This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-28. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 27 квітня 2018XI семінар для регіональних журналістів “Нова якість системи охорони здоров’я: як забезпечити успішне впровадження реформи”

    РПР оголошує набір на XI семінар для регіональних журналістів “Нова якість системи охорони здоров’я: як забезпечити успішне впровадження реформи” в рамках інформаційно-навчального проекту “Реформи мають значення”.


    Докладнiше
  • 13 квітня 2018Семінар з журналістики конфлікту (Ізраїль)

    Журналістів усього світу віком від 21 до 35 років запрошуються подавати заявки на участь у семінарі з журналістики конфліктів, що відбудеться в Ізраїлі. Дедлайн – 30 квітня 2018 року (далі – англ.). 


    Докладнiше
  • 13 квітня 2018Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен» збиратиметься у Дніпрі

    З 19.04 по 21.04 у Дніпрі збиратимуться журналісти та блогери із Херсона, Львова та Дніпра, щоб обмінятися методологією та успішними практиками подолання корупційних проявів через журналістські розслідування на місцевому рівні. Зустрічі відбуватимуться у межах мікропроекту обмінів ГО «Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен» за підтримки Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США).


    Докладнiше
  • 13 квітня 2018Тренінги «Інструменти для журналістських розслідувань партійних фінансів»

    До уваги журналістів/журналісток усіх видів медіа та блогерів/блогерок


    Докладнiше
  • 6 квітня 2018Тренінг для ЗМІ «Навіщо Україні реформа державного управління та як вона змінить життя кожного громадянина»

    18-19 квітня запрошуємо журналіст(-ок)ів на дводенний тренінг про те, як змінюється система державного управління в Україні Ви дізнаєтесь про суть та структуру реформи, набір на нові посади в міністерствах, впровадження інновацій в державному управлінні та багато іншого.


    Докладнiше
  • 6 квітня 2018XIV Міжнародна літня школа медіа права

    Міжнародна літня школа медіа права – це інтенсивний тритижневий навчальний курс Центру демократії та верховенства права (раніше – Інституту Медіа Права) для юристів, присвячений питанням забезпечення свободи слова та свободи інформації, захисту честі, гідності і ділової репутації, діяльності засобів масової інформації, регулювання телерадіомовлення, регулювання інших питань діяльності мас-медіа. Дедлайн - 21 травня 2018 року.


    Докладнiше
  • 30 березня 2018Media camp для представників Вінницької, Одеської та Чернівецької областей

    Медійний табір спрямований на привернення уваги до ідей сталого розвитку та зближення між собою представників ЗМІ із активними громадянами, що працюють у різних сферах, дотичних до теми сталості. Дедлайн - 8 квітня 2018 року.  


    Докладнiше
  • 30 березня 2018Тренінг «Антикорупційне законодавство України: що має знати журналіст-розслідувач»

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси» запрошує журналістів-розслідувачів на дводенний тренінг «Антикорупційне законодавство України: що має знати журналіст-розслідувач». Дата проведення: 29-30 квітня 2018 року, Київ. Дедлайн - 16 квітня 2018 року.


    Докладнiше
  • 30 березня 2018Воркшоп з фактчекінгу «Територія (не)правди» для громадських журналістів (Одеса)

    28-29 квітня в Impact Hub Odessa відбудеться воркшоп з фактчекінгу для громадянських журналістів, блогерів та активних громадян. Перевірка фактів - необхідна навичка для сучасної людини, що живе в вік популізму та пустих обіцянок. На заході ми розповімо, як не просто відділяти факти від вигадки, але й як будувати розслідування довкола знайдених маніпуляцій. Дедлайн - 18 квітня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 23 березня 2018Конкурс на участь у тренінгу для журналістів з питань ЛГБТ та переселенців (Запоріжжя)

    Оголошується набір на Школу Толерантності (26-28 квітня 2018 року), на якій пропонуються до розгляду відразу дві теми: ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди), та ВПО (внутрішньо-переміщені особи). Дедлайн – 7 квітня 2018 року.


    Докладнiше
  • 23 березня 2018Набір журналістів для участі в тренінгу «Про бюджет доступно і зрозуміло» (Чернігів)

    Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує журналістів місцевих, районних та регіональних ЗМІ, незалежних блогерів Чернігівської області до участі у тренінгу на тему «Про бюджет доступно і зрозуміло». Дедлайн - 28 березня 2018 року.


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Урок трансформації редакції від BBC

    Триває реєстрація на онлайн семінар Дмитра Шишкіна, редактора з розвитку цифрових послуг Всесвітньої служби ВВС. Семінар відбудеться 21 березня

     

    Далі мовою оригіналу (англ.): https://register.gotowebinar.com/register/5234957767979944705


    Докладнiше