Головна



17 – 20 квітня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться наймасштабніший промисловий форум України, що об’єднує три міжнародні виставки компанії «Євроіндекс»:

  • «elcomUkraine — енергетика, електротехніка, енергоефективність», співорганізатором якої виступає виставкова компанія fairtrade GmbH & Co. KG (Німеччина);
  • «EIA: електроніка і промислова автоматизація»;
  • «Solar Ukraine — перша міжнародна виставка сонячної генерації.

У двох павільйонах виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» на площі 11 000 м2 світові та вітчизняні виробники, дистриб'ютори, закордонні представництва — загалом понад 300 учасників з України, Австрії, Білорусі, Грузії, Іспанії, Китаю, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Росії, США, Туреччини, Чехії — демонструють понад 600 світових та вітчизняних брендів енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, електроніку, промислову автоматизацію, світлотехніку, контрольно-вимірювальні прилади, технології, готові рішення та інновації для сонячної генерації.
Протягом двадцяти двох років elcomUkraine виступає галузевим індикатором, що відображає стан ринку, презентує інновації, окреслює перспективи. Про що сигналізують виставки цього року? 

  • Збільшення виставок за усіма показниками — майже на 20% зросла кількість учасників, на 16% — площа експозиції.
  • Підвищення активності українських виробників — на 24% зросла кількість національних підприємств, що презентують продукцію власного виробництва — загалом 77 компаній.
  • Пожвавлення виставкової активності компаній, вихід на ринок нових гравців —  третій рік поспіль в середньому 15% учасників дебютують на elcomUkraine та EIA; 13% цьогорічних учасників повернулись на виставки після тривалої перерви.
  • Зростання уваги іноземних компаній — на 64% цього року збільшилось закордонне представництво — 69 компаній з 12 країн презентують світові бренди на виставках!

Традиційно elcomUkraine презентує низку іноземних експозицій:

  • Офіційний павільйон Федеративної Республіки Німеччина, організований Федеральним міністерством економіки і технологій спільно з expotec GmbH та Німецьким виставково-ярмарковим комітетом (AUMA) за підтримки Центрального союзу електротехнічної та електронної промисловості (ZVEI);
  • Національний павільйон Туреччини, організатор — виставкова компанія «Тюркель».

Останніми роками в Україні інтенсивно розвивається ринок сонячної енергетики, демонструючи швидкі темпи зростання усіх сегментів: матеріали, обладнання, технології, інсталяції, девелопмент та ін. Чинна в Україні державна програма «Зелений тариф» заохочує суб'єкти господарювання усіх форм власності до використання відновних джерел енергії. Енергетична стратегія України планує зростання частки електроенергії, одержаної з енергії сонячного випромінювання, до 12% в загальному енергетичному балансі країни в перспективі до 2035 р. Стимулювати запровадження та широке використання сонячних технологій в енергетиці покликаний новий проект — виставка Solar Ukraine, присвячена генерації та використанню сонячної енергії в Україні, що цього року вперше відбувається одночасно з elcomUkraine 2018.

В рамках ділової програми (http://elcom.ua/?pid=5) протягом виставки проходитимуть презентації інноваційних рішень та обладнання від учасників виставки.

Бажаємо успішної та плідної роботи на виставках!

 




Семинары VD MAIS на elcomUkraine и EIA 2018Rohde & Schwarz на стенде VD MAISКомпанія PHOENIX CONTACT запрошує на презентацію революційного контролера з технологією PLCnext Technology«АЛІТ» запрошує відвідати свій стенд на виставці elcomUkraine 2018!«ЕДС-ІНЖИНІРИНГ» запрошує на семінар «Проблеми реформування електроенергетичної галузі відповідно до європейських стандартів»Компанія PHOENIX CONTACT презентує перший контролер з технологією PLCnext Technology!Wojnarowscy, польський виробник LED-освітлення, презентує на elcomUкraine 2018 новинки від Spectrum™PHOENIX CONTACT презентує новий кольоровий принтер для промислового маркуванняLeo Lightman візьме участь у elcomUkraine 2018Компанія «ЛОГІКОН» представить тепловізори Testboy (Німеччина)

Архів новин