This version of the page http://galinfo.com.ua/topthemes/pres-tsentr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Прес-центр - ТОП ТЕМА
ЗНАЙТИ
Папки КГБ Прес-центр
Слухай онлайн

ФК «Львів» представив новачків команди

Сьогодні, 30 березня, у конференц-залі Гал-інфо відбулося представлення новачків футбольного клубу «Львів».
ТОП ТЕМА
    • «Українська нація вироджується», - Сергій Мельничук у Львові 12 квітня 2018 15:57 Сьогодні, 12 квітня, до Львова завітав засновник добровольчого батальйону Айдар, керівник новоствореного Комітету захисту Конституції, позафракційний народний депутат України Сергій Мельничук. Політик візьме участь у круглому столі на тему дотримання конституційних прав та свобод громадян в Україні, інформує кореспондент Гал-інфо.
    • Латвійські уроки для України: минуле – фундамент майбутнього 04 квітня 2018 15:46 Про Латвійські уроки для України та спільне минуле як фундамент майбутнього в розмові з доктором історичних наук, професором Ризького університету Еріксом Екабсонсом.
    • Як львівські патрульні змагались у писанкарстві. Фоторепортаж 29 березня 2018 17:35 Напередодні Великодня учні та викладачі художнього ліцею при Львівській національній академії мистецтв провели майстер-клас із розпису писанок. Подія відбулась у формі змагання між львівськими патрульними та їхніми дітьми.
    • У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу 21 березня 2018 15:41 У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу. Блюз і джаз – це музика свободи та імпровізації. Метою заходу є популяризація цих жанрів в Україні.
    • 19 березня завершується реєстрація на участь ЗНО 15 березня 2018 13:40 19 березня завершується реєстрація на участь ЗНО. Про це сьогодні, 15 березня, під час прес-конференції у прес-центрі Гал-інфо розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Володимирівна Середяк.
    • Медреформа: що потрібно знати пацієнтам? 14 березня 2018 17:33 Щоб отримувати медичні послуги, українцям потрібно обрати лікаря. Це можна зробити незалежно від свого місця проживання та від того, де лікар працює – в поліклініці, приватній клініці чи має власну практику.
    • Цьогоріч львів’янин вперше спробує підкорити Еверест 12 березня 2018 16:10 7 квітня четверо альпіністів з України, серед яких перша українка на Евересті Ірина Галай, розпочнуть підкорення найвищої вершини світу. Експедиція триватиме до 6 червня. Понад місяць альпіністи витратять на підготовку до сходження.
    • На сцені Театру Заньковецької виступлять легендарні «Мандри» 13 лютого 2018 14:35 3 березня в межах ювілейного туру «Час Летить» відомий український гурт «Мандри» дасть одразу два концерти на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові.
    • Приїжджі цигани - або ув'язнити, або змусити піти 09 лютого 2018 13:04 У Львові звичайні громадяни взялися боротись із вуличними крадіями. Активісти об’єднались у фейсбук-спільноту “Л.О.В.Ц.І.” (Львівська Організована Виховна Цивільна Ініціатива). Щовечора вони виходять патрулювати центральні вулиці міста.
    • У Львові приїжджі цигани напали на активістів та чинили опір поліції 08 лютого 2018 12:20 Учора, 7 лютого, ввечері стався черговий інцидент із приїжджими циганами, які грабують людей у Львові. Про це сьогодні, 8 лютого, під час прес-конференції в прес-центрі Гал-інфо розповіла координаторка об'єднання «Л.О.В.Ц.І» Роксолана Лісовська.
    • Їм не вистачає відчуття небезпеки 05 лютого 2018 11:00 Охоронна фірма «ТзОВ Служба охорони «Під Куполом» працює у Львові менше як рік. Однак за короткий час вона здобула добру репутацію. Одна з причин цього – особистісна: її заснували колишні учасники АТО. Ризик і взаємна довіра – це їхня стихія.
