Смартфони Lenovo

288
смартфони lenovo

смартфони lenovoLenovo Group Limited — китайська комп’ютерна компанія, що продає свою продукцію в 160-ти країнах світу, в тому числі в Росії. Lenovo займає перше місце в світі по продажах персональних комп’ютерів, другий — по продажах ноутбуків і восьмий — по продажам смартфонів (див. Рейтинг виробників смартфонів 2016 року). Такі хороші позиції в світі пов’язані з прекрасним співвідношенням «Ñ†Ñ–Ð½Ð°-якість».
У цьому рейтингу речь буде йти про найкращі моделі смартфонів від Lenovo на кінець 2016 року. Рейтинг складений за відгуками в Яндекс-Маркете, а також за технічними характеристиками та співвідношенням «Ñ†Ñ–Ð½Ð°-якість».Також Смартфоны lenovo за найвигіднішими цінами, можна знайти за посиланням. Безперечно одним з найкращих смартофів Lenovo, вважається модель A6010 Plus, далі мова піде саме про нього.

Lenovo A6010 Plus: універсальний гаджет для роботи та розваг
5-дюймовый HD-дисплей смартфона Lenovo A6010 Plus з IPS матрицею та широкими кутами огляду (близько 180 градусів) ідеально підходить для мультимедійних розваг: ігри, читання, перегляди фільмів, інтернет-серфінг. Мощна аудіосистема Dolby Atmos передає об’ємний звук під час прослуховування музики.
Основна 13-мегапіксельна камера з подвійним спалахом і автофокусом знімає якісні фото або відео, фронтальна 5-мегапіксельна робить непогані селфи.
За швидку роботу девайса відповідає 4-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 410 з 2 ГБ оперативної та 16 ГБ встроенної пам’яті. Установлена операційна система Android Lollipop підтримує всі сучасні додатки.
Телефон Леново А 6010 оснащений слотом для двох SIM-карт, швидке скачування в інтернеті забезпечує вихід в LTE-мережі.
Об’єм акумулятора витримує до 24 годин у режимі розмови без підзарядки.
Радимо купувати сама цю модель, вона дуже функціональна, та порівняно не дорога модель.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
WhatsApp
Попередня статтяОднорічні рослини — Тагетес