This version of the page http://vn.20minut.ua/allnews (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-08. The original page over time could change.
Всі новини Вінниці за сьогодні - 20 хвилин Вінниця

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
Де у Вінниці ремонтують дороги та тротуари? Перелік адрес

У Вінниці оновлюють дороги ряду вулиць, а також тротуари. Де саме дізнавайтеся у матеріалі.

photo_camera Штрафи та в'язниця: на День Перемоги заборонено георгіївські стрічки та символіку нацистів

8 та 9 травня у Вінниці відзначають день День пам’яті та примирення, а також 73-тю річницю Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Правоохоронці розповіли, що грозить за використання забороненої символіки та що саме заборонено.

Ols Kat
Шо пионерский значок тоже?
photo_camera На Космонавтів жінка-водій збила на «зебрі» жінку-пішохода

Минулої доби у Вінниці сталася автопригода на проспекті Космонавтів. У ДТП постраждала жінка-пішохід.

photo_camera У Вінниці діє школа стюардес-екскурсоводів. Чому там навчають?

Один рік проходили навчання 10-11-річні школярки у міській школі стюардес-екскурсоводів. Вони тепер досконало знають історію Вінниці, красномовно говорять та можуть проводити цікаві екскурсії центром міста І сьогодні, 8 травня, у них був дебют: показували історичні пам’ятки першачкам

«Сила міст-5»: стронгмени на День Європи тягтимуть пасажирський автобус з школярами

У Вінниці на День Європи пройде ряд заходів. Серед них фестиваль спорту «Сила міст-5».

Тест. Чи пам'ятаєте ви, як «діди воювали»?

У 2018 році відзначається 73 річниця перемоги над нацизмом. 20minut пропонує перевірити, як добре ви пам’ятаєте історію.

truemalay turemalay
ишо где?
photo_camera play_circle_filled Вінниця 7 травня: порятунок 90-річної пенсіонерки та ДТП на Соборній

Минула доба у Вінниці пройшла майже спокійно. Про події, що сталися 7 травня, розповіла Муніципальна поліція міста.

«Я знову можу ходити!» - У Вінниці поставили на ноги жінку, яка не піднімалася з ліжка

Понад три місяці залишалася прикутою до ліжка 69-річна жінка. Врятували її  нейрохірурги з лікарні імені академіка Ющенка. Як це відбулося і чи є надія на такий само результат  в інших пацієнтів?

Cat
Які чудові обдаровані лікарі від Бога знаходяться зовсім поруч! Дай Бог їм здоров'я, хай Госодь допомагає у їх нелегкій і такій потрібній праці!!!!
У Барському районі Volkswagen протаранив дерево. Є постраждалий

До лікарні потрапив житель Бару. Чоловік постраждав у ДТП. Водій, авто у якому він їхав, спочатку з'їхав з дороги, а потім його зупинило дерево.

У місті презентують Школу маленьких та великих стюардес-екскурсоводів

У Вінниці відбудеться презентація Школи стюардес-екскурсоводів КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання». Під час заходу на учасників чекає маса розваг, а також вони зможуть дізнатися багато цікавинок про місто.

photo_camera Курс валют у Вінниці на сьогодні, 8 травня 2018 року

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на сьогодні, 8 травня 2018 року. По чому нині можна купити чи продати іноземну валюту дізнавайтеся у матеріалі.

photo_camera Яку погоду чекати вінничанам сьогодні, 8 травня. Прогноз

За прогнозами синоптиків у Вінниці цього дня буде хмарно. Деталі у матеріалі.

«Теплі кредити» на утеплення дають. Але тільки для ОСББ та приватних домів

У квітні держава профінансувала на 400 мільйонів гривень програму енергоефективних кредитів. За нею можна отримати позику на обладнання, де третину вартості компенсують з держбюджету. Але цей напрямок тепер недоступний для окремих квартир. Які є альтернативи?

Людмила Гармидер
Почему-то никто не сообщает о том, что пройти всю процедуру и предоставить огромное количество документов для получения "теплых кредитов" - чрезвычайно трудоемкий процесс, занимает много времени и бумаги. На все уйдет не меньше 1,5 месяцев. Количество требуемых документов вводит в шок - это 2 листа А-4. Пробуйте, если у вас есть понятия о деловодстве, бухучете, банковских договора. и пр. А ведь нужно поработать с владельцами квартир, уведомить, провести собрание, напечатать протоколы установленной формы, собрать подписи провести письменный опрос жильцов. Я через это прошла и никому больше не посоветую. Председатель ОСМД Людмила.  .
photo_camera Шість вінницьких «полювальників на лисиць» здобули путівки на чемпіонат світу в Чехії

Вінничани вчергове «вполювали» цілу торбу медалей на чемпіонаті України серед дорослих, юніорів та юнаків зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях. Змагання відбулися в Сумах. У них загалом взяли участь близько 150 спортсменів із десяти областей і Києва.

photo_camera play_circle_filled Коли на землі стає нудно: як вінничанин купив дрон і подивився на світ по-іншому

Квадрокоптери, що дзижчать над нашими головами, поволі перестають дивувати. Іноді ми навіть не проти помахати їм рукою або просто залипнути в монітор і переглядати неймовірні кадри, що зроблені цими безпілотними машинами. Але ще кілька років тому, ми навіть не знали, що це таке, та летюча залізяка. Разом із першовідкривачем вінницької аерозйомки, говоримо про цей диво-винахід і те, як все починалося.