    • Зеновій Курса: Львів заслуговує на баскетбольний клуб Суперліги 31 січня 2018 11:50 Минулоріч Зеновій Курса став президентом федерації баскетболу Львівщини. Під час звітно-виборчої конференції за нього проголосували майже усі присутні делегати.
    • Лісова варта: поради для громадських активістів з питань правопорушень 25 січня 2018 16:32 Сьогодні, 25 січня, громадські активісти в чергове порушили питання незаконності вирубки лісів на Львівщині. Під час тематичної прес-конференції в Гал-інфо був присутній координатор проекту WWF "Лісова варта" Дмитро Карабчук.
    • Міжнародний сертифікат з іноземної не зарахується як результат ЗНО 24 січня 2018 15:05 Про особливості та нововведення проведення ЗНО–2018 з іноземних мов розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк під час зустрічі з журналістами в прес-центрі Гал-інфо.
    • У Львові не діють жодні пам’ятко-охоронні програми, - археолог 20 грудня 2017 16:21 У Львові у конференц-залі «Гал-інфо» відбулася прес-конференція «Археологічні відкриття 2017 року у Львові». Також археологи влаштували невелику експозицію, яка презентувала знахідки 2017 року.
    • Вартість проїзду у маршрутках міста Львова зросте з 1 січня 14 листопада 2017 16:19 Вартість проїзду у маршрутках міста Львова зросте з 1 січня. Про це не прес-конференції в Гал-інфо повідомив депутат ЛМР Андрій Карбовник.
    • У Львові чехи вибачилися за вислови свого президента щодо Криму 19 жовтня 2017 09:45 Учора, 18 жовтня, під час прес-конференції у Львові з приводу проведення наймасштабнішого проекту з оцифрування документів, які стосуються репресованих громадян Чехословаччини, і знаходяться в архіві обласного СБУ представник чеського Інституту досліджень тоталітарних режимів Адам Граділек вибачився за слова президента Чехії Мілоша Земана щодо анексії Криму.
    • У Львові чехи оцифровують 6 тис. справ репресованих у 1939-1941 роках 18 жовтня 2017 17:53 У Львові триває один із наймасштабніших проектів з оцифрування архівно-кримінальних справ репресованих радянським тоталітарним режимом. Над цим проектом працюють представники чеського Інституту досліджень тоталітарних режимів спільно із Управлінням СБ України у Львівській області та Національним музеєм-меморіалом «Тюрма на Лонцького». Про це сьогодні, 18 жовтня, йшлося під час прес-конференції у конференц-залі Гал-інфо.
    • Хто і на яких підставах здійснює рейдерство ТРЦ «Victoria Gardens» 27 вересня 2017 14:53 Звільнений у грудні 2016 року керівник ТРЦ «Victoria Gardens» Оджаклі Айтач спільно з двома громадянами України Петром Бігуном та Юрієм Губіним намагаються незаконно захопити підприємство на підставі підроблених у Туреччині документів.
    • Сусіди України теж користуються "путінською методичкою"? 26 вересня 2017 15:10 Після того як 25 вересня Президент України підписав Закон України № 2145-VІІІ "Про освіту", прийнятий Верховною Радою України 5 вересня 2017 року, інформаційний простір вибухнув.
    • Як не виховати ґвалтівника. Найвідвертіша книга для підлітків 26 вересня 2017 09:12 «Я не боюсь сказати». Свого часу саме під цим хештегом у соцмережах українці ділилися своїми страшними спогадами про сексуальне насильство. Жінка, яка розпочала цей флешмоб ,– журналістка, громадська активістка, блогер та письменниця Настя Мельниченко.
    • Віталій Ломакович: «Для проведення пенсійної реформи потрібна політична воля» 21 вересня 2017 12:17 Про рівень професіоналізму українських журналістів, пенсійну реформу та «зелене» будівництво читайте у нашому інтерв’ю з відомим українським бізнесменом-благодійником.
