This version of the page http://m1.tv/stars/106 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-13. The original page over time could change.
Britney Spears : М1
Britney Spears

Britney Spears

американська поп-співачка, акторка та автор пісень.
http://www.gettyimages.com

Американська поп-співачка Брітні Спірс народилась 2 грудня 1981 року в МакКомбі (штат Міссісіпі), а зростала в Кентвуді (Луїзіана). Мати артистки — Лінн Айрен Бріджес — вчителька початкової школи, а батько — Джеймс Парнелл Спірс — будівельник і кухар.

Брітні Спірс проявляла свої численні таланти вже змалечку. У дитинстві майбутня зірка професійно займалася художньою гімнастикою, була учасницею регіональних змагань, а також співала у церковному хорі місцевої баптистської церкви. У 8 років вона пройшла прослуховування у телевізійне шоу «Новий Клуб Міккі-Мауса» на каналі Дісней. Продюсери мали сумніви щодо того, чи варто брати дівчинку до проекту, адже вона була занадто молода для цього. Тому вони представили її агенту в Нью-Йорку. Таким чином, протягом наступних трьох років Брітні навчалася в акторській школі Professional Performing Arts School у Нью-Йорку й брала участь у кількох постановках, серед яких «Ruthless!». У 1992 році талановита артистка стала учасницею конкурсу Star Search, але вибула з нього в другому турі.

У 1993-му співачка все ж таки взяла участь в програмі «Клуб Міккі Мауса». Тоді багато знаменитостей починали свою кар'єру на каналі Дісней. Наприклад, Джастін Тімберлейк, Крістіна Агілера та інші. Після закриття телепередачі Брітні стала однією з учасниць підліткового гурту Innosence. Проте її діяльність в рамках колективу була недовгою: юна співачка вирішила зайнятися сольною кар'єрою. Спірс записала кілька пісень і підписала контракт з компанією звукозапису Jive Records. Як самостійна виконавиця Брітні почала виступати в торгових центрах і на гастролях популярних колективів Backstreet Boys та ’N Sync.

Дебютний диск Брітні Спірс вийшов на початку 1999 року під назвою «Baby one more time». Він мав неабиякий успіх та зробив молоду співачку популярною не тільки на території США, а й по всьому світі. Альбом містив п'ять хітів. То був дуже стрімкий старт для Брітні.

Після цього виконавиця вирушила у концертний тур, що тривав більше півроку року і складався з 80 концертів. Кожний концерт був «живим» — артистка співала виключно без фонограми. Крім дзвінкого голосу, дівчина продемонструвала аудиторії ще й свої танцювальні здібності. Також вона самостійно розробляла концертні програми і сценічні костюми. Відеодиск із записом концерту Спірс став тричі платиновим.

Другий альбом під назвою «Oops! I did it again» вийшов у 2000 році. Він також мав величезний успіх, що лише підтвердило популярність співачки. Протягом тижня шанувальники розкупили понад мільйон копій диску, який згодом став номінантом на премію «Греммі». Після цього компанія Pepsi запропонувала Брітні співпрацю на вигідних умовах, у рамках якої вона активно рекламувала продукцію цієї фірми.

«Britney», наступна збірка пісень Спірс, побачила світ наприкінці 2001 року. Вона, як і попередні, опинилася на вершині чартів. Згодом Спірс вирушила у тур на підтримку альбому, після чого заявила, що візьме перерву в роботі на півроку через розлучення батьків і смерть бабусі. У 2002 році зірка відкрила власний ресторан під назвою «Nyla», який вже через рік довелося закрити за рішенням її менеджерів.

Того року артистка проявила свій акторський талант у фільмі «Перехрестя», де вона зіграла роль Люсі Вагнер. Їй пророкували успіх у кіно, проте акторка-початківець стала лауреатом премії «Золота малина» в номінації «Найгірша жіноча роль». Згодом вона зіграла ще у низці фільмів та серіалів, проте визначних досягнень у цій сфері не здобула.

2003 рік завершився для співачки виходом її чергового диску «In the zone», в якому вісім композицій були написані нею. Також вона стала продюсером цієї платівки. Найпопулярнішою з альбому стала пісня «Toxic», за яку Брітні отримала свою першу премію «Греммі». Запланований тур на підтримку збірки було скасовано через травму коліна, яку Брітні отримала під час знімання відеокліпу. У 2004 році дівчина заявила про перерву в кар'єрі.

То були важкі часи для співачки. Після втрати рідної тітки вона поголила голову. Після цього за наполяганням рідних перебувала протягом місяця в реабілітаційному центрі. Крім того, з'явилася інформація про її захоплення наркотиками та позбавлення її материнських прав. Виникли й проблеми з законом: Спірс звинуватили в тому, що вона залишила місце аварії, а також у водінні з недійсними документами. Пізніше звинувачення зняли, проте опіка над дітьми перейшла до їхнього батька.

