This version of the page http://www.kvsz.com/index.php/ua/?limitstart=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-17. The original page over time could change.
Новини

П'ятниця, 13 квітня 2018 11:37

Власний «Чистий шлях-шосе» прибирає тепер і територію ПАТ «КВБЗ»

Лише за три дні роботи підмітально-прибиральної машини «Чистий шлях-шосе», спроектованої й виготовленої спеціалістами та робітниками Крюківського вагонобудівного заводу, вивезено вісім вантажівок зібраних нею пилу та піску, що накопичилися на заводських дорогах протягом зими. Дана техніка, оснащена системою зрошення дорожнього покриття й двома бічними та центральною щітками, успішно впоралася зі стартовим прибиранням доріг і завантаженням змету.

Дві такі машини Кременчук придбав для комунального підприємства КАТП-1628 й вони вже більше року дбають про чистоту на міських вулиць. Третя ППМ «Чистий шлях-шосе» чекає на свого покупця. А ще одну з виготовлених на підприємстві машин, було вирішено залишити на заводы для власних потреб. По-перше, задля того, щоб прибирати заводські автошляхи, а по-друге, щоб мати можливість у будь-який час демонструвати можливості цієї техніки потенційним покупцям.

Докладніше ...
П'ятниця, 13 квітня 2018 11:01

Молодь КВБЗ і депутати-вагонобудівники прибирали Крюківський парк

12 квітня на території комунального підприємства «Парк Крюківський» було багатолюдно й гамірно. Для великого весняного прибирання парку на підмогу штатним працівникам прибула заводська молодь та учні навчальних закладів району. До молодих вагонобудівників у добрій справі приєдналися й депутати міської ради, працівники заводу Валентина Головко, Олександр Плескун, Сергій Мельник. Усі гуртом взялися прибирати парк від торішнього листя та сухого гілля.

На відведеній для прибирання ділянці тридцятеро молодих трудівників КВБЗ працювали завзято й сумлінно. Процес приносив задоволення всім. По-перше – здорово разом працювати на свіжому повітрі у молодій енергійній команді колег, по-друге – весняне прибирання парку означає, що все, нарешті, вже точно кінець зимі, яка цього року щось загостювалася, і по-третє – є усвідомлення того, що ти учасник суспільнокорисної, екологічній акції на благо всієї громади – тож піднесений настрій гарантовано.

Докладніше ...
Вівторок, 10 квітня 2018 15:34

Дніпро замість ванни і аж ніяк не з вини КВБЗ

Видно саме таку перспективу на найближчі півроку підготували мешканцям Раківки міський голова Кременчука Віталій Малецький зі своєю командою та підпорядковане їм КП «Теплоенерго». Адже комунальне підприємство вперто не виконує свої зобов’язання щодо сплати заборгованості перед ПАТ «КВБЗ» за спожитий теплоносій.

Як повідомив нам головний енергетик Олег Константинов, станом на перше квітня поточного року Теплоенерго заборгувало ПАТ «КВБЗ» близько 40 млн грн. Це у свою чергу спричинило виникнення у КВБЗ боргу перед НАК «Нафтогаз України». Наслідок цього ланцюжка – ліміти на газ для підігріву води з 10.00 10.04.2018 року не виділено. 10 квітня завершено опалювальний сезон у місті, вимкнули опалення – зникла й гаряча вода в будинках із централізованим гарячим водопостачанням на Раківці. Немає грошей - немає газу, а, відповідно, немає можливості забезпечити жителів мікрорайону гарячою водою.

Тому ще раз хочемо наголосити: провини ТЕЦ КВБЗ в тому, що Раківка сьогодні залишилася без гарячої води - немає. І так, борги потрібно повертати. Від цього виграють усі. Перш за все жителі міста.

Докладніше ...
Середа, 28 березня 2018 15:23

Триває плановий ремонт дизель-генераторних установок ДПКр-2

Низка засобів масової інформації посилаючись на прес-службу Укрзалізниці, поширили наступну інформацію: «У зв’язку з необхідністю проведення планового капітального ремонту дизель-поїзда ДПКР-2, 29 та 30 березня цього року не курсуватиме поїзд НР №702/701 сполученням Львів–Чернівці–Львів».

Вважаємо за необхідне уточнити: мова йде не про капітальний ремонт дизель-поїзда, а про поточний ремонт його дизель-генераторних установок.

Докладніше ...
Вівторок, 06 березня 2018 15:40

Чоловіки КВБЗ надсилають вітання з Міжнародним жіночим днем

Жоден чоловік, який працює в акціонерному товаристві «Крюківський вагонобудівний завод», не стане заперечувати, що підприємство не було б таким успішним і відомим, якби тут не працювало стільки талановитих, красивих і розумних жінок.

Понад 2350 представниць прекрасної статі гідно справляються зі своїми службовими обов’язками, успішно виконують поставлені завдання, підходять до справи творчо і натхненно.

Тож щороку, щоб ще раз підкреслити значимість роботи жінок на підприємстві, до 8 Березня в ПАТ «КВБЗ» виходить наказ-постанова про заохочення представниць трудового колективу акціонерного товариства за багатолітню бездоганну працю та активну життєву позицію.

Докладніше ...
П'ятниця, 02 березня 2018 13:08

Трудовий колектив ПАТ «КВБЗ» уклав з адміністрацією колективний договір на 2018 рік

27 лютого у заводському палаці культури відбулася конференція трудового колективу ПАТ «КВБЗ», на якій обговорено виконання колективного договору за 2017 рік та його проекту на 2018-ий. Перед делегатами конференції із доповідями виступили голова правління Анатолій Шабала та голова профкому Віталій Хилобоченко.

Голова правління Анатолій Шабала, виступаючи перед делегатами конференції трудових колективів зробив важливу і приємну для всіх заяву: наглядовою радою прийнято рішення про виплату винагороди за підсумками року – «тринадцятої зарплати». Таке повідомлення присутні зустріли оплесками.

Докладніше ...
П'ятниця, 23 лютого 2018 15:25

Міжрегіональний поїзд локомотивної тяги виробництва КВБЗ вийшов на маршрут після планового капітального ремонту

22 лютого після першого планового капітального ремонту з Крюківського вагонобудівного заводу до Києва було відправлено міжрегіональний швидкісний поїзд локомотивної тяги підвищеної комфортності, до складу якого зараз входять 5 вагонів.

У перший рейс з пасажирами міжрегіональноий швидкісний поїзд локомотивної тяги, що складався з 9 вагонів, вирушилв 2 квітня 2012 року за маршрутом Київ-Харків. Саме цей вітчизняний потяг відкрив еру міжрегіональних швидкісних перевезень на Укрзалізниці до виходу на залізницю корейських Хюндаїв і за два місяці до початку Євро-2012.

Докладніше ...
П'ятниця, 23 лютого 2018 11:16

ПАТ «КВБЗ» підтримує законопроект «Купуй українське, плати українцям»

Шістнадцятого лютого Федерація роботодавців України провела круглий стіл, учасники якого обговорили пропозиції до проекту Закону України №7206 «Купуй українське, плати українцям» (про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва) у рамках підготовки документа до розгляду у другому читанні Верховною Радою. У заході взяли участь один із авторів законопроекту, голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, керівники профільних об’єднань та асоціацій, представники великих вітчизняних промислових підприємств, в тому числі і ПАТ «КВБЗ».

Докладніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Go Top