This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/suspilstvo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Суспільство - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Суспільство

Міносвіти надало відповідь освітній профспілці щодо підвищення заробітних плат педагогічним працівникам

Міністерство освіти і науки України розглянуло звернення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від 11.01.2018 № 02-5/9 та аналогічне (від 11.01.2018 № 02-5/9) і звернення від 23.01.2018 № 02-5/54, які надійшли на гарячу лінію Кабінету Міністрів України, щодо підвищення у 2018 році заробітних плат педагогічним працівникам.

Стало відомо, як підвищиться розмір надбавок «за престижність педагогічної праці»

Освітня профспілка надала роз'яснення щодо застосування постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 р. № 23 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Найнижча зарплата в Україні у медиків і освітян – в.о. голови Держслужби зайнятості

Найнижчу заробітну плату в Україні, за підсумками 2017 року, отримують медсестри, лікарі, вчителі і вихователі, повідомив 24 січня виконувач обов’язків голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини триває благодійний марафон

Напередодні новорічних свят, яких із нетерпінням очікують всі, і дорослі, і малеча, студентсько-викладацький колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організував справжній марафон добродійності, до якого активно долучилися всі структурні підрозділи.

Уряд підвищив стипендії для студентів на 18% – їх розмір буде від 490 до майже 3 тис. грн

З листопада академічні та соціальні стипендії українських студентів зростуть на 18% – відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 8 листопада 2017 року, під час засідання Уряду.

Звичайна пенсія зараз може бути значно вищою, ніж колишня наукова - Павло Розенко

Зараз складається ситуація, коли вигідніше отримувати пенсію за законом про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, ніж за спеціальними законами.

Університет «Україна» привітав воїнів АТО

12 жовтня 2017 року Центр художньої творчості й кафедра української мови, літератури та східних мов Університету «Україна» відвідали зі святковим концертом «Ти син своєї України» бійців АТО, які знаходяться на лікуванні в Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни в Пущі-Водиці.

Кабмін удосконалив порядок надання соціальних стипендій деяким категоріям студентів

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив постанову „Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів”.

Освітян розвели із зарплатами як кошенят, - експерт

Ситуацію із гарантіями забезпечення підвищення заробітної плати освітянам у новому Законі України "Про освіту" прокоментував експерт з питань освіти Андрій Черних.

Викладачам вишів підвищать зарплату по тарифній сітці на 1 розряд – Володимир Ковтунець

З метою зменшення дисбалансу між зарплатою вчителя та викладача вищої школи, всім науково-педагогічним працівникам, мова йде про викладачів ВНЗ, підвищать зарплату по тарифній сітці на 1 розряд.

Для осіб з інвалідністю передбачено 3 основні траєкторії вступу до вишів – Олег Шаров

Умовами прийому на навчання до вищих навчальних закладів у 2017 році передбачені 3 основних траєкторії вступу на навчання для осіб з інвалідністю. Про це розповів директор департаменту вищої освіти Олег Шаров.

Рада голосуватиме за фіксовані обсяги держзамовлення для вишів із окупованих територій

Вчора, під час засідання Погоджувальної ради, народний депутат Олександр Співаковський звернув увагу своїх колег на необхідності термінового розгляду законопроекту “Про внесення змін до Закону України “Про вищу освіту” щодо діяльності вищих навчальних закладів на території Донецької та Луганської областей.

Освітня профспілка проти звуження гарантій освітянам у новому законі «Про освіту»

Cтурбованість викликають пропозиції щодо визначення найнижчого посадового окладу науково-педагогічного працівника у розмірі, що перевищуватиме оклад педагогічного працівника за найнижчою посадою лише на 25%.

Рада виділила 1000 бюджетних місць для абітурієнтів із тимчасово окупованих територій

Парламент 238-ма голосами підтримав законопроект за р.н.6116 «Про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" щодо забезпечення права на здобуття вищої освіти осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія України».

Кодекс законів про працю відтепер захищає осіб передпенсійного віку від звільнення

Верховною Радою України 6 квітня 2017 року прийнято Закон України «Про внесення зміни до статті 42 Кодексу законів про працю щодо захисту трудових прав працівників» № 2005-VIII.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...