на добу) до поліпшення стану. При подальшому лікуванні приймати по 1–2 таблетки 3 рази на добу.

При хронічних станах дітям і дорослим — по 1 таблетці 3 рази на добу, тривалість лікування — 4–6 тиж.

Таблетки приймати за 30 хв до або через 30 хв після їди, даючи їм повільно розчинитися в роті. Дітям віком до 3 років рекомендується розчиняти таблетку у невеликій кількості води (наприклад у чайній ложці).

Цинабсин не рекомендується приймати більше 8 тиж без консультації з лікарем.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

препарат не можна застосовувати при відомій гіперчутливості до хрому, ехінацеї й інших різновидів сімейства складноцвітих або будь-якого з компонентів препарату. Препарат Цинабсин не слід застосовувати при туберкульозі, лейкозі, колагенозі, розсіяному склерозі, імунодефіцитних станах (в тому числі ВІЛ-інфекції), при пригніченому стані імунітету (наприклад після трансплантації органів або кісткового мозку, хіміотерапії) або хронічних вірусних захворюваннях.

ПОБІЧНА ДІЯ

можливі реакції гіперчутливості (висипи на шкірі, шлунково-кишкові розлади, нудота, блювання). При розвитку таких небажаних реакцій слід припинити застосування препарату. При підвищенні слиновиділення після прийому Цинабсину рекомендується знизити дозу або припинити прийом препарату.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ

при застосуванні гомеопатичних лікарських засобів можливе тимчасове первинне погіршення стану. В цьому разі слід припинити прийом препарату і проконсультуватися з лікарем.

Застосування в період вагітності та годування груддю. Не слід застосовувати препарат в період вагітності через вміст ехінацеї. Якщо пацієнтка годує груддю, слід проконсультуватися з лікарем перед застосуванням даного лікарського засобу.

Діти. Препарат призначають дітям віком старше 2 років.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або роботі з іншими механізмами. Не впливає.

ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ

невідома.

ПЕРЕДОЗУВАННЯ

при передозуванні можливе підвищення частоти виникнення побічних реакцій.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

при температурі не вище 25 °С.

ІНСТРУКЦІЯ МОЗ

Дата добавления: 27.04.2018 г.

Комментарии

Нет комментариев к этому материалу. Прокомментируйте первым

Добавить свой Отменить ответ