This version of the page http://www.arterium.ua/patients (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-05-02. The original page over time could change.
Пацієнти
Укр Рус Eng
Кар’єра Медiа центр Контакти

Ми розробляємо якісні і доступні інноваційні оригінальні та генеричні препарати, щоб поліпшити стан здоров'я людей.

Задоволення потреб у галузі охорони здоров'я

Щоб задовольнити актуальні терапевтичні потреби, ми розробляємо нові препарати і вдосконалюємо існуючі. З 2005 року ми вивели на ринок 130 нових продуктів з урахуванням форм і дозувань.

Розробка нових препаратів проводиться відповідно до концепції «Якість через розробку». 
Клінічні та доклінічні дослідження – згідно з правилами GLP та GCP.

Безпека пацієнта

Здоров'я та безпека пацієнта – головна мета нашої діяльності. Ми підтримуємо та вдосконалюємо зворотній зв'язок зі споживачами. Зворотній зв'язок забезпечується через фармаконагляд, роботу з рекламаціями та систему взаємодії з клієнтами.

Захист від фальсифікації

Ми постійно працюємо над вдосконаленням методів захисту від фальсифікації: створюємо оригінальний, складний для відтворення макет упаковки та наносимо унікальні захисні елементи. Ці способи захисту надають більше впевненості в тому, що споживач отримає якісний препарат.

АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ

Резистентність до таких життєво важливих препаратів як антибіотики – серйозна загроза для здоров'я людей і медицини в усьому світі. Корпорація «Артеріум», лідер в сегменті антибіотиків в Україні, не тільки створює ефективні та якісні ліки, а й реалізовує соціальні проекти, спрямовані на підвищення обізнаності пацієнтів про правильне використання антибіотиків.

  • Наш підхід
  • Пацієнти
  • Співробітники
  • Етика
  • Суспільство
  • Екологія
  • Звіти

Програма «Активний спосіб життя»

Проекти для залучення до активного способу життя

Ознайомитися
ПРОГРАМА «ЩО ВАРТО ЗНАТИ»

Як запобігти виникненню захворювань

Ознайомитися
АНТИБІОТИКО- РЕЗІСТЕНТНІСТЬ

Як попередити розвиток стійкості до антибіотиків

Дізнатися