This version of the page http://kbp.aero/yakist/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-07. The original page over time could change.
Якість — Аеропорт Бориспіль
  • EN
  • RU

Для людей з вадами зору.

Звичайна версія сайту

Якість

Починаючи від дня свого створення Міжнародний аеропорт “Бориспіль” цілеспрямовано і послідовно проводить політику впровадження європейських підходів до якості надання послуг.
Девізом діяльності аеропорту є гасло «В якості – наш успіх».
Усвідомлюючи, що лише системна робота дає стабільні результати, з 2000 року на нашому підприємстві почалися роботи з розробки Системи управління якості у відповідності до вимог міжнародного стандарту ISO 9001.
Впровадження Системи управління якістю дає цілий ряд переваг:

  • виконання запитів споживачів щодо задоволення їхніх потреб;
  • вихід на європейський та світовий ринки;
  • конкурентоздатність на внутрішньому ринку;
  • подальше невпинне вдосконалення своєї роботи.

З 2005 року на Державному підприємстві «Міжнародний аеропорт “Бориспіль”» функціонує інтегрована система менеджменту (ІСМ).
Основними документами ІСМ є політика у сфері якості та екології та настанова з інтегрованої системи менеджменту.
У 2016 році на нашому підприємстві пройшов аудит ISAGO. Цей аудит проводиться під егідою міжнародної організації IATA.
Для ДП МА «Бориспіль» це був поновлюючий аудит. Нагадаємо, що сертифікаційний аудит наше підприємство пройшло ще у 2012 році – і першим в Україні отримало сертифікат IATA.
ДП МА «Бориспіль» сертифікує увесь спектр авіаційних послуг: наземне обслуговування, пасажирське обслуговування, вантажні перевезення та система менеджменту в цілому.
Кінець 2017 року відзначився для нашого підприємства дуже важливою подією.
14-15 грудня 2017 року в ДП МА «Бориспіль» представники міжнародної компанії «ІНТЕРНЕШНЛ МЕНЕДЖМЕНТ СЕРВІС» (партнер «ТЮФ НОРД») провели ресертифікаційний аудит системи управління якістю та екологічного менеджменту.
За результатами проведеного аудиту було прийнято рішення про видачу ДП МА «Бориспіль» сертифікатів відповідності вимогам нових версій стандартів ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015.

Boryspil,
Kyiv region