У Вінниці з палаючого будинку врятували 90-річну жінку

На одній із вулиць міста горів приватний будинок. У пожежі ледь не загинула 90-річна вінничанка.

photo_camera Дві BMW врізалися в авто поліції охорони. Протокол отримали правоохоронці

Одна BMW — на «єврономерах», інша — на українських. Водії приватних авто отримали штрафи за те, що у обох не було страховки.

Next
Водії поліції охорони, є самими найбільшими і грубими порушниками ПДР, бо є апсолютно не контрольованими, і з маячками їздять без потреби.
play_circle_filled Обшук Skoda на 600-річчя: водій — без «прав», у салоні — різні номери від авто

У салоні Skoda поліцейські знайшли телескопічний кийок та три різних номерних знаки від інших авто. Водій до цього був позбавлений права керування авто за п’яну їзду. Тепер ним ще займатимуться слідчі.

Next
Ця автівка мала бути поставлена на решт майданчик.
photo_camera play_circle_filled Поблизу Будинку офіцерів прорвало водогін. Без води п’ять багатоповерхівок

Удень, 7 травня, на вулиці Замостянській (колишня 50-річчя) стався прорив водогону Робітники «Водоканалу» запевняють, що це будівельники пошкодили комунікації. Бригада водоканальників на місці вже ліквідують аварію У результаті прориву від водопостачання відключили п’ять житлових будинків та Будинок Побуту.

Ols Kat
Значит опять тарифы повясят, надо же убытки компенсировать
photo_camera Поліція просить допомогти розшукати можливого хулігана Дмитра

Поліція Вінниччини шукає 28-річного Дмитра та просить допомоги містян. Каже, що чоловік підозрюється у хуліганстві. Обіцяють конфіденційність.

З.А.Глядач
"Підозрюється у хуліганстві"? Щось останнім часом стало забагато таких "підозрюваних". Напевне,цей чоловік просто натякнув поліцаям де має бути їхнє ДІЙСНЕ місце роботи.
photo_camera play_circle_filled Из Бродвея в Тульчин! Мюзикл «Чикаго» на фестивале OPERAFEST TULCHYN - единственный показ в Украине

Шок, шик и блеск легендарного мюзикла и хиты, не вошедшие в голливудский фильм, в исполнении симфонического оркестра! 10 июня на фестивале OPERAFEST TULCHYN-2018 в легендарном Дворце Потоцких будем наслаждаться культовым бродвейским мюзиклом № 1! Эмоции будут феерические: все под открытым небом и бесплатно!

photo_camera Квітка з лампадок, польова кухня та концерти. Як Вінниця 8 та 9 травня відзначатиме (ПРОГРАМА)

У ВІнниці до Дня Пам’яті та примирення, а також 73 річниці Перемоги у Другій cвітовій війні пройде низка заходів. Відбуватимуться вони у різних куточках міста.

photo_camera На чемпіонаті області з самбо Ладижин випередив Вінницю

В Ладижині п’ятого травня відбувся чемпіонат області з самбо серед юнаків молодшого і середнього шкільного віку. В ньому взяли участь господарі килима, а також борці з Вінниці (її представляли ДЮСШ № 5, ОДЮСШ «Колос» і ОДЮСШ «Спартак») та Іллінецького району.

photo_camera У Вінниці розбився мотоцикліст. Його пасажирка зараз у важкому стані

На вихідних у Вінниці в автопригоду потрапив мотоцикл. Його водій та пасажирка отримали травми.

Next
Мотоцикл, і спиртне - НЕ сумісні.
photo_camera «Погода буде нестійкою». Що чекати вінничанам протягом 8-9 травня

На Вінниччині найближчі дні погода буде не стійкою. Що чекати вінничанам 8 та 9 травня дізнавайтеся далі.

«Нива» здобула вольову перемогу над «Поліссям»

Останні домашні матчі нашої команди схожі на голлівудські блокбастери На «Буковину» наші хлопці всю гру тиснули, але випадково пропустили у додані хвилини і програли. В матчі з «Поліссям» все, навпаки, складалося дуже погано для господарів: на початку гри вони заробили вилучення, далі пропустили м’яч Але наші хлопці спромоглися не лише вистояти, але й здобути три очки та порадувати глядача, який скучив за перемогами на Центральному міському стадіоні

На вулиці Гонти горіла квартира висотки. На місці події було дві «швидкі»

У Вінниці минулої доби горіла одна із квартир будинку по вулиці Гонти. Вогонь знищив оселю, є постраждалі.

Вулицю Лялі Ратушної перекриють. Коли та наскільки?

Вулицю перекриють через тиждень, тому що проводитимуть ремонт теплотраси.

З.А.Глядач
Лялі Ратушної? А її ще не перейменували? Ай-яй-яй... який "недогляд"...
photo_camera play_circle_filled Вінниця 6 травня: горіла висотка та сміття, а також велосипедист впав під колеса тролейбусу

За минулу добу муніципальна поліція міста зафіксувала ряд пожеж та ДТП.

З.А.Глядач
Волосипедист?
photo_camera Курс валют у Вінниці на сьогодні, 7 травня 2018 року

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на сьогодні, 7 травня 2018 року. По чому нині можна купити чи продати іноземну валюту дізнавайтеся у матеріалі.

Свіжий випуск

№ 18 від 2 травня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up