This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-ukraina/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-16. The original page over time could change.
Україна — новини України та світу - Укрінформ

Україна

16 квітня

Ділові очікування бізнесу сягнули найвищого рівня з середини 2011 року - НБУ

Бізнес поліпшив очікування щодо макроекономічної ситуації в Україні та розвитку своїх підприємств.

У Миколаєві відремонтують два судна під прапором Коморських островів

На Чорноморський суднобудівний заводі у Миколаєві зайшли для ремонту два суховантажі «річка - море» під прапором Коморських островів.

Порошенко пропонує залишити чинними лише необхідні Україні угоди СНД - Луценко

Президент Петро Порошенко пропонує залишити для України чинними в рамках СНД лише ті договори, які необхідні для роботи економіки.

Укрзалізниця торік отримала 100 мільйонів прибутку

Укрзалізниця торік отримала 100 млн гривень прибутку, у зв'язку з чим аудиторська компанія Е&Y підтвердила її вихід на прибуткову діяльність.

США допоможуть зробити порти України безпечнішими - АМПУ

Делегації представників Міжнародної Програми з безпеки портів Берегової охорони США та Посольства США в Україні відвідали Одесу з метою підготовки до спостережного візиту в травні.

НБУ з 18 квітня вводить в обіг пам'ятну монету

Національний банк України з 18 квітня 2018 року вводить в обіг пам'ятну монету, присвячену 100-річчю створення Українського військово-морського флоту, номіналом 10 гривень та тиражем 1 млн штук.

Фонд гарантування з 16 квітня продовжив виплати вкладникам 3 банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 16 квітня 2018 року продовжує виплати вкладникам ПАТ «Міський комерційний банк», ПАТ «Легбанк» та ПАТ «Енергобанк».

Україна підписала з Індією два контракти на постачання озброєння

Україна в рамках участі у міжнародній виставці озброєння "Defexpo India 2018"  підписала два контракти з індійською стороною.

За два місяці український агроекспорт до ЄС зріс на 28% – Мінагро

За січень-лютий 2018 року зовнішньоторговельний обіг продукції агропромислового комплексу становив 3,7 млрд дол., з яких 2,8 млрд дол. припадає на експорт українських аграрних та харчових товарів.

Аваков розповів про два можливі варіанти подальших дій Кремля

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що президент РФ Володимир Путін може у контексті розвитку нинішньої геополітичної ситуації обрати два шляхи - або піти на поступки, або - на подальшу ескалацію.

Синоптики на понеділок обіцяють справжнє літо

У понеділок, 16 квітня, в Україні очікується теплий день - вдень +20-25°.

У ДСНС попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку у західних областях

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку виникнення пожеж по всій території України і особливо у західних областях.

15 квітня

Клих заявив, що відмовляється від їжі і вимагає переводу в іншу колонію

Засуджений у РФ до 20 років колонії суворого режиму, нібито, за участь у "новорічному штурмі" Грозного 1995 року, Станіслав Клих скаржиться на умови утримання у Верхньоуральській колонії і вимагає перекладу.

Гройсман розказав, як заохотити українців не їздити на заробітки

Щоб українці не їздили по світу на заробітки, потрібно створювати робочі місця за рахунок інвестицій і нормальні умови життя в Україні та забезпечувати підготовку кваліфікованих кадрів, щоб люди могли собі знайти хорошу роботу.

Українська ГТС у сім разів надійніша, ніж російські "потоки" - експерт

За останні п'ять років спостережень аварійність магістральних газопроводів України в сім разів нижче, ніж аналогічних систем в Росії.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-