    • Українська література - дитина із неповної родини, - Андрій Кокотюха 18 вересня 2017 16:15 Відомий український письменник Андрій Кокотюха, автор сценарію до фільму «Червоний», автор 63 книг, серед яких 14 історичних романів, у інтерв'ю Гал-інфо розповів, чому він вважає сучасну українську літературу - "дитиною із неповної родини", чому його книги потрібно екранізувати, а також пояснив свій поділ літератури на масову та високу.
    • У Львові презентують антологію українських письменників Донбасу 13 вересня 2017 16:35 У Львові в рамках 24-го Форуму видавців видавництво "Легенда" презентує унікальну антологію прози, поезії та драми «Порода». У антології зібрано роботи понад 60 авторів із Луганської та Донецької областей. Про це сьогодні на прес-конференції розповів Станіслав Федорчук, керівник проекту видання Антології української літератури «Порода», Голова Правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини», інформує кореспондент Гал-інфо.
    • Вступна кампанія чи досліди на людях? 05 вересня 2017 14:30 Функціонування Єдиної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) не витримує жодної критики. Складається таке враження, що її доробляли під час вступної кампанії. Тобто, цьогоріч під час вступу до вишів і працівники приймальних комісій, і абітурієнти були у ролі піддослідних кроликів. Дослід проводило Міністерство освіти та науки України.
    • Триває розіграш квитів на Lviv Bandur Fest 04 вересня 2017 12:28 У Львові впродовж 7-10 вересня триватиме перший в Україні фестиваль сучасної бандури. Сьогодні, 4 вересня, під час прес-конференції організатори фестивалю нагадали як отримати безкоштовно два квіточки на Бандурне шоу, що відбудеться 9 вересня на Сихові.
    • 10 серпня
      2017
      18:54
    • Як у Львові знесли законно збудовану АЗС Представники ПАТ «Фірма «Львів-Петроль», чию заправку у Львові на вул. Лемківській, 9 у понеділок, 7 серпня, за рішенням суду було частково демонтовано, стверджують, що АЗС побудували законно, усі без винятку дозвільні документи як на будівництво так і на введення АЗС в експлуатацію у Товариства є. Про це сьогодні, 10 серпня, на прес-конференції зазначив Олег Радович, представник ПАТ «Фірма «Львів-Петроль».
    • 09 серпня
      2017
      13:44
    • П'ять років без Бориса Возницького. Відео прес-конференції П'ять років без Бориса Возницького. Повна відеоверсія прес-конференції, яка відбулася 7 серпня в прес-центрі Гал-інфо.
    • Спадщина Возницького під загрозою, - Лариса Возницька-Разінкова 07 серпня 2017 14:30 У Львові розгортається конфлікт навколо Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, зокрема через призначення на посаду директора Тараса Возняка - політолога та інженера-механіка за освітою. Представники музейного середовища Львівщини намагаються через суд ініціювати його звільнення.
    • Суперечки за землю для учасників АТО: ОДА проти «Краєвиду» 28 липня 2017 17:28 Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 28 липня, підписав розпорядження про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по 7 сотих для 143 бійців АТО, які входять у об'єднання "Патріоти 3". Водночас 70 добровольців АТО, яким кооператив «Садівниче товариство «Краєвид» також пообіцяв ці ділянки, претендують на цю землю. Про це сьогодні, 28 липня, на прес-конференції повідомив демобілізований боєць АТО Костянтин Дерюгін, передає кореспондент Гал-інфо.
12
© 2005–2018
Агенція інформації та аналітики

Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на galinfo.com.ua
  • Новини
  • Львів
  • Блоги
  • Статті
  • Фото
  • Відео
  • Анонси
  • Архів
  • Агенція
  • Реклама
  • ПОЛІТИКА
  • ЕКОНОМІКА
  • CУСПІЛЬСТВО
  • КУЛЬТУРА
  • ЗДОРОВ'Я
  • СПОРТ
  • КРИМІНАЛ
  • НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