This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=631 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-07. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

ВІДКРИТО ТИЖДЕНЬ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ
14 березня 2017

За підтримки та участі Конфедерації будівельників України цього понеділка,13 березня, стартував Тиждень альтернативної енергетики. Під час церемонії відкриття Віце-президент, голова Ради директорів КБУ Олександр Ротов від імені Конфедерації привітав усіх учасників та побажав плідної роботи, цікавих дискусій, доповідей та яскравих презентацій.

Також у своєму виступі він наголосив, що це перша подія, яка об'єднала всіх представників сфери альтернативної енергетики. Тому для учасників розкриваються широкі можливості налагодити нові партнерські зв’язки, ознайомитися з досвідом успішних компаній та інноваціями.

Нагадаємо, що у межах заходу 13-16 березня 2017 року пройдуть 4 різні конференції, що присвячені біо-, сонячній, вітровій, гідро енергетиці та альтернативній енергетиці у ЖКГ та промисловості.

   

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua