Хостинг joomla

Joomla - одна з популярних систем управління контентом (CMS). Цей движок надає чимало можливостей зробити сайт функціональним, однак хостинг для Joomla висуває особливі вимоги до провайдера.

По-перше, канал передачі даних повинен забезпечувати хорошу роботу сайту, тобто бути швидким і працювати без перебоїв. Сайт отримує доменне ім'я і розміщений на сервері. Необхідний достатній обсяг дискового простору і хороша пропускна здатність інтернет-каналів.

Joomla має багато версій, кожна з яких вимагає додаткових умов до хостингу. Але в цілому, вони зводяться до високих характеристиках хостингу, які б гарантували для сайту безперебійну роботу.

Якщо ваш сайт створений на основі joomla, то кращим вибором буде платний хостинг. Те ж саме можна сказати, якщо ви хочете перенести свій сайт на систему joomla. Вибравши платний хостинг, ви убезпечите себе від несподіванок, і зможете надійно захистити сайт.

Враховуйте те, що хостинг для joomla повинен витримувати досить великі навантаження на сервер, важливо також, щоб провайдер робив резервні копії сайту, щоб уникнути втрати інформації.

Не кожен провайдер може надати професійні послуги такого рівня, хоча в Україні практично кожна компанія береться за супровід сайтів на joomla. Але на жаль, не кожна може сумлінно і якісно виконувати підтримку сайту, тому уважно поставтеся до вибору провайдера. Крім того, що хостинг для joomla вимагає від компанії потужних ресурсів, важлива відмінно працююча технічна підтримка.

Компанія UAhosting надає професійні та якісні послуги хостингу. Характеристики провайдера UAhosting гарантують, що ваш сайт створений на joomla буде відмінно працювати і успішно розвиватися.
Ми уважно ставимося до захисту наших сайтів, гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта і якісний сервіс. Сильна сторона компанії UAhosting - відмінно працює техпідтримка, яка здійснюється в будь-який час.

Ми здійснюємо повну підтримку сайтів на CMS Joomla, а також інших системах, наприклад Wordpress.