This version of the page http://dds.edu.ua/ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-23. The original page over time could change.
Дрогобицька Духовна Семінарія - УГКЦ

Фотогалерея

АРХІВ СТАТЕЙ

< квітня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

жертводавцям

Перекласти на...

Нові матеріали

  • 22/04 Дрогобицькі семінаристи взяли участь у міжсемінарійному турнірі з волейболу [ФОТО]
  • 22/04 Шкільний вальс
  • 22/04 Святкування Воскресіння Христового в Луцькому екзархаті [ФОТО]
  • 21/04 Семінаристи святкували Воскресіння на Запоріжжі [ФОТО]
  • 20/04 "Христос воскрес" залунало в м. Сарни [ФОТО]

Нові електронні книги

Вістникъ Перемыскои Епарх...

Підручник апостольства мол...

Вістникъ Перемыскои Епарх...

Перемиські епархіяльні від...

Перемиські епархіяльні від...

Найпопулярніше

  • Неспокійні часи
  • Шкільний вальс

Останні прокоментовані

  • усе поза молитвою- політика! 1. Рим і Москва дозво...
  • По-перше, дещо дивує і навіть насторожує отака реа...
  • І чи не здається вам,що фраза "розпалювання ворожн...
  • Одна жіночка,колишня вірна УГКЦ,яка за дозволом Ап...
  • Ви пишете про "ворожнечу між вами,і нами".От я,про...

РОЗДІЛИ САЙТУ



НОВИНИ ІСТОРІЯ священномученики випускники ректорат викладачі ХОР БРАТСТВО мас-медія QUO VADIS МАЛА СЕМІНАРІЯ ПІДГОТОВЧІ КУРСИ пам'ятка вступникові ЧАСОПИС "СЛОВО" ДИПЛОМНІ РОБОТИ новини братства новини хору новини малої семінарії АКТУАЛЬНІСТЬ Проект "ОЦИФРОВАНА ТРАДИЦІЯ" Електронні книги

Наші відвідувачі

 
 
Дрогобицькі семінаристи взяли участь у міжсемінарійному турнірі з волейболу [ФОТО]
Новини ДДС

21 квітня 2018 року збірна семінарії з волейболу вирушила на перший міжсемінарійний турнір до міста Лева. Очолив поїздку префект та викладач семінарії о. Василь Вербіцький. Відбувся даний захід у стінах Львівської духовної семінарії Святого Духа.

 
Святкування Воскресіння Христового в Луцькому екзархаті [ФОТО]
Новини братства

Цього року брати 2-го курсу Соболь Юрій та Володимир Мисів в часі Пасхальних свят відвідали парафії УГКЦ Луцького екзархату - у смт. Стара Вижівка та м. Любомль Волинської області, де служить випускник Дрогобицької духовної семінарії о. Володимир Улян. У середу Страсного тижня семінаристи вирушили в дорогу. Ввечері вони прибули до смт. Стара Вижівка, що є районним центром. Тут їх зустрів о. Володимир, який гостинно прийняв братів у своїй домівці.

 
Семінаристи святкували Воскресіння на Запоріжжі [ФОТО]
Новини братства

На Великодні свята брати Тарас Шпак (5 курс) та Андрій Полиняк (4 курс) мали можливість відвідати терени Донецького екзархату, а саме с. Орлове, у якому вже другий рік душпастирює випускник нашої семінарії о. Тарас Зубко. Подорож братів розпочалась у середу Страсної седмиці. По прибутті семінаристи разом зі священиком одразу ж розпочали богослужіння.

 
"Христос воскрес" залунало в м. Сарни [ФОТО]
Новини братства

З 4 по 8 квітня 2018 року брати Дрогобицької духовної семінарії Горічко Петро (6 курс), Вовк Олег (6 курс) та Коваль Василь (1 курс) перебували на місійних теренах Луцького екзархату в м. Сарни Рівненської області. Брати Олег та Петро вже вчетверте відвідують цю громаду, тому багато парафіян з радістю зустрічали братів, розказуючи про основні події парафіяльного та приватного життя. Для бр. Василя ця поїздка відбулася вперше, а тому він проявив неабияку цікавість до місійного служіння, знайомлячись з новими людьми.

 
Воскресіння Христове в Прилуках [ФОТО]
Новини братства

На цьогорічні пасхальні місії брати 3-го курсу Володимир Литвин та Юрій Бігун поїхали до Київської архиєпархії в м. Прилуки Чернігівської області. Ось уже близько 5-ти років в цьому місті на єдиній греко-католицькій парафії Покрови Пресвятої Богородиці трудиться випускник нашої семінарії о. Дмитро Горнакевич. Окрім даної парафії в місті функціонують 5 парафій УПЦ МП та парафія УПЦ КП. Прилуки є районним центром Чернігівської області, залізничним вузлом, яке знаходиться на відстані 135 км від столиці України м. Києва. Населення міста на теперішній період становить близько 57 тис. осіб.

 
Пасхальні місії в Токмаку [ФОТО]
Новини братства

Великдень 2018 року брати Василь Салій та Василь Славич (5 курс) провели у місті Токмак Запорізької області, яке є частиною Донецького екзархату УГКЦ. Очолює місцеву парохію святих верховних апостолів Петра і Павла уродженець Сколівщини, випускник Дрогобицької семінарії о. Тарас Буричко. Браття мали можливість взяти діяльну участь в організації і святкуванні Великодня на цій ще молодій, але активній, живій парафії.

 
«Слово» № 73: «Вірую в Церкву»
Новини ДДС

У раю Бог створив першу спільноту людей – Адама і Єву, яка стала образом спільноти Осіб у Пресвятій Трійці. Тобто згідно Божого задуму, людина є істотою суспільною. Усе її життя проходить у постійній взаємодії з іншими людьми. Будучи членом різних спільнот (сімейної, родинної, професійної…) людина здійснює свою мандрівку до Бога. Але запорукою її крокування правильним шляхом і досягнення мети – спасіння, є участь у особливій, боголюдській спільноті – Церкві. Саме тому черговий номер семінарійного «Слова» редколегія вирішила присвятити висвітленню окремих питань, пов’язаних з діяльністю Церкви. Новий номер також приурочений 25-літньому ювілею нашої місцевої Церкви – Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL