Фільтр салону
Фільтр салону ощищує повітря, яке потрапляе в салон через систему обігріву, вентиляції та кондиціонування.
ОСОБЛИВОСТІ
Під час руху автомобіля в салон можуть потрапляти шкідливі речовини, такі як часточки бруду, кіптява та пил. Тому повітря ззовні надходить через фільтр. Він не тільки оберігає здоров'я водія і пасажирів, а й обмежує потрапляння шкідливих речовин в систему обігріву, вентиляції та кондиціонування.
Оригінал
  • Якість оригінальних запчастин Hyundai
  • Зменшене запотівання скла
  • Ефективне очищення повітря від сажі, токсичних газів, абразивного та промислового пилу
Підробка
  • Підробний фільтр пропускає більше забруднюючих речовин
  • Під час випробування на вогнестійкість підробний фільтр салону загоряється набагато швидше та легше, ніж оригінальний.
  • Фільтр, засмічений пилом та брудом, призводить до небажаного забруднення повітря і робить поїздку в автомобілі некомфортною, особливо за наявності алергії у пасажирів.
Оригінальні запчастини Hyundai
Спроектовані і створені спеціально для Вашого Hyundai. Протягом багатьох років були зроблені значні інвстиції в науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи для проектування, вибору матеріалу та внутрішньої конструкції оригінальних запчастин Hyundai.Також, якість виробництва запчастин тестується в різних модельованих екстремальних умовах для забезпечення належної якості, надійності та довговічності.
Якість фільтра салону не може бути оцінена лише за зовнішнім виглядом. Тільки справжній фільтр салону Hyundai є зпроектованим та виготовленим спеціально для Вашого автомобіля Hyundai. Звжди використовуйте справжній фільтр салону Hyundai. Деякі фото в представленому матеріалі були зроблені в контрольованих умовах, а інші ні. Представлені для перегляду кольори і зображення є приблизними. Зображення, представлені в цьому матеріалі, можуть дещо відрізнятися від реальних кольорів і специфікації продуктів.

Потрібна допомога?

Зверніться до офіційного дилера