ЦИФРОВІ ДИКТОФОНИ

Цифровий диктофон із вбудованим USB

ICD-PX470

ВибранеПоділитися
Де придбати

4 Гб

ICD-PX470

Немає інформації про ціну

Функції

Пряме з’єднання USB для швидкого передавання файлів

Передавати файли з диктофона на комп’ютер і навпаки легко. Підключайте ICD-PX470 безпосередньо до роз’єму USB. Кабель USB не потрібен.

Розширення обсягу пам’яті за допомогою карти microSD

Диктофон ICD-PX470 має 4 Гб вбудованої пам’яті, якої вистачає для запису стереозвуку у форматі MP3 з частотою 128 Кбіт/с упродовж 59 годин 35 хвилин. З картою microSD обсяг пам’яті можна збільшити до 32 Гб, що відповідає 536 годинам запису у форматі MP3 з частотою 128 Кбіт/с.

Функція пошуку за календарем для швидкого знаходження потрібних файлів

Файли містять відомості про дату запису, тож знаходити їх легко. Записи можна також шукати за календарем.

Режим текстового відтворення аудіозаписів

Створювати текстові версії аудіозаписів легко завдяки режиму текстового відтворення. Ви можете перемотувати файли вперед і назад і додавати позначки для швидкого переходу в потрібне місце. Функція цифрового регулювання висоти звуку дає змогу сповільнити запис, щоб уважніше прослухати певні фрагменти.

Фільтр низьких частот для усунення сторонніх шумів

Увімкнувши фільтр низьких частот, можна очистити запис від сторонніх звуків на низьких частотах, як-от шуму проектора, транспорту або вітру. Тож голоси звучатимуть чіткіше.

Запис і прослуховування в лінійному форматі PCM і форматі MP3

Записуйте аудіо в одному з двох поширених файлових форматів. Лінійні PCM-файли більші за розміром, але зберігають більше деталей звуку, що ідеально підходить для запису музики. Файли MP3 містять стиснені аудіодані, а тому займають менший обсяг пам’яті. Цей формат краще підходить для запису тривалих конференцій або лекцій. ICD-PX470 підтримує формати MP3 та PCM, тож ви можете слухати улюблену музику, використовуючи диктофон як програвач.

Режим автоматичного запису голосу для зниження рівня фонового шуму

Потрібно записати, як хтось говорить? Увімкніть режим автоматичного запису голосу, і диктофон ICD-PX470 вибере оптимальні параметри для вокальних частот. Звук записується чистіше з меншим фоновим шумом. А під час відтворення аудіосигнал додатково очищується завдяки технології Clear Voice.

Стереофонічний мікрофон для фіксації віддаленого або тихого звуку

Високочутливий стереофонічний мікрофон із системою зниження шуму дає змогу записувати чітко й без спотворень і зайвих шумів навіть слабкий звук, як-от щебет пташок на відстані.

Надзвичайно тривалий час роботи від батареї під час запису

Батарея AAA з комплекту забезпечує до 55 годин запису звуку у форматі MP3 (192/128 Кбіт/с) за допомогою вбудованого мікрофона. Таким чином, заряду вистачить більше ніж на 2 доби неперервного запису – ідеально для конференцій та інших тривалих заходів.

Настроюваний діапазон частот у мікрофоні для чіткішого запису голосів

Завдяки настроюваним режимам мікрофона можна записувати лише потрібний тип звуку. Режим фокусування підходить для запису голосу однієї людини, фіксуючи вузько спрямований звук з одного напрямку. Для конференцій підходить режим розширеного стереозапису, у якому якісно записується звук із більшої кількості джерел. Завдяки чотирьом наборам стандартних настройок (музика, конференція, інтерв’ю, диктування) можна вибрати оптимальні параметри запису.

Характеристики
Робіть звукові й голосові записи з неперевершеною якістю. Диктофон ICD-PX470 має режими фокусування та розширеного стереозапису для точного налаштування на джерела звуку. Підтримується тривалий запис завдяки вбудованій пам’яті обсягом 4 Гб із можливістю розширення до 32 Гб за допомогою карти microSD.
  • 4 Гб вбудованої пам’яті, можливість розширення до 32 Гб за допомогою карти microSD

  • Стереофонічний мікрофон чітко фіксує віддалений або тихий звук

  • У режимах фокусування та розширеного стереозапису оптимізуються настройки відповідно до джерел звуку

  • Режим автоматичного запису голосу для зниження рівня фонового шуму

  • Вбудований роз’єм USB для легкого передавання файлів

Вбудована пам'ять
4 Гб
Макс.час запису MP3 128 кбіт/с
59 годин 35 хвилин
Ресурс бат.-запис MP3 128 кбіт/с
57 год.
Вхідні та вихідні роз'єми
[Комп’ютерний інтерфейс] Високошвидкісний порт USB [Вхід] Стереороз’єм для мікрофона [Вихід] Стереороз’єм для навушників
Вага
74 г

Що в комплекті

Лужні батареї LR04 розміру AAA, Прикладне програмне забезпечення для комп’ютера (Sound Organizer), У вбудованій пам’яті

Повні технічні характеристики
Компанія Sony не тільки пропонує вироби, служби та вміст, користуватися якими – одне задоволення, а й працює над досягненням нульового екологічного сліду в усіх аспектах своєї діяльності Докладніше про те, як компанія Sony піклується про довкілля