This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/podiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Події - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Події

Представники УДПУ взяли участь у навчальних зустрічах учасників проекту MoPED в Університеті Деусто (Іспанія)

Науковці факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини як партнери-учасники проекту "MoPED: Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання" в рамках програми ЄС Erasmus+К2 – розвиток потенціалу вищої освіти, взяли участь у навчаннях, що відбулися в Університеті Деусто (м. Більбао, Іспанія).

Міносвіти оприлюднило максимальні обсяги держзамовлення на прийом до вишів у 2018 році

Відтепер усі вступники можуть переглянути інформацію, скільки місць для прийому за держзамовленням зможе виділити кожен виш, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, на 2018 рік.

Кафедра клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ відзначає 25 років своєї діяльності

Кафедра клінічної фармації заснована у березні 1993 року. Наказом 349к «Про реорганізацію кафедр» від 20.05.2013 р. перейменована в кафедру клінічної фармакології та клінічної фармації (КФКФ).

15-17 травня 2018 року Міністерство освіти і науки проводить Всеукраїнський фестиваль інновацій

Його головна мета – популяризувати розробки вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучити інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

МОН та НАЗК разом розроблятимуть та реалізовуватимуть антикорупційні програми у вишах

Міністерство освіти і науки України співпрацюватиме з Нацагентством з питань запобігання корупції щодо поглиблення, розширення і оновлення знань з питань дотримання антикорупційного законодавства у закладах вищої освіти.

У НФаУ відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фармакології

20-22 березня 2018 р. у Національному фармацевтичному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фармакології.

Керівникам методичних відділів вітчизняних вишів підвищено тарифний розряд на дві одиниці

Наказом Міністерства освіти і науки України від 31.01.2018 № 83 «Про затвердження Змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557».

НФаУ було відзначено на престижній освітній виставці

Національний фармацевтичний університет удостоєний Гран-прі у номінації «Лідер міжнародної діяльності» та нагороджений золотою медаллю у номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників».

Міносвіти планує ввести ЗНО з мови для іноземних студентів

Прозорість, якість та безпечність мають стати ключовими принципами, за якими працюють університети, зокрема щодо іноземних студентів.

Необхідно забезпечити безперервність ланцюгу розвитку інновацій, - Лілія Гриневич

Для розвитку інновацій в Україні ми маємо спільними зусиллями прийняти рішення, що забезпечать безперервність ланцюгу розвитку інновацій від здійснення дослідження до виробництва.

Всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти»

29-30 березня 2018 року відбудеться всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти» - виставка освітніх установ, яка буде проходити на Міжнародному виставковому порталі «ExpoUniverse».

КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Його супроводжували Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, голова підкомітету з питань вищої освіти Олександр Співаковський, відповідальні співробітники Кабінету Міністрів України та центральних органів виконавчої влади.

Кабмін визначив які зі світових рейтингів університетів варті уваги

Уряд затвердив перелік світових рейтингів університетів для визначення особливої категорії іноземців та осіб без громадянства, які претендують на працевлаштування в Україні.

Експерти зібрались у НФаУ для опрацювання проекту стандарту вищої освіти

15 березня 2018 р. на базі Національного фармацевтичного університету відбулася спільна робоча нарада підкомісії 226 «Фармація» науково-методичної ради 12 Охорона здоров’я МОН України та робочої групи МОЗ України зі створення стандарту спеціальності «Фармація, промислова фармація» галузі знань «Охорона здоров`я».

Завтра стартує Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

15-17 березня 2018 р. відбудеться Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...