Компанія Sony та навколишнє середовище

На шляху до нульового екологічного сліду

Екологічні характеристики виробів Sony

Команда Sony постійно шукає нові способи зниження впливу наших численних товарів на довкілля. Ці зусилля втілюються в компактному, легкому, енергоефективному дизайні, що економить ресурси та енергію. На додачу ми намагаємося використовувати перероблені матеріали. 

Віртуальний світ із реальною економією енергії

PlayStation® відкриває дивовижний світ розваг із передовими технологіями. Але в реальному світі дедалі важливішим стає відповідальне ставлення до довкілля. Ознайомтеся з ініціативами Sony, покликаними заощадити енергію та інші ресурси.

Гармонія між навколишнім середовищем і звуком

домашній театр

Компанія Sony прагне зменшити негативний вплив на навколишнє середовище та покращити якість звуку. Прикладом цього можуть слугувати наші зусилля у сфері переробки пластику та ефективності вантажоперевезень.

Ознайомитися з іншими продуктами Sony з екологічними функціями

Екологічна технологія Sony

Команда Sony розробляє екологічні технології, щоб зменшити вплив на довкілля.

Інноваційні способи постачання електроенергії

Компанія Sony Computer Science Laboratories, Inc. (Sony CSL) прагне віднайти інноваційні способи використовувати джерела відновлюваної енергії, які підійдуть для жителів різних країн.

Проектори наступного покоління

Проеціюйте яскраві зображення з більшим впливом на аудиторію й меншим впливом на довкілля. Лазерні проектори від Sony зручні у використанні, майже не потребують обслуговування, працюють максимально ефективно й без затримок.

Ознайомитися з іншими продуктами Sony з екологічними функціями

Нові ідеї

Розробка перероблюваного пластику

Перероблений пластик і краще звучання

Глобальні заходи із захисту довкілля в Sony

Кожна компанія з групи компаній Sony по всьому світові бере участь у заходах із захисту довкілля, адаптованих до місцевих умов.

Європа

Компанія Sony DADC у Великобританії сприяє поширенню ідей біологічного розмаїття, провівши фотоконкурс і проект із будівництва вуликів на своєму щорічному літньому заході

Китай

Освітній екологічний проект "Зелений шлях" для студентів китайських університетів

Японії

Розробка нової упаковки з переробленого фетру

Азія

Проект "Дерево з матеріалів для вторинної переробки"

Північна Америка

Розширення програми із заряджання електромобілів

Латинська Америка

Представники компанії Sony Inter-American, S.A. брали участь у Festi Harpia 2017, де обговорювали біорізноманіття.

Відео про заходи із захисту довкілля в Sony

Захист ареалу розмноження черепах у Японії, яким загрожує вимирання

Уже понад 20 років технологічний центр компанії Sony Semiconductor Manufacturing Corporation у м. Ойта забезпечує очищення пляжу Куроцудзакі. З 2009 року, після багатьох років відсутності, на це місце повернулися та щороку запліднюються рідкісні довгоголові морські черепахи.

Повідомлення від голови

Прискорюйте наші екологічні ініціативи по мірі нашого просування до наступного етапу

Для Sony екологічні ініціативи є однією з найважливіших тем сьогодення, а турбота компанії про довкілля є одним із факторів вибору покупцями нашої продукції.

Компанія Sony продовжує підтримувати природоохоронну діяльність на основі плану щодо захисту навколишнього середовища "Road to Zero", що направлений на досягнення нульового екологічного сліду. Для того щоб прискорити цю діяльність, ми встановили екологічні завдання "Green Management 2020" (рік виконання – 2020 фінансовий рік). І поки ми будемо рухатися до їх виконання, вся група компаній включно зі сферою розваг, а не тільки електронікою, буде прикладати до цього всі особисті зусилля.

Сьогодні група компаній Sony починає наступний етап своєї екологічної діяльності. Sony опікується не лише продажем продукції, послуг та вмісту, завдяки яким користувачі з усього світу отримують натхнення та цікаві враження, але й – втілюючи наш план щодо захисту навколишнього середовища "Road to Zero" – роботою над тим, щоб звести екологічний слід від нашої ділової активності до нуля.

Кенічіро Йошіда

Президент і генеральний директор, повноважний виконавчий заступник директора корпорації Sony

Юридичні та інші відомості для Вашої країни

Дізнайтесь юридичні та інші відомості, пов'язані з продукцією Sony, що стосуються Вашої країни.