This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-tenis (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-08. The original page over time could change.
Теніс — новини України та світу - Укрінформ

Теніс

8 травня

Друга "ракетка" світу тенісистка Возняцкі нагороджена лицарським орденом Данії

Друга "ракетка" світу данська тенісистка Каролін Возняцкі отримала "Орден Даннеброга" - другий за значимістю лицарський орден Данії.

7 травня

Роджер Федерер: У міжсезоння мені важче, легше брати участь у турнірах

Друга "ракетка" світу швейцарський тенісист Роджер Федерер розповів про те, як проводить міжсезоння.

Теніс: українка Савчук без боротьби вийшла до 2 кола парного турніру у Мадриді

Українська тенісистка Ольга Савчук разом з росіянкою Анастасією Павлюченковою без боротьби пройшли до 2-го кола парного турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді із призовим фондом 6 млн 686 тис євро.

Теніс: Людмила Кіченок не пройшла перший раунд парного турніру в Мадриді

Українка Людмила Кіченок і Монік Адамчак з Австралії не змогли подолати перший раунд турніру WTA Premier Mandatory в Мадриді із призовим фондом 6 млн 686 тис євро.

Світоліна зберегла 4 місце в рейтингу WTA, Завадська піднялася на 63 позиції

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна залишилася четвертою в оновленому 7 травня рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

6 травня

Цуренко програла Квітовій у першому колі турніру WTA в Мадриді

Друга "ракетка" України Леся Цуренко достроково завершила виступ на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія) з призовим фондом $6,686 мільйона євро.

5 травня

Костюк програла Аррубаррені у першому колі турніру WTA в Мадриді

Перспективна українська тенісистка Марта Костюк поступилася сьогодні господарці корту Ларі Аррубаррені у першому колі турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді з призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро.

Світоліна перемогла Корне на старті турніру WTA у Мадриді

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна обіграла у суботу французьку тенісистку Алізе Корне у першому колі турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді із призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро.

Теніс: Стаховський зіграє в парному фіналі турніру ATP в Остраві

Друга "ракетка" України Сергій Стаховський боротиметься за титул у парному розряді турніру ATP Challenger Tour в Остраві (Чехія).

4 травня

Марта Костюк посіла друге місце у номінації WTA "Прорив місяця"

Жіноча тенісна асоціація (WTA) підбила підсумки чергового голосування уболівальників у номінації "Порив місяці" (Breakthrough of the Month).

Катерина Бондаренко програла сербці Данилович у кваліфікації турніру в Мадриді

Українська тенісистка Катерина Бондаренко поступилася у п'ятницю Ользі Данилович із Сербії у стартовому колі кваліфікації турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді із призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро.

Стали відомі перші суперниці Світоліної, Цуренко і Костюк на турнірі в Мадриді

Українські тенісистки, які виступлять в основній сітці WTA Premier Mandatory у столиці Іспанії з призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро, у п'ятницю дізналися імена суперниць у стартових матчах.

Теніс: Анжелік Кербер пропустить турнір WTA в Мадриді

Одинадцята "ракетка" світу німецька тенісистка Анжелік Кербер не зможе зіграти на турнірі WTA Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія).

Катерина Бондаренко зіграє у кваліфікації турніру WTA в Мадриді

Катерина Бондаренко боротиметься за вихід до основної сітки турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія).

3 травня

Завадська зупинилася за крок від першого у кар'єрі півфіналу WTA

Українці Катарині Завадській не вдалося пробитися до 1/2 фіналу турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) у Рабаті (Марокко) із призовим фондом $250 тисяч.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-