У 2007 році Брітні розпочала роботу над новим альбомом. Збірка «Blackout» виявилася менш успішною за попередні, однак вона отримала статус платинової. Багато негативних чуток виникло після виконання Спірс пісні «Gimmi more» на церемонії MTV: співачка не потрапляла ні в танцювальний ритм, ані у фонограму. На початку 2008-го зірку було госпіталізовано, а згодом визнано тимчасово недієздатною.

Наприкінці року світ побачив новий диск «Circus». За композицію «Peace of me» виконавицю нагородили одразу трьома нагородами MTV. Одночасно з тим вийшов фільм, в якому йшлося про процес роботи над альбомом. Потім було турне, однак під час гастролей в Австралії спалахнув черговий скандал: Брітні звинуватили в застосуванні фонограми.

У 2009 році Спірс опинилася в п'ятірці найбільш оплачуваних музикантів, її заробіток склав майже 40 мільйонів доларів. Альбом «Femme Fatale», що з'явився у продажу 2011 року, отримав схвальні відгуки музичних критиків та фанатів співачки, а також став платиновим. У 2012-му артистка стала найбільш високооплачуваним членом журі вокального конкурсу The X Factor. Восени 2013 року вийшов її новий диск під назвою «Britney Jean».

З 2015 року поп-виконавиця активно працює з багатьма зірками шоу-бізнесу, записує спільні композиції з відомими виконавцями. У 2016 році світ побачив її новий альбом «Glory». Того ж року Брітні Спірс з'явилася на обкладинці журналу V Magazine (випуск 100-го номера журналу). За словами головного редактора видання, сумнівів у редакції щодо того, хто повинен стати героїнею ювілейної обкладинки, не було.

Окрім музичної та акторської діяльності на рахунку співачки — випуск відеоігор, ляльок, парфумів і косметики, а також спідньої білизни.

Джерело:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Брітні_Спірс


Новини Britney Spears
04 квітня 2018 Will.i.am програв суд щодо треку Брітні Спірс
Читати далi
Батько Брітні Спірс відхилив запит Кевіна Федерлайна про додаткову підтримку дітей
Брітні Спірс доставить своє лас-вегаське шоу до Великобританії
Брітні Спірс заручилася з Семом Асґарі? Дивіться на її нову каблучку
За Брітні Спірс замкнулися двері її дому, тож артистці довелося мерзнути надворі
Чоловіка, що прорвався на сцену до Брітні Спірс, притягнули до відповідальності
Видаючи себе за менеджера Брітні Спірс, чоловік поцупив із лейблу її невидані пісні
Поп-діви Брітні Спірс і Мерая Кері зробили спільний знімок. Шанувальники в захваті
Брітні Спірс і Сем Асґарі відзначили в луна-парку дні народження її синів
Брітні Спірс виклала спокусливе тренувальне відео
Після звинувачень у використанні фонограми Брітні Спірс продемонструвала вокальні дані
Після інциденту на нещодавньому концерті Брітні Спірс посилила охорону
Брітні Спірс почувається з бойфрендом Семом Асґарі «знову молодою»
© Телеодин, 2017
Ефір
Por Perro
Sebastian Yatra ft. Luis Figueroa, Lary Over
Інфоблок
Hearts Ain't Gonna Lie
Arlissa, Jonas Blue
Просто так
Юлианна Караулова
Felices los 4
Maluma
Paradise
Lea Makhoul
This Is What You Came For
Calvin Harris feat. Rihanna
No Lie
Sean Paul feat. Dua Lipa
В літо
Kishe
Would I Lie To You
David Guetta, Cedric Gervais & Chris Willis
Capital Letters
Hailee Steinfeld, BloodPop®
Hide Away
Synapson feat. Holly
Розовое вино
Элджей & Feduk
X
Nicky Jam x J. Balvin
These Days
Rudimental feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen
ДНК
Джиган feat. Aртем Качер
GO 2.0
Burak Yeter and Ryan Riback
Finesse (Remix)
Bruno Mars ft. Cardi B
Не відпускай
Мята & Markus Riva
Crash
Burak Yeter
Jealousy
Disciples
Джин
Doni
All The Stars
Kendrick Lamar, SZA
Mad Love
Sean Paul, David Guetta ft. Becky G
Waynak
Adam Saleh ft. Faydee
What Lovers Do
Maroon 5 feat. SZA
Sub Pielea Mea (Midi Culture remix)
Carla’s Dreams
Scared To Be Lonely
Martin Garrix and Dua Lipa
Дай мне
NK
Delicate
Taylor Swift
Breathe
Feder
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv