This version of the page http://www.digins.ua/ua/news/page2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-21. The original page over time could change.
Прес-центр
  • Рус
  • Укр
Активація договору
Програми страхування
  • Новинка!
  • Страхування особистих речей
  • Від нещасних випадків
  • Майна
  • Експрес-страхування
  • Техніки
  • Власників банківських карт
  • Позичальників кредитів
Онлайн-заявка на полісЗаповніть анкету і наш фахівець Вам передзвонить
Зворотній зв'язок
Є питання? Заповніть форму

Прес-центр

12 Травня
СК «Довіра і Гарантія» - зростання збору страхових премій 58,9% за підсумками 1 кварталу 2015 року.


СК «Довіра і Гарантія» підвела підсумки роботи у 1 кварталі 2015 року.

22 Квітня
СК «Довіра та Гарантія» - зростання суми страхових відшкодувань 48,7% за підсумками 2014 року

СК «Довіра та Гарантія» за 2014 р. виплатила своїм клієнтам 2,02 млн. грн. страхових відшкодувань. В цілому, зростання обсягу страхових виплат склало 48,7% порівняно з попереднім роком.

8 Квітня
СК «Довіра та Гарантія» - зростання збору страхових премій на 54,5% за підсумками 2014 року.

СК «Довіра та Гарантія» підвела підсумки роботи в 2014 році. Обсяги зібраних страхових премій у 2014 р. зросли на 54,5% та склали 59,8 млн. грн., у  2013 р. обсяг зібраних премій - 38,7 млн. грн.

8 Вересня
Вдосконалення продуктової лінійки СК "Довіра та Гарантія"

ПрАТ «СК «Довіра та Гарантія» постійно працює над вдосконаленням своїх послуг  та  відстежує  сучасні тенденції на ринку задля того, щоб вчасно пропонувати своїм клієнтам цікаві, вигідні та корисні продукти.  СК «Довіра та Гарантія» повідомляє вам  про оновлення тарифів за продуктами «Перша допомога» та «Моя улюблена квартира».

22 Серпня
Запуск нового продукту страхування техніки «Додаткова гарантія» в мережі "БРЕЙН"

Страхова Компанія «Довіра та Гарантія» спільно з Корпорацією «Брейн Компьютерс», керуючись прагненням задовольнити і передбачити бажання клієнтів мережі Брейн, запустили новий продукт страхування техніки «Додаткова гарантія».

 

25 Грудня
ПрАТ «СК « Довіра та Гарантія »та ПАТ « Банк Російський Стандарт » визначили щасливих володарів 10 ящиків новорічного напою

Відбувся розіграш призів від ПрАТ «Страхова Компанія «Довіра та Гарантія», за результатами якого були визначені переможці, які стали володарями 10 ящиків новорічного напою.

10 Жовтня
Оформіть програму страхування від СК «Довіра та Гарантія» і виграйте подарунок до Нового року

СК «Довіра та Гарантія» та ПАТ «Банк Русский Стандарт» пропонують взяти участь в акції та виграти один з десяти ящиків новорічного напою до святкування Нового Року.

28 Травня
Можливість оплати страхової премії через термінали швидких платежів Ibox.

Шановні клієнти!

Ми раді повідомити Вам про те, що з 28.05.2013 ЧАО «Страхова« Компанія «Довіра та Гарантія» спільно з мережею терміналів Ibox реалізували додатковий сервіс оплати страхової премії за договорами страхування «Перша Допомога», «Моя улюблена квартира», «Зростай великим !» і «Моя улюблена дача», через термінали мережі Ibox.

2 Квітня
ЧАО «Страхова Компанія «Довіра та Гарантія» запускає у продаж продукт «Моя улюблена дача»

 Ремонт або відновлення дачі та дачних споруд в результаті пожежі, вибуху або затоплення завжди потребує значних фінансових ресурсів. Вдалий, швидкий і надійний спосіб вирішення цієї проблеми - нова програма страхування «Моя улюблена дача».

1 Квітня
Ваші діти під захистом - нова програма страхування «Зростай великим!»

ЧАО «Страхова Компанія« Довіра та Гарантія » пропонує спеціальну програму страхування «Зростай великим!», Яка забезпечить фінансовий захист для Вас і Вашої дитини. Програма «Зростай великим!» Дозволить Вам захистити себе від фінансових втрат через вимушений лікарняний та забезпечити якісну медичну допомогу Вашій дитині при настанні нещасного випадку.