This version of the page http://www.arterium.ua/agreement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-12. The original page over time could change.
Згода на збір та обробку персональних даних
Укр Рус Eng
Кар’єра Медiа центр Контакти

Я, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI (зі змінами та доповненнями), надаю однозначну згоду Корпорації «Артеріум» на обробку* моїх особистих персональних даних у способи та строки, визначені законодавством України, а саме: ім'я, телефон, е-mail, які підтверджують мою ідентифікацію, за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи персональних даних Корпорації «Артеріум» з метою реалізації відносин у сфері інформаційної безпеки, відносин у сфері охорони здоров'я, забезпечення реалізації визначених законодавством та іншими внутрішніми документами підприємства прав і обов'язків у сфері обміну інформацією.

Будь-яка обробка моїх персональних даних відповідно до мети, зазначеної вище, у тому числі передача моїх персональних даних будь-яким третім особам, не потребують моєї окремої згоди або окремого сповіщення про таку обробку з боку Корпорації «Артеріум».

*Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею, у т.ч. третім особам), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу.