• ua
  • ru
  • en

Батл між студентами та викладачами

На базі ресурсного центру «Вікно в Америку» відбувся батл між студентами та викладачами.

За команду викладачів змагались: завідувач кафедри історії України Олександр Вікторович Набока, заступник директора з науково-педагогічної роботи інституту історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук Ігор В’ячеславович Журба, викладач іноземних мов Олена Вікторівна Калашнік, директор Старобільського гуманитарно-педагогічного коледжу Олена Сергіївна Ковпак, доцент кафедри філософії та соціології Катерина Михайлівна Котеленець та працівник прес-служби університету Олег Черниш. До складу команди суперників увійшли студенти навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук, навчально-наукового інституту економіки та бізнесу та Старобільського гуманітарно-педагогічного коледжу.

Змагання відбулися у три раунди. Перший розпочався грою «Alias. Скажи інакше», яка розпалила у командах суперницький дух. Наступний раунд називався кумедно: «Свинтус», проте мав не зовсім забавні правила. Виявилось, щоб грати у цю гру треба дуже гарно вивчити правила і це утруднювало перебіг подій під час змагання. Останнім етапом була гра «Данетки». Завдяки їй учасники могли відчути себе справжніми детективами, адже їм потрібно було з’ясувати продовження запропонованої історії.

Протягом цього часу велась запекла боротьба між студентами та викладачами, яка супроводжувалась посмішками та гарячою кавою. У кожної зі сторін була злагоджена командна робота, тому змагання пройшли у дружній та веселій атмосфері. Врешті-решт перемогла дружба.

Молодіжна ініціативна група «INVENTORS» та ГО «Просвіта» вітають усіх студентів університету з веселим Днем Студента та бажають вдалої сесії і ще більше посмішок. Сподіваємось, що ці змагання зарядили учасників позитивом, з яким вони вже скоро почнуть навчання у наступному семестрі.

За інформацією ініціативної групи «INENTORS»

Події

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2018