This version of the page http://www.novolipki.com/ua/marketing/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-02. The original page over time could change.
Компанія City One Media - ексклюзивне агентство з розміщення реклами на території ЖК Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 299 46 46
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Реклама
РЕКЛАМА В КВАРТАЛІ

Компанія CITY ONE MEDIA є ексклюзивним агентством з розміщення відео реклами

на моніторах на території житлового кварталу «НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ» і житлового комплексу преміум-класу «БУЛЬВАР ФОНТАНІВ». Професійна команда CITY ONE MEDIA, володіючи глибокою аналітикою і статистикою ефективності розміщення Indoor реклами, пропонує якісний і цільової канал комунікації з преміальної аудиторією. Співробітники CITY ONE MEDIA щодня роблять все можливе, щоб інформація про Ваш продукт і послуги була помічена витонченим споживачем з високим порогом вимог.

оформити заявку
Переваги нашої реклами
100% охоплення
прямо в ціль
Преміальна
цільова
аудиторія
Ефективність
і результативність
Чітке таргетування
цільова аудиторія

Резиденти кварталу, власники і орендарі житлової нерухомості гарантовано побачать Ваше повідомлення. Правильне розміщення моніторів безпосередньо в місцях пішої логістки і місцях очікування ліфтів дозволяє домогтися максимального охоплення даної групи цільової аудиторії. Близько 80% жителів піднімаються до себе на поверх з підземних паркінгів. У кожному ліфтовому холі на будь-якому рівні паркінгу розміщений відеомонітор.

 

Гості жителів кварталу – ще одна група аудиторії, яка помітить рекламу на екранах. Дана категорія, як правило, переміщується через просторі холи під’їздів, піднімаючись на ліфтах до своїх близьких і друзів в квартири на потрібному поверсі.

Діти жителів кварталу – особлива аудиторія, яка емоційно – позитивно сприймає креативні ролики на відеомоніторах. Батькам важко вдається відмовити дітлахам в придбанні послуги чи товару для дітей в результаті чергового перегляду ролика дитиною.

 

Архітектори та дизайнери, представники компаній, що спеціалізуються на оздоблювальних і будівельних матеріалах, фурнітурі, меблів і ін. – споживачі рекламних повідомлень з відеомоніторів компанії CITY ONE MEDIA.

Наша реклама в цифрах
0
відеомонітор
0
показів на місяць
0
квартира
0
осіб з високим доходом
Ви гарантовано отримуєте:
  • 100% регулярне інформаційне охоплення жителів і гостей ЖК «НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ» і ЖК «БУЛЬВАР ФОНТАНІВ» 
  • Безперервну трансляцію ролика: 24/7, 16 разів на годину, 384 рази на добу
  • Високу ефективність при високій частоті трансляції
  • Можливість адресувати рекламний ролик чітко таргетованій бізнес і преміум ЦА.
  • Лояльність споживача до ваших товарів і послуг: відеореклама не викликає неприйняття, а, навпаки, прикрашає час перебування в ліфті
  • 100% інформування існуючих і потенційних споживачів про ваші послуги, товар, бренд, знижки, акції, розпродажі
  • Високу споживчу активність аудиторії з високим доходом
ваша РЕКЛАМА В КВАРТАЛІ
Заповніть заявку, щоб дізнатись про спеціальні умови розміщення вашої реклами на моніторах наших житлових кварталів